• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tam olarak onu diyecektim. Ben adetten farklı belirtiler yaşadım ama yine de ihtimal vermiyordum öğrenene kadar. Kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti, bel ağrısı bende de adet zamanında olur. Ancak çift çizgiyi görmeden önce de kasık ağrım adet olcakmışım gibi vardı. Yani umut kesmen için bir sebep değil :)
Bendede ayni belirtiler var bide belim cok agriyo ama bu ayda olmadi sanirim sanki adet olucam 😔

Bendede ayni belirtiler var bide belim cok agriyo ama bu ayda olmadi sanirim sanki adet olucam 😔
Merhaba, öncelikle umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Klasik adet belirtilerin dışında farklı bir belirtin var mı?

Merhaba, öncelikle umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Klasik adet belirtilerin dışında farklı bir belirtin var mı?
Merhaba
Kasiklarima sagli sollu batma var adet agrisindan farkli biraz ama bu sabah erken gebelim yaptim yok bat ya ayin 4u yada 6si

Merhaba
Kasiklarima sagli sollu batma var adet agrisindan farkli biraz ama bu sabah erken gebelim yaptim yok bat ya ayin 4u yada 6si
Benim de kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti, bazen bel ağrısı adet öncesi de olur o yüzden çok takılmamıştım onlara ama bence erken gebelik testi falan yapma. Hem olumsuz sonuç verebiliyor, yanlış çıkabiliyor hem de bebeği o kadar erken öğrenmek güzel değil. Bu sefer kan değeri yükselecek mi diye süzgece çeviriyorlar insanı. Gün aşırı test istiyorlar. O günler aylar gibi geliyor sonuç beklerken, geçmek bilmiyor. Kese de görünmüyor çok yeni olunca bu sefer dış gebelik mi diye korkuyor insan. En iyisi adet 1 gün gecikince test yapmak. Yanılma payı da az.

Benim de kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti, bazen bel ağrısı adet öncesi de olur o yüzden çok takılmamıştım onlara ama bence erken gebelik testi falan yapma. Hem olumsuz sonuç verebiliyor, yanlış çıkabiliyor hem de bebeği o kadar erken öğrenmek güzel değil. Bu sefer kan değeri yükselecek mi diye süzgece çeviriyorlar insanı. Gün aşırı test istiyorlar. O günler aylar gibi geliyor sonuç beklerken, geçmek bilmiyor. Kese de görünmüyor çok yeni olunca bu sefer dış gebelik mi diye korkuyor insan. En iyisi adet 1 gün gecikince test yapmak. Yanılma payı da az.
Haklisin en iyisi beklemek ben umudu kestim ama yinede

Kızlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum. Adetime 6 gün var ve merakından gebelik testi yaptım . Ama silik bir şey görüyor gibiyim. Hatta bir kaç kez yeniledim ilk başlarda görmüyor gibi oluyorum ama üzerinden zaman geçince silikte olsa belli. Sizce zaman geçince test doğruluk payı gerçekten yokmu .

Benimde sağ kasik ağrısı var ve ara sıra batma oluyor. Sağ tarafın bel kısmı ağrıyor. Ilk bebeğimi kaybettim. Ozaman da hamileyken bu belirtileri yaşadım. Kendimi çok kaptırmak da istemiyorm. Sizede sormak istedim. ☺️

Kızlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum. Adetime 6 gün var ve merakından gebelik testi yaptım . Ama silik bir şey görüyor gibiyim. Hatta bir kaç kez yeniledim ilk başlarda görmüyor gibi oluyorum ama üzerinden zaman geçince silikte olsa belli. Sizce zaman geçince test doğruluk payı gerçekten yokmu .
Ben de seninle ayni durumdayim. Bat 5 ekim.bugun yaptim.yarim saat sonra cok cok silik birsey cikti. Varla yok arasi birsey. Kasik alt tarafinda agri var. Goguslerde sizlama var.yarin yine yapacam. Sen başka yaptin mi test

Kızlar merhaba öncelikle rabbim isteyen herkese evlât nasip etsin tez vakitte.
Bende bugün kanama geldi ama normalde regl olmama 3 günüm var. implantasyon mu acaba dedim baya akıntı şeklinde geldi yoğun değildi kahveye döndü şimdi 1 gün bile sürmedi zaten pedin çeyreğinin çeyreği bile dolmadı desem yeri normalde 4 gün sürer çok ağrılı olur reglin ilk günü ve hiç ağrım yok gelen giden de yok saatlerdir üstelik pıhtı da yok içim içimi yedi. Sizce hamile miyim?

Ben de seninle ayni durumdayim. Bat 5 ekim.bugun yaptim.yarim saat sonra cok cok silik birsey cikti. Varla yok arasi birsey. Kasik alt tarafinda agri var. Goguslerde sizlama var.yarin yine yapacam. Sen başka yaptin mi test
Benimde 7 Ekim. Evet dün ve ondan onceki gun yapmıştım Canimm sanki hayali bir sey goruyor gibi oluyorum. Ama test 5 dkdan sonra geçerliliğini kaybeediyor diyorlar.

Olabilir canim test yapsana yada hemen hastaneye gidip kan ver daha kesin olur.
Kızlar merhaba öncelikle rabbim isteyen herkese evlât nasip etsin tez vakitte.
Bende bugün kanama geldi ama normalde regl olmama 3 günüm var. implantasyon mu acaba dedim baya akıntı şeklinde geldi yoğun değildi kahveye döndü şimdi 1 gün bile sürmedi zaten pedin çeyreğinin çeyreği bile dolmadı desem yeri normalde 4 gün sürer çok ağrılı olur reglin ilk günü ve hiç ağrım yok gelen giden de yok saatlerdir üstelik pıhtı da yok içim içimi yedi. Sizce hamile miyim?

Merhaba ben bişey sormak istiyorum ben tüp bebekle hamileyim çok şükür ama benim geçen haftalarda başlayan yoğun göğüs ucu hassasiyetim bugün sanki tamamen kayboldu gibi özellikle de sağ tarafta :( normal mi sizce yoksa hcg değerim mi düşüyo acaba 😔

Merhaba ben bişey sormak istiyorum ben tüp bebekle hamileyim çok şükür ama benim geçen haftalarda başlayan yoğun göğüs ucu hassasiyetim bugün sanki tamamen kayboldu gibi özellikle de sağ tarafta :KK43: normal mi sizce yoksa hcg değerim mi düşüyo acaba 😔
2 günde 1 kan testi yapmalısın. hcg takibini yapman gerekiyor

kızlar ben de hamileyim. Düşündüğüm zamandan beri hep okuyorum burdan. İnsan okuyunca bir nebze olsun rahatlıyor insan. son adetim 7 eylüldü. 20 eylül günü yoğun akıntı ve kasık ağrısı ile yumurtlama günümdü. eminim. 17-18-20-21 eylülü değerlendirdik. 21 eylül sabah uyandığımda sol kasıkta müthiş bir batma vardı.tahminimce döllenme oldu. 3.gebeliğim bu. 21 eylülden beri kendimi takip ediyorum. sol kasığımdaki batma hiç durmadı. neredeyse hergün batma yaşadım. 27 eylülde kan testim negatifti. moralim bozuldu.aldım arabamı güneydoğu turu yaptım. 2 günde 1600 km araba kullandım. ne de olsa bebek yok :) dün yani 1 ekimde idrar testi yaptım. yarım saat sonra hayalet çizgi gördüm ama inanmadım. bugün yani 2 ekimde öğlen idrarıyla yine test yaptım. bu defa ikinci çizgi silik de olsa 10.dakikada gördüm. hemen kan testi yaptım. sonuç 16,5 ile hamileyim. belirtim: yumurtlamadan 1 hafta sonra yani 27 eylülde yoğun beyaz akıntım oldu.çamaşırım beyazlaşmıştı. kremsi tonda beyaz kokusuz. 1 ekimde göğsüme sanki iğne batırıyon gibi acı olmaya başladı ve hala devam ediyor. göğsüme dokunduğunda acı yok ama sanki biri içeriden iğne batırıyor. dün yani 1 ekimde yani adete 4 gün kala yatağa uzandım forumda gebelik belirtilerine bakarken gözlerim uykudan kapanmaya başladı. 3 gündür yani adete 7 gün varken günde 1 ya da 2 defa ateş basması oldu. içeriden ateş sarmış vücuduma. ayrıca dün yani 1 ekimde midemde ağrı ve yanma oldu. çok şiddetli olmasa da yaşadım mide ağrısı. incir çok yedim diye midem ağrıdı diye düşündüm hatta. baş dönmesi mide bulantısı ağız acılığı hiç olmadı. rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. benim belirtiler bunlardı. sevgiler...

Back