• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Neydi belirtilerin canım valla bende vcudumu dinliorum ama yok hep yanılıorum
Kasık ağrısı nasıl biliyormusun hani bazen çok ağır kaldirirsin belin kopar ya onun kasıktaki halı gibiydi.Batmalar oluyordu kasığımda biri sanki toplu iğne batırıp çekiyor gibiydi karnıma kasıklarıma.
Çok acıkma hissi mide kazinmasi vardı yeni yesemde.
Acayip bir uyku isteği insanlarla konusurken bile içi geçiyor gözlerim kapaniyor gibiydi.
Diz ve dizden assagisi ağrıyordu romatizma gibi.
bel ağrısı vardı,akıntı vardı son bir kaç gün kala birden gelmişti akıntı.
Rahmimde kasılma gibi şeyler oldu ama o belkide anormal gebeliğini habercisiydi..
Mide bulantısı vs hiç olmadı.

Kasık ağrısı nasıl biliyormusun hani bazen çok ağır kaldirirsin belin kopar ya onun kasıktaki halı gibiydi.Batmalar oluyordu kasığımda biri sanki toplu iğne batırıp çekiyor gibiydi karnıma kasıklarıma.
Çok acıkma hissi mide kazinmasi vardı yeni yesemde.
Acayip bir uyku isteği insanlarla konusurken bile içi geçiyor gözlerim kapaniyor gibiydi.
Diz ve dizden assagisi ağrıyordu romatizma gibi.
bel ağrısı vardı,akıntı vardı son bir kaç gün kala birden gelmişti akıntı.
Rahmimde kasılma gibi şeyler oldu ama o belkide anormal gebeliğini habercisiydi..
Mide bulantısı vs hiç olmadı.
Çok güzel anlatmışsın sagol ;) kendımı dsnorumda adet gnm yarn 3 gun kadar sol kasgma batmlar oldu anormldı ilk gün iğne ucu gbı sonra kalemn arkası gbıydı batıp gecıo batıp gecıodu ıkı gundr o kesildi akntm çok ama kaşıntı oldu ondan sanırm akntı başkada 2 gun aşeröiş gbi cevz uzm pkmezı yedım 😄ggs hassyti yok bel agrsda yok gbi ne bılım valla pıhtlşma için sulandrcya başladm ya anormal kasık sancm ondan olabilr

Canim niye karamsarlık yapiyosun bu kadar daha çok yeni bir gebelik belli ki hayırlısıyla çıkacaktır elbet sen pozitif düşün herkesin değeri farklıdır 😊
inanın ki moral buldum çok teşekkür ederim 💕aşırı evhamlıyım vücudumu çok dinliyorum yarın kan vericem inşallah katlanmıştır 😇🤗

Canim niye karamsarlık yapiyosun bu kadar daha çok yeni bir gebelik belli ki hayırlısıyla çıkacaktır elbet sen pozitif düşün herkesin değeri farklıdır 😊
var tabiki zaten 14 gün geçmiş ise ilişkinin üzerinden yeni yerleşiyordur pozitif düşün yükselecek Allahın izniyle

Kızlar merhaba biz 21haftalık olduk bile çok şükür ay sonu kontrollerim var ☺️ Bu arada biliyorsunuz bebek eşyaları çok pahalı en azından benim yaşadığım şehirde bir internet sitesinden arkadaşımın vesilesiyle alışveriş yaptım gerçekten hem kaliteli hemde uygun fiyatlıydı göz atın isterseniz ENUCUZBEBEKMARKET adı bunların hepsini 120 TL falan aldım Eki Görüntüle 2551649
Vallahi aynı siteden bende alışveriş yaptım hatta bebegimin tüm eşyalarını ordan aldım suan gorunce sasirdim diyebilirim 🤣🤣gerçekten güvenilir bi site ben tereddutle alışveriş yapmıştım ama ürünleri çok kaliteli naylon değil yani mağazadakiler gibi . Çoğu bebek malzemeleri e bebek de bulunan markalar . Bizde 35 haftalik olduk 😚

Ya kızlar bende yardım istiyorum sizden . Bende ilk gebeliğimi kürtajla sonlandırmak zorunda kaldım sağlıksız gebelikten dolayı ama o zamanlar çok emindim hamileyim diye yanılmadımda ama bu ay emin değilim yani istiyorum ama sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum . Dün reglime 5 gün vardı dayanamadım kan testi verdim ama testi yenilememi istediler sebebi de makine algılayamamış değer düşük diye sonuç çıkmadı yani tekrardan kan verdim ve negatifi gördüm . Bugün reglime 4 gün var ve bilmiyorum o negatif 4 gün sonra pozitifleşir mi 😔 erken öğrenmekte iyi değil her ay reglim geçsin öyle yapacam test diyorum ama yine de merakıma yenik düşüyorum . Kürtajdan sonra ilk denememdi bu . Kürtaja 3 ay oldu

Ya kızlar bende yardım istiyorum sizden . Bende ilk gebeliğimi kürtajla sonlandırmak zorunda kaldım sağlıksız gebelikten dolayı ama o zamanlar çok emindim hamileyim diye yanılmadımda ama bu ay emin değilim yani istiyorum ama sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum . Dün reglime 5 gün vardı dayanamadım kan testi verdim ama testi yenilememi istediler sebebi de makine algılayamamış değer düşük diye sonuç çıkmadı yani tekrardan kan verdim ve negatifi gördüm . Bugün reglime 4 gün var ve bilmiyorum o negatif 4 gün sonra pozitifleşir mi 😔 erken öğrenmekte iyi değil her ay reglim geçsin öyle yapacam test diyorum ama yine de merakıma yenik düşüyorum . Kürtajdan sonra ilk denememdi bu . Kürtaja 3 ay oldu
Değişme ihtimali illaki var ama bilemedim yınede. kanın tam degerı ney .fazla ümitlenmekde iyi değil bekle en iyisi canım

Vallahi aynı siteden bende alışveriş yaptım hatta bebegimin tüm eşyalarını ordan aldım suan gorunce sasirdim diyebilirim 🤣🤣gerçekten güvenilir bi site ben tereddutle alışveriş yapmıştım ama ürünleri çok kaliteli naylon değil yani mağazadakiler gibi . Çoğu bebek malzemeleri e bebek de bulunan markalar . Bizde 35 haftalik olduk 😚
Hay maşallah 🧿 evet bende ilk defa yaptım gerçekten güzel ürünleri fiyat olarak da uygun mağazalara göre

Ya kizlar regl 5 gun geçti ilk gun negatif çikti bugun sabah ilk idrarla degil ama test yaptim çok silik çizgi çikti ilk 10 dakikada fark ettim kafam karişti yardim edin

Yok canm telefonla öğrendim gidip almadım ya aslında ilk sonucu neden makine algılayamadı dediler ben ona takıldım gebelik yoksa nasıl algılayamıyor beklemekten başka çarem yok sanırım
Hmm aynen bekle bakalım beklemk bizim kaderimiz mecbur :)

Eklentiler

• 20191108_114316_HDR.jpg
    20191108_114316_HDR.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 88
  • 20191108_114237_HDR.jpg
    20191108_114237_HDR.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 90
  • 20191108_114209_HDR.jpg
    20191108_114209_HDR.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 85
Ya gerçektenmi bende kendime kiziyordum olamayn bişeyimi göruyorum diye çok tşk ederim allahim sanada nasip etsin inşallah daha kesin degil ama içimde kelebekler uçuyor sanki 😘😘😘

Ya gerçektenmi bende kendime kiziyordum olamayn bişeyimi göruyorum diye çok tşk ederim allahim sanada nasip etsin inşallah daha kesin degil ama içimde kelebekler uçuyor sanki 😘😘😘
Hemen kan vermeye git canım hafta sonu girmeden.gerçi acıldede verışıo ama olsun inşallah yanılmamışmdr

Back