- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
- 63
BekliyorumBenim özellikleri geceleri yoğun ağrım oldu 4-5 gün. Hiç de bir kerelik değildi baya adet olacakmışım gibiydi. Peki özel mesaj atıyorum hemen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BekliyorumBenim özellikleri geceleri yoğun ağrım oldu 4-5 gün. Hiç de bir kerelik değildi baya adet olacakmışım gibiydi. Peki özel mesaj atıyorum hemen :)
Attım canımBekliyorum
Bendede ayni belirtiler var bide belim cok agriyo ama bu ayda olmadi sanirim sanki adet olucamTam olarak onu diyecektim. Ben adetten farklı belirtiler yaşadım ama yine de ihtimal vermiyordum öğrenene kadar. Kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti, bel ağrısı bende de adet zamanında olur. Ancak çift çizgiyi görmeden önce de kasık ağrım adet olcakmışım gibi vardı. Yani umut kesmen için bir sebep değil :)
Merhaba, öncelikle umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Klasik adet belirtilerin dışında farklı bir belirtin var mı?Bendede ayni belirtiler var bide belim cok agriyo ama bu ayda olmadi sanirim sanki adet olucam
MerhabaMerhaba, öncelikle umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Klasik adet belirtilerin dışında farklı bir belirtin var mı?
Canım merhaba adet oldunmu merak ettim inşallah hamilesindirnasıl belirtilerin var canım bende beklemedeyimde
Benim de kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti, bazen bel ağrısı adet öncesi de olur o yüzden çok takılmamıştım onlara ama bence erken gebelik testi falan yapma. Hem olumsuz sonuç verebiliyor, yanlış çıkabiliyor hem de bebeği o kadar erken öğrenmek güzel değil. Bu sefer kan değeri yükselecek mi diye süzgece çeviriyorlar insanı. Gün aşırı test istiyorlar. O günler aylar gibi geliyor sonuç beklerken, geçmek bilmiyor. Kese de görünmüyor çok yeni olunca bu sefer dış gebelik mi diye korkuyor insan. En iyisi adet 1 gün gecikince test yapmak. Yanılma payı da az.Merhaba
Kasiklarima sagli sollu batma var adet agrisindan farkli biraz ama bu sabah erken gebelim yaptim yok bat ya ayin 4u yada 6si
Haklisin en iyisi beklemek ben umudu kestim ama yinedeBenim de kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti, bazen bel ağrısı adet öncesi de olur o yüzden çok takılmamıştım onlara ama bence erken gebelik testi falan yapma. Hem olumsuz sonuç verebiliyor, yanlış çıkabiliyor hem de bebeği o kadar erken öğrenmek güzel değil. Bu sefer kan değeri yükselecek mi diye süzgece çeviriyorlar insanı. Gün aşırı test istiyorlar. O günler aylar gibi geliyor sonuç beklerken, geçmek bilmiyor. Kese de görünmüyor çok yeni olunca bu sefer dış gebelik mi diye korkuyor insan. En iyisi adet 1 gün gecikince test yapmak. Yanılma payı da az.
Ben de seninle ayni durumdayim. Bat 5 ekim.bugun yaptim.yarim saat sonra cok cok silik birsey cikti. Varla yok arasi birsey. Kasik alt tarafinda agri var. Goguslerde sizlama var.yarin yine yapacam. Sen başka yaptin mi testKızlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum. Adetime 6 gün var ve merakından gebelik testi yaptım . Ama silik bir şey görüyor gibiyim. Hatta bir kaç kez yeniledim ilk başlarda görmüyor gibi oluyorum ama üzerinden zaman geçince silikte olsa belli. Sizce zaman geçince test doğruluk payı gerçekten yokmu .
Benimde 7 Ekim. Evet dün ve ondan onceki gun yapmıştım Canimm sanki hayali bir sey goruyor gibi oluyorum. Ama test 5 dkdan sonra geçerliliğini kaybeediyor diyorlar.Ben de seninle ayni durumdayim. Bat 5 ekim.bugun yaptim.yarim saat sonra cok cok silik birsey cikti. Varla yok arasi birsey. Kasik alt tarafinda agri var. Goguslerde sizlama var.yarin yine yapacam. Sen başka yaptin mi test
Kızlar merhaba öncelikle rabbim isteyen herkese evlât nasip etsin tez vakitte.
Bende bugün kanama geldi ama normalde regl olmama 3 günüm var. implantasyon mu acaba dedim baya akıntı şeklinde geldi yoğun değildi kahveye döndü şimdi 1 gün bile sürmedi zaten pedin çeyreğinin çeyreği bile dolmadı desem yeri normalde 4 gün sürer çok ağrılı olur reglin ilk günü ve hiç ağrım yok gelen giden de yok saatlerdir üstelik pıhtı da yok içim içimi yedi. Sizce hamile miyim?
Bugün de geçsin gelen giden olmazsa düşündüğüm bu benim de :)Olabilir canim test yapsana yada hemen hastaneye gidip kan ver daha kesin olur.
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın:)Bugün de geçsin gelen giden olmazsa düşündüğüm bu benim de :)
2 günde 1 kan testi yapmalısın. hcg takibini yapman gerekiyorMerhaba ben bişey sormak istiyorum ben tüp bebekle hamileyim çok şükür ama benim geçen haftalarda başlayan yoğun göğüs ucu hassasiyetim bugün sanki tamamen kayboldu gibi özellikle de sağ tarafta normal mi sizce yoksa hcg değerim mi düşüyo acaba
Yarın tekrar yaptırıcam bakalım 3. Kez yaptırmış olucam2 günde 1 kan testi yapmalısın. hcg takibini yapman gerekiyor