• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kan testi verebilirsin cnm, idrar tahlilinde belli olmaz ama varsa gebelik kanda mutlaka çıkar,kafanda rahat eder bukadar düşünmezsin varmı yokmu diye hakkında hayırlısı olsun, 🙏
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım çarşamba adet günüm miratech marka ovulasyon testi yaptım 2 tane ikisi de negatif hatta c çizgisi bile gölge gibi cıktı testler mi bozuk anlamadım kan vermekten de korkuyorum biraz daha bekleyeceğim inşallah hayırlı haber alırsam yazarim

Bugün gittim kadın Doğum hastanesine kam verdim gebelik yok dedi negatif çıktı 😔😔😔
Bir dahaki aya sağlıklı bir şekilde gelir umarım. Yeni evliyim , ama evlendikten sonra öyle degistiki hormonlar , adet olma şekli. Her ay ben de hamile oldugumu sanıyorum, bütün belirtiler oluyor ama olmuyor. İnşallah en güzel zamanda en güzel şekilde olur

Bak kuzum Beklemekseni Beklemekseni böyle çıktı benim de yarım yamalak

Eklentiler

• AF5C44A7-BF00-4B73-BBEC-CBBA10619DA5.jpeg
    AF5C44A7-BF00-4B73-BBEC-CBBA10619DA5.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 83
  • FE1024A4-1ABD-464C-AE0B-BC755C1E25A0.jpeg
    FE1024A4-1ABD-464C-AE0B-BC755C1E25A0.jpeg
    57,2 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba kizlar. Aranizda gebelik testleri cok gec cift cizgi cikan varmi ?

Ben 23 eylül de catlatma ignesi oldum. Bugün 23. Gün basladi. Hala adet yok belirti yok. Igneden sonra baktirdim kist de yok. Hersey cok belirsiz. Igneden sonra 14. Gündü sanirim yarim günlük acik renk kanama oldu 18. Gün tahim bölgesinde cok agrim oldu yine 14. Gün civari belim cok agridi.

Ben igneden sonra 18. Gün hep adet oluyordum bu defa olmadim. Gebelik testi en son 18. Gün yaptim yok birsey sonradan kuruma cizgisi cikti sadece.

Adet neden gecikti bu kadar kist olmamasina ragmen ? Acaba hamile olabilirmiyim ? Internette okudum bazi kisilerde 9. Hatta 12. Haftaya kadar idrarsa cikmiyormus olabilirmi bu ?

Bana fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim. Doktoruma ulasamiyorum suan annemlerdeyim gebelil testide yok baska burda. :(

Arkadaşlar
Bir dahaki aya sağlıklı bir şekilde gelir umarım. Yeni evliyim , ama evlendikten sonra öyle degistiki hormonlar , adet olma şekli. Her ay ben de hamile oldugumu sanıyorum, bütün belirtiler oluyor ama olmuyor. İnşallah en güzel zamanda en güzel şekilde olur
Amin İNŞALLAH canım hepimiz güzel haberler alırız inşallah kanda çıkmadı ama kafam çok karışık bugün hala sol kasığımda ağrı var ve yanmada başladı göğüslerim hassas olmaya başladı miğdem bulantı var hala anlamış değilim iyice kafam karıştı🙄🤔😅😅

Ben 23 eylül de catlatma ignesi oldum. Bugün 23. Gün basladi. Hala adet yok belirti yok. Igneden sonra baktirdim kist de yok. Hersey cok belirsiz. Igneden sonra 14. Gündü sanirim yarim günlük acik renk kanama oldu 18. Gün tahim bölgesinde cok agrim oldu yine 14. Gün civari belim cok agridi.

Ben igneden sonra 18. Gün hep adet oluyordum bu defa olmadim. Gebelik testi en son 18. Gün yaptim yok birsey sonradan kuruma cizgisi cikti sadece.

Adet neden gecikti bu kadar kist olmamasina ragmen ? Acaba hamile olabilirmiyim ? Internette okudum bazi kisilerde 9. Hatta 12. Haftaya kadar idrarsa cikmiyormus olabilirmi bu ?

Bana fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim. Doktoruma ulasamiyorum suan annemlerdeyim gebelil testide yok baska burda. :KK43:
Merhaba Kızlar bgn gecikmemin 4. günü dün test yaptım negatif ara ara sancım oluyor ama henüz gelen giden bişey yok bende idrarda cıkmayıp kanda 2 hafta sonra cıkanları bile okudum ama bakalm hayırlısı kısmet

Bana fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim. Doktoruma ulasamiyorum suan annemlerdeyim gebelil testide yok baska burda. :KK43:
Canım ben de iğneyle hamile kaldım. İğnenin 12.günü idrarda çıktı gebeliğim ve aynı gün kan değerim 18'di. Senin bayağı geçmiş. Bence bir doktoruna git artık.

Merhaba aranıza yenı katıldım size bir şey sormak ıstyrm yerleşme kanaması hakkında bilgi sahibi olan varmı

Merhaba Kızlar bgn gecikmemin 4. günü dün test yaptım negatif ara ara sancım oluyor ama henüz gelen giden bişey yok bende idrarda cıkmayıp kanda 2 hafta sonra cıkanları bile okudum ama bakalm hayırlısı kısmet
Canım benim de 5 günlük gecikmeede çıkmadı. 1 hafta olunca kan verdim o zaman çıktı geç döllenme olmuş. İnşaallah sizin de öyledir

Hamile olmak istemiyorum
Lütfen tecrübeli kişiler yazabilir mi
Zevk suyuyla hamile kalmak çok düşük ihtimal demi

Merhâba kizlar bende reglim 2gun geçti test yaptım negatif çıktı 3_4 gündür kahverengi kanama war çok az günde bi sefer gibi acaba yerleşme kanamasını?

Hamile olmak istemiyorum
Lütfen tecrübeli kişiler yazabilir mi
Zevk suyuyla hamile kalmak çok düşük ihtimal demi
Bisi olmaz zevk suyuyla korkma biz 3 aydir adam icime bosaliyoda olmuyo stres yapiyorsun ondan gecikiyo test yap icini rahatlatmak icin

Merhaba benım de pazargun adetım gelmesı lazımdı ama olmadı sık sık tuvalete cıkıyorum göğüslerim cok hassas kasıklarımdada ara ara agrı giriyo ümitlenmelimiyim sizce 🙄

Merhaba benım de pazargun adetım gelmesı lazımdı ama olmadı sık sık tuvalete cıkıyorum göğüslerim cok hassas kasıklarımdada ara ara agrı giriyo ümitlenmelimiyim sizce

Selam hanımlar bişey sormak istiyorum hamileliğinizin ilk haftalarında cinsel isteğiniz arttı mı azaldı mı 😊 benim düşük yaptığım hamileliğim de azalmıştı şimdi hamile kalmaya çalışıyorum kafam karışık

Merhaba benım de pazargun adetım gelmesı lazımdı ama olmadı sık sık tuvalete cıkıyorum göğüslerim cok hassas kasıklarımdada ara ara agrı giriyo ümitlenmelimiyim sizce
Benimde cumartesi adet olmam lazım ne yersem çıkarıyorum göğüslerim çok hassas test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye 😔

Back