Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adet sancisina benzer kasik agrisi
Istah artisi
Gaz siskinligi
Bel agrisi

Adet gectikten sonra
Gogus ucu acimadi
Idrar skligi artisi
Rahim agrilari devam
Halsizlik
Istah devam

Bende boyle durum kizlar

Selam kızlar daha öncede buraya yazmıştım 10 ekimde aded olmam gerekiyordu olmadım 11 ekimde hafif kanamam oldu demiştim sonra ara ara peçeteyle sildikçe gelmişti 3gun sürmüstü 14 de doktora gitmiştim gebelik yok dedi sonra sağlık ocağında verdim kan ordada çıkmadı ama ebe geç döllenme olabilir dedi bugün ayın 30 u test aldım ve yaptım şimdi yeni bu şekilde çıktı ve 5dakika olmadadan hemen çıktı ve gittikçe koyulaşıyor benmi yanlış görüyorum şimdi çok heyecanlandım hep içimde his yap yap bu testi dedi

Benim geçen ay 1 hafta erken adetim olmuştu. Enfeksiyon ilacı falan olmuştum ondan olabilir. Bu ay yine erken olursam yarın, eski düzenimde olursam 1 hafta sonra adet günüm normalde. Bugün ilk defa ovulasyon testi denedim. Bu ay düzenli olacaktık ama arada 3-4 gün boşluk oldu. Yani bilmiyorum denk getirebildik mi. O yüzden biraz da meraktan ovulasyon testi yaptım. 2.çizgi silik çıktı. Bi 4 gün sonra falan yapsam çizgide koyulaşma var mı takip etsem olur mu acaba. Bütün biraz da acaba bişeyler var mı niyetiyle de bakmıştım aslında yani hamilelik ihtimali ama sanırsam bişey yok ya da erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…