Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim daha çok yeni 4-5 haftalık falan ama o gün o mesajı yazdıktan sonra tekrar tahlil yaptırdım iki katına çıktığını görünce anladım Kİ olabiliyormuş öyle şeyler

3 gun varsa cikar canım benimde 3 gun var bugun yaptim silik cikti varmı yokmu tam anlayamadım ama var gibi testi atayim istersen bak çıkıyor çünkü

3 gun varsa cikar canım benimde 3 gun var bugun yaptim silik cikti varmı yokmu tam anlayamadım ama var gibi testi atayim istersen bak çıkıyor çünkü

Olur canım testi atabilirsin.
Ama sabah ilk idrarla yapmak iyi oluyordu, yarın veya pazar sabah yapıcam sanırım

Hatta belki 5 gün var tam belli olmuyor benim bazen 26. Günde bazen 28.Günde oluyorum . Ona rağmen var gibi testte benimde kafamda deli sorular umutlanmak istemiyorum

Bekle bencede ben negatifi görünce baya moralim bozuldu ama göğüslerimdeki ağrı gittikçe artıyo bilemedimki

Hatta belki 5 gün var tam belli olmuyor benim bazen 26. Günde bazen 28.Günde oluyorum . Ona rağmen var gibi testte benimde kafamda deli sorular umutlanmak istemiyorum

Benim bugün 29ncu günüm, ama genelde 32 günde falan regli oluyorum, inşallah vardır canım ya testini bi at bakalım

Evet canım silik çizgi var, hemen mi çıktı yoksa çok bekleyince mi? Çok bekleyince güven olmuyor. Bende bu yüzden şimdi test yapmak istemiyorum. Çok hayal kırıklığım oldu önceden malesef
Canım 2 dk da hemen silik oldu bekledikçe dahada koyulasti insalah dogrudur

Benim de 20 gün gecikti olmadı hamilelik testi yaptım fakat neqatif çıktı. Ama kasıklarımda ağrı var nedeni ne olabilirrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…