- 3 Ekim 2018
- 244
- 220
- 33
- 30
Benim daha çok yeni 4-5 haftalık falan ama o gün o mesajı yazdıktan sonra tekrar tahlil yaptırdım iki katına çıktığını görünce anladım Kİ olabiliyormuş öyle şeylerCanm meraba kaç haftalıksın bende senin gibi korku yaşadım 11. haftaya kadar göğüslerim çok ağrıdı sonra aniden ağrısı dindi korkma böyle durumlar olabiliyormuş dua et bol bol aklına kötü şeyler getirme bende kendimi yedim kimseyede bişey diyemedim tadını çıkar canm hep tereddüt içindeyiz
Selam bende aynı durumdayım 3 gün var bata, 10-11 gündür göğüslerim çok acıyor. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım veya olduysa bile belki regli den bir iki gün önce daha az acımıştı. O yüzden bu kez çok merakla bekliyorum. Ben idrar testi yapmadım her gün yapmamak için kendimi zor tutuyorum, adet tarihini beklemek iyi olacak galiba ama yarın veya pazar yapıyım diyordum
3 gun varsa cikar canım benimde 3 gun var bugun yaptim silik cikti varmı yokmu tam anlayamadım ama var gibi testi atayim istersen bak çıkıyor çünkü
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için inşallah benimde öyle olurCanım.bende ilk hamileliğinde erken gebelik testi yaptım cikmadi 6 gun vardi. sonra adetime 4 gun kala yaptım cıktı testte normal bir gebelik testi aldim cıktı.
Hatta belki 5 gün var tam belli olmuyor benim bazen 26. Günde bazen 28.Günde oluyorum . Ona rağmen var gibi testte benimde kafamda deli sorular umutlanmak istemiyorumSelam bende aynı durumdayım 3 gün var bata, 10-11 gündür göğüslerim çok acıyor. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım veya olduysa bile belki regli den bir iki gün önce daha az acımıştı. O yüzden bu kez çok merakla bekliyorum. Ben idrar testi yapmadım her gün yapmamak için kendimi zor tutuyorum, adet tarihini beklemek iyi olacak galiba ama yarın veya pazar yapıyım diyordum
Maşallah canm hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBenim daha çok yeni 4-5 haftalık falan ama o gün o mesajı yazdıktan sonra tekrar tahlil yaptırdım iki katına çıktığını görünce anladım Kİ olabiliyormuş öyle şeyler
Ne demek canim benim hepimiz bir umut bekliyoruz insan birilerinden fikir almak istiyor.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için inşallah benimde öyle olur
Bekle bencede ben negatifi görünce baya moralim bozuldu ama göğüslerimdeki ağrı gittikçe artıyo bilemedimkiSelam bende aynı durumdayım 3 gün var bata, 10-11 gündür göğüslerim çok acıyor. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım veya olduysa bile belki regli den bir iki gün önce daha az acımıştı. O yüzden bu kez çok merakla bekliyorum. Ben idrar testi yapmadım her gün yapmamak için kendimi zor tutuyorum, adet tarihini beklemek iyi olacak galiba ama yarın veya pazar yapıyım diyordum
Kesinlikle öyle inşallah hepimiz istediğimiz haberi alırız sonundaNe demek canim benim hepimiz bir umut bekliyoruz insan birilerinden fikir almak istiyor.Inslalah oyledir insallah
Olur canım testi atabilirsin.
Ama sabah ilk idrarla yapmak iyi oluyordu, yarın veya pazar sabah yapıcam sanırım
Hatta belki 5 gün var tam belli olmuyor benim bazen 26. Günde bazen 28.Günde oluyorum . Ona rağmen var gibi testte benimde kafamda deli sorular umutlanmak istemiyorum
Benim bugün 29ncu günüm, ama genelde 32 günde falan regli oluyorum, inşallah vardır canım ya testini bi at bakalım☺
Canım 2 dk da hemen silik oldu bekledikçe dahada koyulasti insalah dogrudurEvet canım silik çizgi var, hemen mi çıktı yoksa çok bekleyince mi? Çok bekleyince güven olmuyor. Bende bu yüzden şimdi test yapmak istemiyorum. Çok hayal kırıklığım oldu önceden malesef
Canım 2 dk da hemen silik oldu bekledikçe dahada koyulasti insalah dogrudur
Inslalah canim benim insalah hepimiz ❤Yaa inşallah canım inşallah güzel bir haber alırız bu ay
Doktora git bence canim kan verdinmi bazen testte çıkmiyormuşBenim de 20 gün gecikti olmadı hamilelik testi yaptım fakat neqatif çıktı. Ama kasıklarımda ağrı var nedeni ne olabilirrrr.
Ay amin inşallah inşallahMaşallah canm hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Yok evde test yaptım gitmedim ama hamile olsam 2 aylık olmalı hamilelik belirtileri olmaz miDoktora git bence canim kan verdinmi bazen testte çıkmiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?