• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Galiba ben adet olucam.Zaten pek belirtim yoktu.İlkinde hemen anlamıştım gebe olduğumu şuan hiç hissetmiyorum.Ki zaten aşırı yorgunluk uyku hali düştü bana adetten bir kaç gün önce okurdu.
Birşey farkettim gebelik belirtisi ile adet belirtileri evet çok benziyor ama şu farkı var..
Gebe kaldığından da yumurtlama döllenmeden itibaren belirtiler başlıyor...
Ama regl olacagimda birkaç gün önceden başlıyor.
Kendimde test ettim onayladım kesinlikle buna inanıyorum.
Bat 23ekim..Test almayı düşünmüyorum.Gecikirsem anca bakalım😕

Kızlar bugün adet olur gibi kan geldi ama çok az . İlk gün çok yoğun olurdu ama pedi doldurmamış . Adetimin yoğunluğu değişti. Buna rağmen hamile olabilir miyim. Yani üstüne görme bir iki damla mı olur. Yoksa adeti daha az oluruz. Yardımcı olur musunuz. Kafam.karıştı yaff

Kızlar bugün adet olur gibi kan geldi ama çok az . İlk gün çok yoğun olurdu ama pedi doldurmamış . Adetimin yoğunluğu değişti. Buna rağmen hamile olabilir miyim. Yani üstüne görme bir iki damla mı olur. Yoksa adeti daha az oluruz. Yardımcı olur musunuz. Kafam.karıştı yaff
Üstüne görme leke şeklinde oluyor adet gibi olmaz bi kaç damla olur sadece ve bebek yerleştiğinde olur testlerde çıkması lazım

Kızlarr benim adetim 2 3 gün gecikince test yaptım negatif çıktı fakat hemen çıkmıyormuş herhalde hala adet olmadık sabahları kalktığımda bulantım oluyor çok afedersiniz yeşil safra çıkarıyorum.Iştahsızım.Bunlar erken gebelik belirtileri olabilir mi? Birde arada baş dönmesi şikayetim var
Stres belirtileri olabilir silik de olsa çizgi çıkması lazım, test bozuk da olabilir

Merhaba. Burada yeniyim ve size bir konuda danışmak istiyorum. Geçtiğimiz ay doğum kontrol hapını yarıda bıraktım doktor kontrol ile. 3 Ekim tarihinde regl oldum ve 6sında bitti. 14 Ekimde karın ağrısı şikayetiyle doktora gittimi, yumurtalmışsın ondan ağrın var dediler. Öncesini değerlendirmiştik. 2 gündür kasıklarımda ağrı ve batma var. Ayağa kalkarken batma hissediyorum. Bugün de idrarımla krem rengi akıntı gelmeye başladı. Benzer belirtiler hissedip hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Batma varsa hamile olabilirsin benim en büyük belirtim oydu, zaten vucudundaki farklılığı hemen hissediyosun hamile olunca

teşekkür ederim cevabınız için. bugün de inanılmaz bir mide yanması ve bulantım var ama diğer bir yandan sanki fazla erken. yani hamile olsam bile çok erken değil mi belirtiler için?
Erken değil yumurta döllendiği andan itibaren vücutta değişimler olur.. vucut bu belirtilere bulantı baş dönmesi yorgunluk gibi tepkiler verebilir. Batmalardan bi kaç gün sonra baş dönmem olmuştu hatta şaşırmıştım çok erken değil mi diye.

merhaba kızlar ben daha yeni olduğum için biraz araştırıyorum benim adetim 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım hcg 1549 çıktı hamileyim doktora gittim ultrasonda bişey göremedi zar kalınlığın normal sol yumurtalığından yumurtlamışsın gibi şeyler söyledi. bugün de kontrole gelmemi istedi sizce herşey normal mi

merhaba kızlar ben daha yeni olduğum için biraz araştırıyorum benim adetim 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım hcg 1549 çıktı hamileyim doktora gittim ultrasonda bişey göremedi zar kalınlığın normal sol yumurtalığından yumurtlamışsın gibi şeyler söyledi. bugün de kontrole gelmemi istedi sizce herşey normal mi
Normaldir

Kızlar varmı sizce
20191021_212054.jpg

1 hafta var canm erken dollenme heralde yumurtlamadan 10 geçti
Ben 2. Bebeğim de adete 5 gün kala böyle çok silik biz çizgiyle öğrenmiştim. İnşaallah senin de öyle güzel haberlerini alırız canım. Bu 3. Gebeliği. Bu da da adet 5 gün geçtiğinde testleri pırıl pırıl tek çizgiydi😀

Ben 2. Bebeğim de adete 5 gün kala böyle çok silik biz çizgiyle öğrenmiştim. İnşaallah senin de öyle güzel haberlerini alırız canım. Bu 3. Gebeliği. Bu da da adet 5 gün geçtiğinde testleri pırıl pırıl tek çizgiydi😀
Ay inşllah canm yaa Bakalm beklemek de zor valla inşllah vardr ne diyim

Back