• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar ben de hamileyim. Düşündüğüm zamandan beri hep okuyorum burdan. İnsan okuyunca bir nebze olsun rahatlıyor insan. son adetim 7 eylüldü. 20 eylül günü yoğun akıntı ve kasık ağrısı ile yumurtlama günümdü. eminim. 17-18-20-21 eylülü değerlendirdik. 21 eylül sabah uyandığımda sol kasıkta müthiş bir batma vardı.tahminimce döllenme oldu. 3.gebeliğim bu. 21 eylülden beri kendimi takip ediyorum. sol kasığımdaki batma hiç durmadı. neredeyse hergün batma yaşadım. 27 eylülde kan testim negatifti. moralim bozuldu.aldım arabamı güneydoğu turu yaptım. 2 günde 1600 km araba kullandım. ne de olsa bebek yok :) dün yani 1 ekimde idrar testi yaptım. yarım saat sonra hayalet çizgi gördüm ama inanmadım. bugün yani 2 ekimde öğlen idrarıyla yine test yaptım. bu defa ikinci çizgi silik de olsa 10.dakikada gördüm. hemen kan testi yaptım. sonuç 16,5 ile hamileyim. belirtim: yumurtlamadan 1 hafta sonra yani 27 eylülde yoğun beyaz akıntım oldu.çamaşırım beyazlaşmıştı. kremsi tonda beyaz kokusuz. 1 ekimde göğsüme sanki iğne batırıyon gibi acı olmaya başladı ve hala devam ediyor. göğsüme dokunduğunda acı yok ama sanki biri içeriden iğne batırıyor. dün yani 1 ekimde yani adete 4 gün kala yatağa uzandım forumda gebelik belirtilerine bakarken gözlerim uykudan kapanmaya başladı. 3 gündür yani adete 7 gün varken günde 1 ya da 2 defa ateş basması oldu. içeriden ateş sarmış vücuduma. ayrıca dün yani 1 ekimde midemde ağrı ve yanma oldu. çok şiddetli olmasa da yaşadım mide ağrısı. incir çok yedim diye midem ağrıdı diye düşündüm hatta. baş dönmesi mide bulantısı ağız acılığı hiç olmadı. rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. benim belirtiler bunlardı. sevgiler...
Be kadar güzel 🥰🥰 hayırlısı olsun 🙏😇 rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🧿🧿🧿

Kızlar yarın adet günün fakat göğüslerim acayip şiştiler. Arkadşım varsa ovulasyon testi yap dedi. Ben de yaptım resimde gördüğünüz gibi T çizgisi C çizgisinden oldukça koyu hatta bordo. Acaba hamile miyim

Eklentiler

• 20191002_212635.jpg
    20191002_212635.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar yarın adet günün fakat göğüslerim acayip şiştiler. Arkadşım varsa ovulasyon testi yap dedi. Ben de yaptım resimde gördüğünüz gibi T çizgisi C çizgisinden oldukça koyu hatta bordo. Acaba hamile miyim
Canım hamile olabilirsin benimde aynı çıkmıştı birde gebelik yap bence var gibi bak buda benimki bundan sonra gebelik yaptım şimdi 16 haftalık gebeyim 98492BE5-0603-4554-9121-C77479C76256.jpeg

Canım hamile olabilirsin benimde aynı çıkmıştı birde gebelik yap bence var gibi bak buda benimki bundan sonra gebelik yaptım şimdi 16 haftalık gebeyim Eki Görüntüle 2541640
Siz ne zaman yapmıştınız testlerinizi? Benim adet yarın. Buna rağmen lh testinde T çizgisi C çizgisinden kopkoyu duruyo ve gittikçe koyulasiyo. Birincisini öğlen ikincisini akşam 8de yaptim. Ikisi de ovulasyon testi

Eklentiler

• 15700075736614417938068352973870.jpg
    15700075736614417938068352973870.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 20191002_212635.jpg
    20191002_212635.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 48
Siz ne zaman yapmıştınız testlerinizi? Benim adet yarın. Buna rağmen lh testinde T çizgisi C çizgisinden kopkoyu duruyo ve gittikçe koyulasiyo. Birincisini öğlen ikincisini akşam 8de yaptim. Ikisi de ovulasyon testi
Tamam canım t zaten c den daha koyu olması yaptım adetten bir gün önce yaptım 3 4 gün öncesinden silikten başladı attığım testlere kadar koyulaştı bence var sende

Kızlar yardımcı olun nolur bugün adet gecikmemim 4. Günü. İlk gün hafif bir kere leke geldi ama o gün cok yürüdüm yoruldum birde 3. Gün yani dün öğlen bir kez geldi ama kesinlikle kanama felan değil. Bu sabah idrarda gebelik yaptım çıkmadı hiçbirşey adet de olmadım. Gebe olmam biraz mucize aslında ama ilk kez adetim gecikti neden olabilir neden çıkmadı lütfen yardımcı olun 🤲

Kızlar yardımcı olun nolur bugün adet gecikmemim 4. Günü. İlk gün hafif bir kere leke geldi ama o gün cok yürüdüm yoruldum birde 3. Gün yani dün öğlen bir kez geldi ama kesinlikle kanama felan değil. Bu sabah idrarda gebelik yaptım çıkmadı hiçbirşey adet de olmadım. Gebe olmam biraz mucize aslında ama ilk kez adetim gecikti neden olabilir neden çıkmadı lütfen yardımcı olun 🤲
Canim yerleşme kanamasi olabilir. Şayet adet gecikmişsse ve hafif lekelenme varsa genelde yerleşme kanamasidir. Geç döllenme olabilir. Şayet yerleşme kanamasi ise kanda bile cikmaz simdi.en erken 4 gün sonra falan vikar kanda.hayirlisi olsun inşallah..

Canim yerleşme kanamasi olabilir. Şayet adet gecikmişsse ve hafif lekelenme varsa genelde yerleşme kanamasidir. Geç döllenme olabilir. Şayet yerleşme kanamasi ise kanda bile cikmaz simdi.en erken 4 gün sonra falan vikar kanda.hayirlisi olsun inşallah..
Adet gecikmesinin bugün 4. Günü canım çıkmaz mıydı her şekilde ? Yani bilmiyorum ilk kez gecikmişti böyle çıkacağını düşünerek bugünü zor beklemiştim neden çıkmadı yine de 30-40 olmamış mıdır idrar testleri 25 üstü gösteriyor diye biliyordum bembeyaz test çok mutsuz oldum 🙄

Merhaba :) benim sorum şu ovülasyon günü korunmssız ilişki yaşadık 5 yıllık evliyim bebek istiyoruz :) ve o ovulsyon gününden 2 gün sonra bel agrım başladı suan adet tarihine 5 gün var sizce hamile olsnilirmiyim böyle bi durum yaşayan var mı ?

Adet gecikmesinin bugün 4. Günü canım çıkmaz mıydı her şekilde ? Yani bilmiyorum ilk kez gecikmişti böyle çıkacağını düşünerek bugünü zor beklemiştim neden çıkmadı yine de 30-40 olmamış mıdır idrar testleri 25 üstü gösteriyor diye biliyordum bembeyaz test çok mutsuz oldum 🙄
şayet pembe leke varsa bu muhtemelen yerleşme kanamasıdır. tabii her kanama yerleşme olmayabilir. yerleşmeye başladıktan 4 gün sonra kana karışıyor. ben 27 eylül cuma akşamı kan testi yaptım.kocaman sıfır çıktı. 1 ekim salı günü idrar testinde hayalet çizgi vardı. dr banu çiftçi uygulamasını indir.orada gün gün bebek gelişim döllenme yerleşme aşamaları yazıyor. ben karşılaştırdım. hepsi bire bir uyumluydu. uygulamaya göre rahme tutunma 28 eylül gösteriyordu. ben 27 eylülde kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı.demek daha yerleşmeye çalışıyormuş.

şayet pembe leke varsa bu muhtemelen yerleşme kanamasıdır. tabii her kanama yerleşme olmayabilir. yerleşmeye başladıktan 4 gün sonra kana karışıyor. ben 27 eylül cuma akşamı kan testi yaptım.kocaman sıfır çıktı. 1 ekim salı günü idrar testinde hayalet çizgi vardı. dr banu çiftçi uygulamasını indir.orada gün gün bebek gelişim döllenme yerleşme aşamaları yazıyor. ben karşılaştırdım. hepsi bire bir uyumluydu. uygulamaya göre rahme tutunma 28 eylül gösteriyordu. ben 27 eylülde kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı.demek daha yerleşmeye çalışıyormuş.
Anladım canım allah razı olsun teşekkür ederim. Bende doktorumu aradım böyle böyle ne zaman geleyim diye istediğiniz zaman gelebilirsiniz gecikme varsa kanda çıkar dedi ama doktorlar hiç bizim gibi hassas düşünmüyor. Bak mesela sen ilk kanda sıfırdı diyorsun acaba kaç gün bekliyim ki cumartesi gitsem mi ?

Merhaba herkese 3-4 senedir takip ediyorum bu formu ve bundan cok önce adak adıyorum eğer hamile kaldığımı öğrenirsem belirtilerimi yazıcam demiştim gerçi tüp bebekle hanile kaldım ama bugün kesinleştiğini öğrenince adağımı yerine getirmek için yazıyorum😄😄 vücudum çok sıcakken ayaklarımın üşümesi ve göğüs ucu hassasiyeti ile anlamıştım bu kadar 😄 herkes inşallah en kısa zamanda en güzel haberleri alır

Merhaba kizlar. Ben 23 eylülde öglen 1 de yumurta catlatma ignesi oldum. Bugün igneden sonraki 10. Gün dünden beri cok belim agriyor bugün cok kötü oldum hareket edemiyorum. Alt taraftada batmalar cekilmeler oluyor acaba böyle belirtiler yasayip hamile oldugunu ögrenen varmi ? Ilk defa bu kadar belim agriyor ve belirgin sekilde batmalar oluyor anlayamadim. Agri kesicide alamiyorum varsa birsey zarar vermesin diye. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Merhaba herkese bata 2 gün var dün yani 3 gün kala predictor early yaptım negatif çıktı ama göğüslerime dokunamıyorım acıyor ve ilkkez yaşıyorum bunu normalde adet olacagım zamanda gögüs hassasiyeti hiç yaşamazdım ilk kez göğüsleriö aşırı hassas kasığımda ağrı var predictor early nin yanlış çıkma ihtimali varmı

Merhaba herkese bata 2 gün var dün yani 3 gün kala predictor early yaptım negatif çıktı ama göğüslerime dokunamıyorım acıyor ve ilkkez yaşıyorum bunu normalde adet olacagım zamanda gögüs hassasiyeti hiç yaşamazdım ilk kez göğüsleriö aşırı hassas kasığımda ağrı var predictor early nin yanlış çıkma ihtimali varmı

Selam bende aynı durumdayım 3 gün var bata, 10-11 gündür göğüslerim çok acıyor. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım veya olduysa bile belki regli den bir iki gün önce daha az acımıştı. O yüzden bu kez çok merakla bekliyorum. Ben idrar testi yapmadım her gün yapmamak için kendimi zor tutuyorum, adet tarihini beklemek iyi olacak galiba ama yarın veya pazar yapıyım diyordum

Merhaba ben bişey sormak istiyorum ben tüp bebekle hamileyim çok şükür ama benim geçen haftalarda başlayan yoğun göğüs ucu hassasiyetim bugün sanki tamamen kayboldu gibi özellikle de sağ tarafta :KK43: normal mi sizce yoksa hcg değerim mi düşüyo acaba 😔
Canm meraba kaç haftalıksın bende senin gibi korku yaşadım 11. haftaya kadar göğüslerim çok ağrıdı sonra aniden ağrısı dindi korkma böyle durumlar olabiliyormuş dua et bol bol aklına kötü şeyler getirme bende kendimi yedim kimseyede bişey diyemedim tadını çıkar canm hep tereddüt içindeyiz😊

Canım.bende ilk hamileliğinde erken gebelik testi yaptım cikmadi 6 gun vardi. sonra adetime 4 gun kala yaptım cıktı testte normal bir gebelik testi aldim cıktı.

Back