Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benimde korkunç bir bel agrım var . Göğüsler de normalden fazla şiş arada da regl olacakmışım gibi bir kramp giriyor . Uyku hali ve hafif bulantı da var . Reglime 4 5 gün var inşallah vardır bebiş:)

Adet sancisina benzer kasik agrisi
Istah artisi
Gaz siskinligi
Bel agrisi

Adet gectikten sonra
Gogus ucu acimadi
Idrar skligi artisi
Rahim agrilari devam
Halsizlik
Istah devam

Bende boyle durum kizlar
Merhaba benimde suanki durumum aynı bu belirtiler ama test negatif akintimda beyaz oluyor uzayan akıntı ara ara oluyor 10 gündür adet gecikmesi var ama test negatif negatif

Merhaba benimde suanki durumum aynı bu belirtiler ama test negatif akintimda beyaz oluyor uzayan akıntı ara ara oluyor 10 gündür adet gecikmesi var ama test negatif negatif

Benimde aynı. 10 gün geçti negatif test hatta kan testi yaptım 0.100 ama uyku mide bulantı Kasık ağrısı. Ara ara akıntı.

Adet olacakmış gibi kasik ağrım var lavaboya gidiyorum hasta oldum diye. Bıkac gündür baş ağrım var. Hamile kalmak için gün falan takip etmedim bana göre olasılığı düşük geliyor. Adet günüm 4 gün geçti

Merhaba kizlar bişey soracak size ya ben normalde 28 güne bir adet olurum bu ay klomen kullandım şüpheli ilişki 21 Kasım ve hiç gecikmem olmazdi Dr gittim 21 de sağda iki yum catlamis dedi 12 Kasım'da da gittim solda bir yum catlamisti ve benim 3 günüm geçti yarın 4 gün olacak asla sasmazdi günlerim hep erken olurdum 10 kasımdan beri akıntım hiç kesilmedi hala devam ediyor ama beta negatif çıktı iki gün önce böyle birşey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ya

Maelesef
Malesef hamile degilim 3 cm cikolata kisti cikti miyom cikti kafayi yemek üzereyim

Merhaba 29 ekimde adet olmam gerekiyordu fakat geciktirici aldım ve ogun esımle cınsel bırlesme yasadık ve 4kasımda regl oldum 2 gun surdu ve henuz daha adet olmadım normal adet takvimi e gore 7gun gecikti ve dun acık pembe akıntı oldu ara ara kasıkta kramp ve agrı hissi var ve son 3 4 gundur cok sık idrare cıkıyorum fakat 2 gun once yapmıs oldugu idrar testi negatif cıktı ara ara baş agrılarım da boy gosteriyor Yardımlarınız cevaplarınız ıcın simdiden tesekkurler

Merhaba 29 ekimde adet olmam gerekiyordu fakat geciktirici aldım ve ogun esımle cınsel bırlesme yasadık ve 4kasımda regl oldum 2 gun surdu ve henuz daha adet olmadım normal adet takvimi e gore 7gun gecikti ve dun acık pembe akıntı oldu ara ara kasıkta kramp ve agrı hissi var ve son 3 4 gundur cok sık idrare cıkıyorum fakat 2 gun once yapmıs oldugu idrar testi negatif cıktı goguslerım sertlestı ara ara baş agrılarım da boy gosteriyor Yardımlarınız cevaplarınız ıcın simdiden tesekkurler

merhaba kızlar bir sorum olucakti
gecen ay adetimn 3.gunu gunde 1 tane klomen e basladim.doktrm adet olmazsan gel dmisti ben dayanamadim ilac bitiminden 1 gun sonra(adet in 8.gunu) farkli bir doktr a gidip durumu anlattim muayn oldum.sonuc olarak
hic yumurtam olusmamis.normalde yumurta olmaliymis ama ilac dozuda cok dusuk belki geç etki etcektir deyip 4 gun sonra (adtin 12.gunu) tekrar gel dedi busefer sadece 1 tane yumurtam olusmus sol tarafta 19 mm.pek umutlu konusmadi ama yine de ben umutsuzluga kapilmadan çalismalara devam ettim.

beklenen yumurtla tarihim 22kasim ama benim takibime göre 20 kasimda yumurt çatladi ve takip eden 4 .5 gün boyunca şiddetli bel kasik meme hassasiyeti ve agrilarim oldu. özellikle sol tarafimda hissettim bu agrilari.agrilar azaldi ara ara belime karnima biseyler batiyo sanki. meme uclarim acisi hic gecmedi kzardi çok hassaslasti suan en belirgin belirtim bu adetime 6 gün var çok sabirsiizim acaba hamilemiyim yada klomenin etkisiyle mi yasiyorum bu belirtileri guzel yorumlarinizi bekliyorum kizlar

MERHABA HAMILE BAYANLARR
HAMILELIKTE DUDAK KURULUGU VR BOGAZ KURULUGU YASAN VAR MI YA DA HAMILELIK BELIRTISI MI BUNLAR BENIM 2. ASILAMA TEDAVIM VE SONUCUMU CARSAMBA ÖĞRENICEM INSALLAH

Merhaba hanimlar normalde 15 ile 20 si arasinda hasta olurdum olmadim esimle cinsel iliskiye girdik ama korunuyorduk karnimda sislik sik idrara cikma ve akintim cok oluyor adetimden 10 gundur geciyor hamilelik testi yptim idrarda aslinda ama negatif cikti gene yapmalimiyim goyus uclarim boncuk boncuk sismis adete dair hicbirsey yok kasik agrilarim oluyor ama benim adetimden once hastanelik olacak kadar agri cekeerim boyle hafif olmaz uykudan uyanmamak istiyorum esimide cok kiriyorum kavga bile etmeye basladik hamilemiyim tekrar test yapmalimiyim yoksa kuruntumu

benim de aynı belirtiler oldu. kasık agrısı, uyku, memelerde sızı. 10 gun gecikmesini bekleyerek direkt kan testi yaptırdım aile hekimliğinde. pazartesi geciktiginii belirterek aile hekinize basvurun. kesin sonucu ogrenirsiniz, hic gebelik testleri ile ugrasmayın bence.

Ne oldu sonucunuz istemiyorum ya yeni 1 bucuk aydir evliyim

Herkese iyi geceler, kaç gündür aklımdan hamilelik çıkmıyor. Yumurtlamamdan itibaren kasıklarımda tuhaf bir sızı var ara ara ağrı giriyor bacağımı uzatıp yatamıyorum bile karnımda inanılmaz bir doluluk eğildiğimde acı hissediyorum ve mide problemim olmamasına rağmen sürekli midem yanıyor ayrıca 2 gündür ağzımda tuhaf bi tatsızlık hissi var. Adetime daha 9 gün var, erken yumurtlama gördüm yumurtlamamın üzerinden 10 gün geçti bu belirtiler hamilelik olabilir mi???

Ben hala regl olmadım yaa ala ala

Sonucunuz ne hamilemisiniz

Kızlar merhaba.. İki çocuğum var, biri 3 buçuk diğer 1 buçuk yaşında. İkinci doğumumdan 3 ay sonra spiral taktırdım ve bu şekilde korunuyoruz. Takvime göre bu ay tam yumurtlama gününde ilişki yaşamışız eşimle. Yarın adet günüm ama benim hiç bir adet belirtim yok. Ne karın ağrısı, ne şişkinlik.. Sadece hafif bir asabiyet ve ani hareket edersem ufak bir baş dönmesi.. Baş dönmesini de 1 haftadır yaptığım diyete bağlıyorum. Hani meşhur son 3-4 kilo vardır ya bir türlü verilemeyen, heh onu vermeye çalışıyorum işte. Bilemedim, gebelikten şüpheleniyorum.. Allah biliyor, 3.bir bebek, gebelik asla istemiyorum. Ama olursa da kucağımdakilerden asla ayıramam.

Ne bileyim, böyle bir içim sıkıldı.. Yazayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…