- 20 Ağustos 2019
- 1.300
- 1.880
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar
Ya ben 6 haftalik hamileyim şükür keseyi de gördük yaklaşık 1 hafta once. Bi sorum olacak brnim şu ana kadar mide bulantim olmadi göğüslerimde hassasiyet var sadece ve uyku hzli var aşırı. Midemin bulanmamasi cok normal mi
4+5 de gördük keseyi am göğsümdeki sizla acıma ve uyku dışında hic bi belirti yok iyi mi kötü mü yoksa normal mi bu durum bilemedimben de sizle aynıyım. (5+5) sadece arada kasık agrım cok az oluyor. uykum var çok.
hiç midem bulanmadı bugune kadar. ben henuz keseyi göremedim. cok sukur siz gormussunuz :)
Kasıklarda doluluk hissiniz oluyor muydu?ben de sizle aynıyım. (5+5) sadece arada kasık agrım cok az oluyor. uykum var çok.
hiç midem bulanmadı bugune kadar. ben henuz keseyi göremedim. cok sukur siz gormussunuz :)
Bi ara bende fitil ve diger mantar ilaclarindan kullanirken beta hcg vermistim supheli cikmisti sonra 0 a düştü insalalh sizin vardir test nasıl cikti idrar testiArkadaşlar adetim 3 gün geçti idrar testim silik çıktı kan testinde doktor gebelik yok ama haftaya yine gel dedi vajinal fitil kullanıyordum adet gunumden once normalde adetim hic gecikmez hatta bazen erken bile gelirdi sizcr hamile miyim yoksa fitilden kaynaklı bir gecikme mi?
İdar testinde silik pozitif çıktıBi ara bende fitil ve diger mantar ilaclarindan kullanirken beta hcg vermistim supheli cikmisti sonra 0 a düştü insalalh sizin vardir test nasıl cikti idrar testi
Bende sizin gibi aynı şekilde genelde rüyalarım çıkar rüyamda ayva aşeriyordum ve iştahlı bir şekilde ayva yiyordum rüyada ayva yemek çocuk sahibi olacağına işaretmiş adet günümü 3 gün geçtim dün idrar testi yaptım silik pozitif çıktı bugünde kan verdim ama maalesef gebelik yok ama adet olmazsan haftaya yine gel test yaparız dedi inşallah hamileyizdir sizin için dua edeceğimSelamlar . Öncelikle bu sabaha çok güzel bi rüya görerek uyandım , hala etkisi üzerimde . Benim genelde rüyalarım çıkar ama şöyle ki kendim için gördüklerim değil başkaları için gördüğüm rüyalar bir haber bekliyorlarsa ben rüyamda olumlu gördüysem olumlu , olumsuz gördüysem olumsuz çıkıyor . Bir arkadaşım hamileydi herkes erkek düşünüyordu ben onunla ilgili rüya gördüm kızı olacaktı ve gerçekten de kızı oldu daha bir çok şey var böyle gördüğüm ailem bile bana bu konuda çok güveniyor ama Rabbim bana, benimle ilgili rüyalarda genelde tersine çıkarıyor inşallah bu rüyamda tersine çıkmaz . Bu sabah kalktığımda o kadar mutluydum ki rüyamda iki tane gebelik testi yapıyordum ikisi de pozitif, eşime de direk testi veriyordum hatta. Rüyamda resmen ağzım kulaklarımdaydı , ne yapcam şimdi diyordum . Sabah kalktığımda “rüyası bile ne kadar mutlu edici “ dedim .. bende çocuk istiyorum , şu sıralar kasık ağrısı yaşıyorum ama havalar soğudu üşüttüm diye düşünüyorum bu hafta regl zamanım, düzensiz olduğu için bi kaç gün içinde olacağım not olarakta ekleyeyim regl öncesi genelde karın ve baş ağrısı çekiyorum hiç kasık ağrısı çekmedim.. Biliyorum yine hamile değilim ama umarım bu sefer rüyam gördüğüm gibidir .
Kasıklarda doluluk hissiniz oluyor muydu?
Bidaha nezaman kan vericeksinizİdar testinde silik pozitif çıktı
Ah maalesef ki ben regl oldum hem de bir kaç saat önce geçen ay 32. Günde olmuştum bu ay 28. Günde oldum . Dedim ya kendimle ilgili rüyalar tersine çıkıyor . Bu ay ovülasyon testi ile deneyeceğim bakalım artık . Hayırlısı olsun inşallah siz hamişsinizdir en yakın zamanda kavuşuruz inşallahBende sizin gibi aynı şekilde genelde rüyalarım çıkar rüyamda ayva aşeriyordum ve iştahlı bir şekilde ayva yiyordum rüyada ayva yemek çocuk sahibi olacağına işaretmiş adet günümü 3 gün geçtim dün idrar testi yaptım silik pozitif çıktı bugünde kan verdim ama maalesef gebelik yok ama adet olmazsan haftaya yine gel test yaparız dedi inşallah hamileyizdir sizin için dua edeceğim
1 hafta beklemeyi düşünüyorum çok istiyorum hamile olmayı 2-3 günde 1 gidip olumsuz yanıt almak istemiyorumBidaha nezaman kan vericeksiniz
İnşallah yaaAh maalesef ki ben regl oldum hem de bir kaç saat önce geçen ay 32. Günde olmuştum bu ay 28. Günde oldum . Dedim ya kendimle ilgili rüyalar tersine çıkıyor . Bu ay ovülasyon testi ile deneyeceğim bakalım artık . Hayırlısı olsun inşallah siz hamişsinizdir en yakın zamanda kavuşuruz inşallah
Darısı size insben beslenmeye biraz dikkat ediyorum. Hic yemediğim seyleri bile yer oldumben de sizle aynıyım. (5+5) sadece arada kasık agrım cok az oluyor. uykum var çok.
V seklinde bi şişlik oluyo bacak aranizdan belinize doğru o da bi belirti. Ben onu farketmistim ilkKasıklarda doluluk hissiniz oluyor muydu?
Belirtileriniz neler bende suphelrniyorumda baya brlirtilerim var1 hafta beklemeyi düşünüyorum çok istiyorum hamile olmayı 2-3 günde 1 gidip olumsuz yanıt almak istemiyorum
Göğüsümde sızı ve büyüklük,normalde sadece günde 1 öğün ile doyan ben dün yemek yaparken neden hızlı olmuyor bu diye hem ağladım hem hızlı yaptım gerçekten aşırı derecede yemeye başladım sadece sabahları mide bulantım oluyor gaz sıkışması yaşıyorumBelirtileriniz neler bende suphelrniyorumda baya brlirtilerim var