• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar 6 aylik evliyim. 2.5 hafta once cocuk calismalarina basladik adetime 2 gün varken heycanla bekliyordum bugun adet oldum hayal kirikligina ugradim agladim uzuldum. Sizce ilk aydan tutmadi diye doktora gorunmeli miyim yoksa calismalara revam mi

Merhaba arkadaşlar 6 aylik evliyim. 2.5 hafta once cocuk calismalarina basladik adetime 2 gün varken heycanla bekliyordum bugun adet oldum hayal kirikligina ugradim agladim uzuldum. Sizce ilk aydan tutmadi diye doktora gorunmeli miyim yoksa calismalara revam mi
Bence nekadar erken okadar iyi en azindan esinde sende bi kontrol ettirin kendinizi bizim bu ay 3. Deneme onumuzdeki ay randevularimiz var kontrol edicez daha erken bulsaydim erken gidicektim en azindan bi sorun varsa tedavi edilir ama kafanida cok takma normalmis zaten hemen olmamasi beni gibi hergun salya sumuk aglama bne bilmiyodum direk kendimi kısır ilan ettim

Adetin kaçıncı günü canım bu deger herhangi bir belirtin varmıydı
Normalde 1inde olmam gerekiyordu adet olmadim ve 7sinde tahlil yaptırdım. Bu sonuç çıktı. 10unda tekrardan yaptırdım 1944e yükselmişti canım. Belirti olarak kasiklarimda adet olmuş gibi sancılarım oluyordu, iştahım açılmıştı, ishal oluyordum devamlı yani bagirsaklarimda degisik bir seyler oluyordu ve normalde adetten önce benim göğüslerim cok hassaslasip agrimaya baslardi bu ay hic bir ağrım veya hassaslasma olmamıştı. Çoğu kişide ise göğüslerde hassaslasma ve ağrı oluyor. Belirtiler gerçekten de kişiden kişiye göre değişiyor sanırım.

Ayyyyyy yaaaa 🧿🧿🧿 hayırlısı olsun kuzum 🙏🙏 çok mutlu oldum 👏😇 rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ❤️🙏🧿

Amin canım çok çok teşekkür ederim. 😘😘Rabbim tüm hamile annelerin sağlıkla kulaklarına almayı, isteyen kişilerinde en yakın zamanda hayirlisindan hamile kalmayı nasip etsin. ❣

Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bat 20 eylül henüz var ama dayanamadım gebelik testi yaptım. Psikolojik büyük ihtimalla baka baka sanki aşırı aşırı silik çizgi görüyor gibi oluyorum 😅 Sonra bakıyorum çizgi yok. Şu ışıkla felan oynayan arkadaşlar gebelik testime bi el atsanız hayrınıza :anne:

Eklentiler

• IMG_20191012_222412.jpg
    IMG_20191012_222412.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 127
Arkadaşlar Allah rızası için bir de bana yardımcı olun moralim çok bozuk. 8aydir deniyoruz ama hamile kalamadım. 3 ay sinra esim dojtora gitti ve Eşimde varikosel cıktı ama doktor ameliyata gerek yok şimdilik ilaç kullanalım dedi 47 milyon sayı morfoloji 2 cıktı başka doktorlar da gebe kalabilirsin dediler 5 ay denedik yok olmadı. Geçen hafta yumurtlamadan sonra şiddetli agrım oldu ve iliski sonrasi tabiri caizse komalık edecek bir agrım oldu sabahına hemen doktora gittim cikolata kisti patlamış dedi duphaston verdi ama benim yumurtlamadan sonra devam eden anormal akintimvardı kist patladı1hafta geçti hala akintim çok yoğun önce beyaz süt gibiydi şimdi iyice sarı ve yoğun hatta mantar oldum sandım ama koku falan yok adetime 5 veya 6 gün var duphastonun bitmesine de 3 gün kaldı. Kasiklarimda agri devam ediyor akintim az evel çok yoğun indi resmen sarı biçimde eşim de 2 gün once sperm testi verdi değerler bozulmuş sayı 27 milyona düşmüş pazartesi ameliyata giriyor. O kadar üzgünüm ki en az 6 ay ameliyattan sonra olmaz diyorlar.yaşım 35. Sizce hamile olabilir miyim su an? Yoksa akinti kistten mi kaynaklanıyor? Nolur bilgisi olan yardımcı olsun adete 6gun kala ovulasyon testi yaptım silik bile çıkmadı
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin

Arkadaşlar Allah rızası için bir de bana yardımcı olun moralim çok bozuk. 8aydir deniyoruz ama hamile kalamadım. 3 ay sinra esim dojtora gitti ve Eşimde varikosel cıktı ama doktor ameliyata gerek yok şimdilik ilaç kullanalım dedi 47 milyon sayı morfoloji 2 cıktı başka doktorlar da gebe kalabilirsin dediler 5 ay denedik yok olmadı. Geçen hafta yumurtlamadan sonra şiddetli agrım oldu ve iliski sonrasi tabiri caizse komalık edecek bir agrım oldu sabahına hemen doktora gittim cikolata kisti patlamış dedi duphaston verdi ama benim yumurtlamadan sonra devam eden anormal akintimvardı kist patladı1hafta geçti hala akintim çok yoğun önce beyaz süt gibiydi şimdi iyice sarı ve yoğun hatta mantar oldum sandım ama koku falan yok adetime 5 veya 6 gün var duphastonun bitmesine de 3 gün kaldı. Kasiklarimda agri devam ediyor akintim az evel çok yoğun indi resmen sarı biçimde eşim de 2 gün once sperm testi verdi değerler bozulmuş sayı 27 milyona düşmüş pazartesi ameliyata giriyor. O kadar üzgünüm ki en az 6 ay ameliyattan sonra olmaz diyorlar.yaşım 35. Sizce hamile olabilir miyim su an? Yoksa akinti kistten mi kaynaklanıyor? Nolur bilgisi olan yardımcı olsun adete 6gun kala ovulasyon testi yaptım silik bile çıkmadı
Canım Allah yardımcın yardımcımız olsun bilgim yok ama şimdiden geçmiş olsun varikosel ameliyatı olduktan sonra arkadaşımın 3 çocuğu oldu 2şer sene arayla.. süreç uzuyor ve uzaması can sıkıyor çok haklısın ama sabırla beklemekten dua etmekten istemekten elimizden geleni yapıp pozitif düşünmekten başka çaremiz yok.. en kısa sürede sağlığınıza kavuşup güzel haber almanız dileğiyle 🙏🏻

Canım Allah yardımcın yardımcımız olsun bilgim yok ama şimdiden geçmiş olsun varikosel ameliyatı olduktan sonra arkadaşımın 3 çocuğu oldu 2şer sene arayla.. süreç uzuyor ve uzaması can sıkıyor çok haklısın ama sabırla beklemekten dua etmekten istemekten elimizden geleni yapıp pozitif düşünmekten başka çaremiz yok.. en kısa sürede sağlığınıza kavuşup güzel haber almanız dileğiyle 🙏🏻
Haklisin canım ne gelirse Allahtan şüphesiz imtihan dünyası ama kul da ümit ediyor işte inşallah rabbim bize de hayırlısıyla nasip eder güzel dilekleriniçin Allah razı olsun arkadasim

Kuzum endişe etmen için çooooook erken, tedavilik bi durumunda yok şuan, en az 1sene deneme süresi veriyor drlar, dra gitsen bile 1sene dolsun gebe kalamazsan öyle gel bakalım sorun varmı diyolar, oyüzden sıkma sen canını, kafana takarsan stres yaparsan oldumu olmadımı diye, inan bana bebeğin tutunmasını engelliyor, stres hormonları mahfediyor, sakince denemeye devam edin henüz çok yeni evlisiniz, evliliğin hayatın tadını çıkarın, düşünmemeye çalışın rabb'im en güzel hayırlı zamanda nasip edicektir sorun yoksa🤗ama gerçekten ilk ay ilk deneme için bu mutsuzluluğu yaşaman çok yanlış,, yumurtlama günlerini iyi değerlendir, sonrasını zamana bırak😘😘😊

Kan testi verebilirsin cnm, idrar tahlilinde belli olmaz ama varsa gebelik kanda mutlaka çıkar,kafanda rahat eder bukadar düşünmezsin varmı yokmu diye hakkında hayırlısı olsun, 🙏

kızlaaar her ay hüsran hüsran :( açıklanamayan infertelite hiç bişeyimiz yok ama olmuyor bu ay 2 gün geciktim felaket sırtım agrıyor arada kasıklarım sancıyor oldum diye gdyorm yok umutlanmak istemiyorum ama bi umut işte :(

kızlar napıyorsunuz
bir sürü yeni arkadaşımız olmuş ne güzel
benim de bugün yumurtlamadan itibaren 9.günüm
gebelik testi yapmadım ama dün ovulasyon yaptım koyu çıkınca gebelik olma ihtimali var diyorlarya
Bakalım yarın yine denicem
Adetime 5 gün kaldı bugün

Eklentiler

• 5EEFE5CD-29DD-4480-B343-7958154FB73B.jpeg
    5EEFE5CD-29DD-4480-B343-7958154FB73B.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 54
kızlar napıyorsunuz
gebelik testi yapmadım ama dün ovulasyon yaptım koyu çıkınca gebelik olma ihtimali var diyorlarya
Bu şekilde gebelik olmamış mı oluyor

kızlar napıyorsunuz
Bir de yumurtlamadan itibaren kac gün sonra t koyuolmali ovulasyon testinde

Back