• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn
Hamilesin tebrikler ve degerin 1 gune gore de cok guzel artmis. Merak etme kese de ina gözükür. Kese gozukmesi icin belli degerin üstüne cikmasi lazim bhcg 'nın ve telaslanma sonucunun cikar

Kızlar bende değişik belirtiler yaşıyorum acayip Karnın ağrıyor adet olacakmışım gibi göğüslerim büyüdü birden bağ ağrım var çişe koşuyorum sürekli ama daha adetime var sürekli halsizim sizce bunlar belirti mi?

Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn
Canım çok stres yapma kese hemen hamile oldun diye gider gitmez görünür diye birşey yok benim ilk 192 çıkmıştı doktorum 3000 küsur olunca çağırdı kese göründü bebek bile yoktu daha içinde gittiğimde kese 5 haftalıktı daha yani

Zaten seninkide anca 1 aylık falandır bence birazda geç döllenme gibi canım

Canimm benimde 14 çıktı. Daha çok yeni sanırsam. Inşallah artmalae güzel bir şekilde ilerler. Ama beni cevremdekiler biraz gerdi deger dusuk diye. Gec dollenme olmus diye. Stres olmak istemiyorum insallah hersey guzel olur hepimiz icin . 🥰

Aynen bende sonradan değer düşük mü diye endişelendim canım, inşallah güzel bir şekilde sağlıkla ilerler bizim de🙏🏻💛

Aynen bende sonradan değer düşük mü diye endişelendim canım, inşallah güzel bir şekilde sağlıkla ilerler bizim de🙏🏻💛
Canım bende cuma günü verdim kan ikimiz ayniyiz yaklaşık olarak🤭 insalah ilerlemesi güzel bir şekilde gider. Ilk bebeğimi kaybettim aynı durumla karşılaşmak istemiyorum 😔 rabbime emanet olsunlar ❤

Canım bende cuma günü verdim kan ikimiz ayniyiz yaklaşık olarak🤭 insalah ilerlemesi güzel bir şekilde gider. Ilk bebeğimi kaybettim aynı durumla karşılaşmak istemiyorum 😔 rabbime emanet olsunlar ❤

Amin canım benimde öyle oldu malesef, inşallah sağlıkla güzelce ilerler🙏🏻☺️

Sen neden kaybettin canim bende kan pihtilasmasi cıktı.

Benim bildiğim bi sebebi yoktu canım, çok stresli bir döneme denk gelmişti belki ondan oldu. Ama doktora gitmedim, idrar testin pozitifti, sonra aşırı bi kanama oldu dedim gitti heralde öylelikle kaldı

Kizlar adetim biteli 12 gun oldu yani yumurtlama donemindeyim suan 3 gundur asiri bas agrim var ve surekli acikiyorum yumurtlama doneminde normal mi sizce

Benim bildiğim bi sebebi yoktu canım, çok stresli bir döneme denk gelmişti belki ondan oldu. Ama doktora gitmedim, idrar testin pozitifti, sonra aşırı bi kanama oldu dedim gitti heralde öylelikle kaldı
Anladım canim benim Allahım bu sefer korusun hayırlısı ile gelsinler inşallah ❤

Konulari karistirmisim canim benim hamilelik belirtisi mi diye sormak degildi niyetim olmadigini biliyorum yumurtlama donemi normalmi bu kadar asiri bas agrisi ve aclik hissi 😙😙😙

Canım kan verirsen banada haber ver. Ben yarın vericem büyük ihtimalle merak ediyorum 🤭

Canım bende yarın vericem, ama nerde vereceğime karar veremedim sağlık ocağına mı gitsem yoksa hastaneye kadın doğum bölümüne mi bilemedim. Sen ne yapıcaksın?

Burdada sıkıntılı ya acile gidince kadın doğuma git diyorlar . Ben yarın kadındoğuma gidicem mecburen. kendi doktoruma hafta sonu gitmeyi düşümüyorum. Ben de baktirinca Yazarim hemen😍
Canım bende yarın vericem, ama nerde vereceğime karar veremedim sağlık ocağına mı gitsem yoksa hastaneye kadın doğum bölümüne mi bilemedim. Sen ne yapıcaksın?

Back