Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inslalah canim benim insalah hepimiz ❤
Kasık agrim var demissiniz olabilir 20 gün fazla çünkü gidip kanverin benceYok evde test yaptım gitmedim ama hamile olsam 2 aylık olmalı hamilelik belirtileri olmaz mi
Ama hamile olmamı gerektirecek bı ilişki yaşamadımKasık agrim var demissiniz olabilir 20 gün fazla çünkü gidip kanverin bence
Ozaman yok ben onun için soruyorsunuz sandim. Kusura bakmayin.Ama hamile olmamı gerektirecek bı ilişki yaşamadım
Ônemli deqil canımOzaman yok ben onun için soruyorsunuz sandim. Kusura bakmayin.
Hamissin tebrikleerKızlar bi bakar mısınız
Hamissin tebrikleer
Oyle oyle. Silik olmasi degeirn dusuk anlmnda yani cok yeni gebelik. Acile git gebelik testi yaptrcm de yaparlr . Hamile misin derse evet deAyy inşallah öyledir canım çok heyecanlıyım, kan versem haftasonuna denk geldi ne yapsak acaba bilemedim evde dolanıp duruyorum
Oyle oyle. Silik olmasi degeirn dusuk anlmnda yani cok yeni gebelik. Acile git gebelik testi yaptrcm de yaparlr . Hamile misin derse evet de
Yok kiz niye yapsinlr. Kan ver git evine. E nabizdan ya da hastnenin sitesinden takip et. Sen buraya yaz soleriz sanaAcilde bize şimdi bunun için mi geldiniz muamelesi yaparlar mı
Yok kiz niye yapsinlr. Kan ver git evine. E nabizdan ya da hastnenin sitesinden takip et. Sen buraya yaz soleriz sana
Tarih yazio orda. Bu agustosun 19ndaki sonuc. Daha cikmamsCanım bi bakabilir misin beni msonucum çıkmış mı anlamadım
Tarih yazio orda. Bu agustosun 19ndaki sonuc. Daha cikmams
Tmmdr iste bu kdaar. Oldu bitti masllh. Saglikla ilerlesn. Diger gun tekrr baktr. Degerin 2 katina cikmasi lazm. En az %60 da artsa sorn yok okCanım 25 çıktı beta☺
Tmmdr iste bu kdaar. Oldu bitti masllh. Saglikla ilerlesn. Diger gun tekrr baktr. Degerin 2 katina cikmasi lazm. En az %60 da artsa sorn yok ok
Hayırlısı oldun cnnm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinPazartesi ya da salı baktırmayı düşünüyorum inşallah sağlıkla ilerler hepimizin☺