- 24 Ağustos 2019
- 215
- 138
- 18
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Aslında merak ettiğim döllenmeden sonra yerleşme esnasında nasım şikayetleriniz oluyor?3günde daha yumurta yeni dölleniyor sanmam bukadar erken belirti olacağını ama inşallah öyledir
Yerleşme esnasında kanama veya az bir akıntı oluyor ama herkeste değil yerleşme 3ila 7gün arası oluyor diye biliyorum cevqp için tabiki burada hepimiz birşeyler duymak istiyoruz yardımcı olabildiysem ne güzel :)Çok teşekkür ederim cevabınız için. Aslında merak ettiğim döllenmeden sonra yerleşme esnasında nasım şikayetleriniz oluyor?
Merhaba. Umutlanıp hayal kırıklığı yaşamanı istemem ama ben de görüyorum sanki. Bildiğim kadarıyla ilk 1 saat içinde silik dahi olsa pozitif sonuç doğru oluyor, 1 saatten sonra yorumlamamak gerekiyor.Eki Görüntüle 2546120 kızlar ya bi yorum yapsanız. Foto da bile belli olmayan aşırı aşırı silik bi çizgi var gören var mı. Bu her testte olan t cizgisinin yerini belli eden çizgi mi. Bu kadar silik çizgi belirti olabilir mi lütfen cevap verin
Bir saati geçti tabi ilk başta az da olsa belli miydi bilemiyorum açıkçası , bakamadım ilkinde. Her ay belirti oluyor ama gazın varmış diye gönderiyorlar Hayırlısı, sağlıklısı olsun inşallahMerhaba. Umutlanıp hayal kırıklığı yaşamanı istemem ama ben de görüyorum sanki. Bildiğim kadarıyla ilk 1 saat içinde silik dahi olsa pozitif sonuç doğru oluyor, 1 saatten sonra yorumlamamak gerekiyor.
Benim hala da akıntım yok canım yumurtlamadan sonra akıntım birazcık oldu şimdi bile yok yani olmak zorunda değilGebelik yaşayan arkadaşlara soruyorum adete 1 hafta kala akıntıları nasıldı yani bu akıntı mutlaka olan bişey mi
Akıntıdan hamileliğin anlaşılması malesef zor oluyor bazen üşütmeye bağlı bazen enfeksiyondan kaynaklı olduğu için Misal benim gebeliğimde ilk zamanlar çok akıntım olmuştuGebelik yaşayan arkadaşlara soruyorum adete 1 hafta kala akıntıları nasıldı yani bu akıntı mutlaka olan bişey mi
Valla bende hiç belirti yoktu. Hatta her ay kendimde bir sürü belirti arar bulurdum ama o ay hiç birşey olmayınca herhalde yine olmadı diye düşünmüştüm. Adet olana kadar umut vardır, inşallah bebişin seninledir.Insallah bendede öyledir canimda umudum yok
Sende belirti varmiydi ? Bende belirgin birsey yok. Kanda bakmiyorlar. 4 gün sonra tekrar idrar testi yapacagim.
Benim adet düzensiz o yüzden bekledigim bir gün yoktu. Igneden sonra 18. Gün adet oluyorum ben onu baz almistim. O da gecen hafta cuma günüydü. 1 hafta oldu geceli. En son 18. Gün test yapmistim nasilsa adet olurum bugün diye test almadim yanima annemlere geldim. Pazar dönecegim.
Benim bütün gebeliklerimde yerleşme döneminde hissettiğim en belirgin şey bel ağrısı ve kasıkta batma olmuştu.Çok teşekkür ederim cevabınız için. Aslında merak ettiğim döllenmeden sonra yerleşme esnasında nasım şikayetleriniz oluyor?
Benim de 2 gündür kasıklarımda batma oluyor fakat anlık batmalar değil, sabah başlıyor akşama kadar devam ediyor. Ama sanırım döllenme olsa bile belirti için biraz erkenmiş.Benim bütün gebeliklerimde yerleşme döneminde hissettiğim en belirgin şey bel ağrısı ve kasıkta batma olmuştu.
Bende 4 aylik evliyim be bi bebegimiz olsun cok istiyoruz hayirlisi olur insallah regik olmama 5 gun var daha bi belirtileri yok ama insallah olmam da hamile olurum catlatma iynesi vurdum ilk kez insallah olur biseyler dua edinn Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah tez vakitteYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Insallah hamilesindir Rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insallahKızlar merhaba nasılsınız benimde bugün çatlatma iğnemün 11. Günü Bugün test yaptım böyle 5.dk içinde ikinci çizgi belirdi silik gerçi ama acaba iğnenin etkisi midir Ayrıca doktor da çatlatma iğnesinden sonra duphaston hap vermişti kullanıyorum yarın son Ayrıca bir kaç gündür mide bulantısı öğürme baş dönmesi, tek taraflı kasık batması ve çok sık acıkma yaşıyorum İlacın etkisi mi bilmiyorum inşallah hamileliktir
Amin canım inşallah daha var bakalım 2 3 gün sonda tekrarlayacağım testiInsallah hamilesindir Rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insallah