• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhâba kizlar bende reglim 2gun geçti test yaptım negatif çıktı 3_4 gündür kahverengi kanama war çok az günde bi sefer gibi acaba yerleşme kanamasını?
benim 3 gun gecmisti lekelenmem olmustu 3gun boyunca yerlesme kanamsi mi dedim acaba idrar testi begatifti bugun de adet oldum:/

Kızlar bata 2 gün var 10 dk sürmeden bu çıktı ne diyorsunuz umutlanmalimiyim ?
IMG_20191016_233808.jpg

Merhaba benım de pazargun adetım gelmesı lazımdı ama olmadı sık sık tuvalete cıkıyorum göğüslerim cok hassas kasıklarımdada ara ara agrı giriyo ümitlenmelimiyim sizce
test yapsana canim 3 gun gecmis olsa cikar bence...bende testte cikmamisti cuma olmam lazimdi bugun oldum

Silik çizgi çıkmış bir kaç gün sonra koyulaşabilir tekrar dene canım umarım hamilesindir😊
Ya inşallah Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 🥰 normalde yapmam ama eşime dedim ki test yapayım mı niye dedi garibim bilmem içimden geldi dedim gerçekten şeytan dürttü sanki 😂

Ya inşallah Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 🥰 normalde yapmam ama eşime dedim ki test yapayım mı niye dedi garibim bilmem içimden geldi dedim gerçekten şeytan dürttü sanki 😂
benimde oyle olmustu 2 gun vardi oylesine yaptim testi ilk basta cozgi yoktu yarim saat sonra kopkoyu 2. cizgi cikti heyecanlandik kostur kostur acile gittik mutlaka ogrenmem lazimdi.158 cikmisti degerim hamileydim

benimde oyle olmustu 2 gun vardi oylesine yaptim testi ilk basta cozgi yoktu yarim saat sonra kopkoyu 2. cizgi cikti heyecanlandik kostur kostur acile gittik mutlaka ogrenmem lazimdi.158 cikmisti degerim hamileydim
Rabbim kucaginiza almayı da nasip etsin canimm inşallah dediğiniz gibi olur benim de 🥰 ilk hamileliğim 1 sene önceydi hatırlayanlar varsa bilir kactane test yapmıştım çıkmamıştı en son kan da öğrenmiştim kalp gelişim durduğu için aldırmak zorunda kalmistik

Rabbim kucaginiza almayı da nasip etsin canimm inşallah dediğiniz gibi olur benim de 🥰 ilk hamileliğim 1 sene önceydi hatırlayanlar varsa bilir kactane test yapmıştım çıkmamıştı en son kan da öğrenmiştim kalp gelişim durduğu için aldırmak zorunda kalmistik
malesef ben de bu dedigim hamileligimde 5.haftada dedemi kaybettim ayni gunde agriyla dusuk yaptim.doktorlar erken dusuklerin nedeni kromozom bozuklugu desede ben uzuntuden oldugunu dusunuyorum.:( neyse hayirlisi degilmis diyelim 3ay olcak tekrar olur insallah bidahaki aya

malesef ben de bu dedigim hamileligimde 5.haftada dedemi kaybettim ayni gunde agriyla dusuk yaptim.doktorlar erken dusuklerin nedeni kromozom bozuklugu desede ben uzuntuden oldugunu dusunuyorum.:KK43: neyse hayirlisi degilmis diyelim 3ay olcak tekrar olur insallah bidahaki aya
Rabbim tekrar sağlıklı sıhhatli nasip etsin canım doktorunda bana söylediği ilk gebeliklerde %80 bu şekilde sonlaniyormus

Arkadaşlar merhaba. Adete iki gün var.Adete üç gün kala yani dün ovulasyon testi yaptım silik çizgi bile yoktu, bu sabah gebelik testi yaptım yine çizgi yok. Ama dün tam adet olacm derken cok cok hafif sarı, açık kahve gibi bi leke geldi peceteye sildiğimde. Sizce olur mu böyle bata iki gün kala testler negatif çıkar mı yerlesme kanaması olsa. Bir de yerlesme kanamasının rengi ve kıvamını tarif eder misiniz

Bata 9 kala heycanla bekliyorum bugünlerde belirti yaşayanlar veya yaşayanlardan duyanlar var mı ki bende uyku var ve hiç sevmediğim muzu bianda elime aldm yedim ala ala hiç sevemem nasıl yedim diye eşimde şaşırdı hatta eger hamiş isem bunları belirtiymiş dicem allahım bana bunu dedirt inşallah :KK200: :halay:

Geçen ay 11gün gecikmişti hiç belirti hissetmiyordum sadece aşırı gergindim oda geciktigi için ve normalde o kadar da olmaz geckmem şaşırmıştım inş rahim bebek arıyor dedikleri doğrudur bu ay güzel haberi alırım ve hepimiz alırız inşallah inşallah :rolleyes::halay:

Merhaba kizlar. Aranizda gebelik testleri cok gec cift cizgi cikan varmi ?

Ben 23 eylül de catlatma ignesi oldum. Bugün 23. Gün basladi. Hala adet yok belirti yok. Igneden sonra baktirdim kist de yok. Hersey cok belirsiz. Igneden sonra 14. Gündü sanirim yarim günlük acik renk kanama oldu 18. Gün tahim bölgesinde cok agrim oldu yine 14. Gün civari belim cok agridi.

Ben igneden sonra 18. Gün hep adet oluyordum bu defa olmadim. Gebelik testi en son 18. Gün yaptim yok birsey sonradan kuruma cizgisi cikti sadece.

Adet neden gecikti bu kadar kist olmamasina ragmen ? Acaba hamile olabilirmiyim ? Internette okudum bazi kisilerde 9. Hatta 12. Haftaya kadar idrarsa cikmiyormus olabilirmi bu ?

Bana fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim. Doktoruma ulasamiyorum suan annemlerdeyim gebelil testide yok baska burda. :KK43:
Ben oğluma hamile kaldığım zaman adet günümden bir gün önce negatif vermişti erken gebelik testi. Adetten bir gün sonra ise beta 340 küsür birşey çıkmıştı. Bazen idrara proteinler geç geçebiliyor. Eğer 3-4 günlük bir adet gecikmesi varsa kanla daha kesin sonuç alınabilir.

Ben oğluma hamile kaldığım zaman adet günümden bir gün önce negatif vermişti erken gebelik testi. Adetten bir gün sonra ise beta 340 küsür birşey çıkmıştı. Bazen idrara proteinler geç geçebiliyor. Eğer 3-4 günlük bir adet gecikmesi varsa kanla daha kesin sonuç alınabilir.

Insallah bendede öyledir canimda umudum yok :(

Sende belirti varmiydi ? Bende belirgin birsey yok. Kanda bakmiyorlar. 4 gün sonra tekrar idrar testi yapacagim.

Benim adet düzensiz o yüzden bekledigim bir gün yoktu. Igneden sonra 18. Gün adet oluyorum ben onu baz almistim. O da gecen hafta cuma günüydü. 1 hafta oldu geceli. En son 18. Gün test yapmistim nasilsa adet olurum bugün diye test almadim yanima annemlere geldim. Pazar dönecegim.

Bisi olmaz zevk suyuyla korkma biz 3 aydir adam icime bosaliyoda olmuyo stres yapiyorsun ondan gecikiyo test yap icini rahatlatmak icin
Valla çok içimi rahatlattınız teşekkürler daha adet olmadım ama predictör testini yaptım negatif çıktı

Merhaba. Burada yeniyim ve size bir konuda danışmak istiyorum. Geçtiğimiz ay doğum kontrol hapını yarıda bıraktım doktor kontrol ile. 3 Ekim tarihinde regl oldum ve 6sında bitti. 14 Ekimde karın ağrısı şikayetiyle doktora gittimi, yumurtalmışsın ondan ağrın var dediler. Öncesini değerlendirmiştik. 2 gündür kasıklarımda ağrı ve batma var. Ayağa kalkarken batma hissediyorum. Bugün de idrarımla krem rengi akıntı gelmeye başladı. Benzer belirtiler hissedip hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Merhaba. Burada yeniyim ve size bir konuda danışmak istiyorum. Geçtiğimiz ay doğum kontrol hapını yarıda bıraktım doktor kontrol ile. 3 Ekim tarihinde regl oldum ve 6sında bitti. 14 Ekimde karın ağrısı şikayetiyle doktora gittimi, yumurtalmışsın ondan ağrın var dediler. Öncesini değerlendirmiştik. 2 gündür kasıklarımda ağrı ve batma var. Ayağa kalkarken batma hissediyorum. Bugün de idrarımla krem rengi akıntı gelmeye başladı. Benzer belirtiler hissedip hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
3günde daha yumurta yeni dölleniyor sanmam bukadar erken belirti olacağını ama inşallah öyledir

Back