• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bende adet oldum 😞😞 cuma akşamı kocaman bir parça geldi 😢 doktoruma resmini gönderdim rahim duvarından gelen bir parça olabileceğini ve çok az rastlanan bir vaka olduğunu söyledi 😶 parçayı hemen hastaneye götürüp patolojiye göndereceklerini söylediler Cuma gece parça patolojiye gitti inşallah bir sorun ya da kötü bir şey çıkmaz sonucumuzda 🤭😔😢

Canım sakın moralinii bozma, doktorun dediğini de kafana takma çünkü aynısı dönem dönem bana da olur. Rahim zaman zaman kendini yeniliyor ve bu tarz pıhtılar, parçalar olabiliyor. Muhtemelen kötü hiçbir şey çıkmayacaktır. Tabii doktor kontrolünde olman yine de iyi olmuş.

Arkadaşlar merhaba bende bir durumumdan bahsetmek istiyorum. 4 aydır korunmayı bıraktık bu ay özellikle yumurtlama dönemimde ve sonraski günlerde ilişkiye girdiğimizde kasıklarımda ciddi ağrılar oldu. Adet tarihim 8 ekim şimdiden birşey çıkmayacağını biliyorum ama hiç bu şekilde kasık ağrısı yaşayan oldumu ara ara sızı var zonkluyo gibi birde göğüslerimde hafif ağrı var. İdrar yolu enfeksiyonuda olabilir diye düşünüyorum. Yarın doktora gidicem bu sebepten. Böyle bir belirti yaşayanınız oldumu acaba?

Canım sakın moralinii bozma, doktorun dediğini de kafana takma çünkü aynısı dönem dönem bana da olur. Rahim zaman zaman kendini yeniliyor ve bu tarz pıhtılar, parçalar olabiliyor. Muhtemelen kötü hiçbir şey çıkmayacaktır. Tabii doktor kontrolünde olman yine de iyi olmuş.
Çok teşekkürler canım 🙏 doktorumda öyle dedi ama yine de her ihtimale karşı patolojiye gönderdik 🙏 zaten bu ay çok farklı gelişti geriye 😞 adetliyken yumurtlama oldu 4.günü çocukta istediğimiz için mecbur o zamanları değerlendirdik sonrasında doktorum cyclo-pregly diye bir ilaç verdi ilaçı 21 günkullandım sonra tekrardan yumurtlama oldu ozamansa çatlatma iğnesi oldum Pazartesi yumurtanın çatlayıp çatlamaıdğıı kontrol etti doktorum yeni çatlamış dedi değerlendirin dedi Cuma da adet oldum ve bu parça geldi 😢 çok karışık bir ay geçirdim ve göğüslerim çok fena ağrıyor söylüyor 2 haftadır

Arkadaşlar merhaba bende bir durumumdan bahsetmek istiyorum. 4 aydır korunmayı bıraktık bu ay özellikle yumurtlama dönemimde ve sonraski günlerde ilişkiye girdiğimizde kasıklarımda ciddi ağrılar oldu. Adet tarihim 8 ekim şimdiden birşey çıkmayacağını biliyorum ama hiç bu şekilde kasık ağrısı yaşayan oldumu ara ara sızı var zonkluyo gibi birde göğüslerimde hafif ağrı var. İdrar yolu enfeksiyonuda olabilir diye düşünüyorum. Yarın doktora gidicem bu sebepten. Böyle bir belirti yaşayanınız oldumu acaba?
Canım bazen yumurtlama olduğunda kaşıklarda bu tarz ağrılar söz konusu ben çok yaşıyorum 😞 idrarında yanma varsa ve akıntın sarı ve kokulu ise evet enfeksiyondan şüphelenebilirsin 😔 ancak yoksa bence biraz bekle belki de döllenme gerçekleşti ve bebek tutunmaya çalışıyor ozamanlar da da öyle ağrılar olabiliyor 🥰

Canım bazen yumurtlama olduğunda kaşıklarda bu tarz ağrılar söz konusu ben çok yaşıyorum 😞 idrarında yanma varsa ve akıntın sarı ve kokulu ise evet enfeksiyondan şüphelenebilirsin 😔 ancak yoksa bence biraz bekle belki de döllenme gerçekleşti ve bebek tutunmaya çalışıyor ozamanlar da da öyle ağrılar olabiliyor 🥰
Bir gün idrarda yanma oldu canım bende o yüzden şüphelendim enfeksiyondan. Ama akıntı yada koku olmadı yanmada akşama doğrı geçti. Yarın bi doktora gideceğim haberdar ederim farklı bir durum varsa 😘😘

Arkadaşlar merhaba. Döngümün 32. Günündeyim ve en uzun 36 gün sürmüştü. Ateşim 36.4 Normalde adet olucağıma yakın beyaz akıntım az olurdu ve geçerdi. Suan daha sık geliyor kremsi yapışkan bir şekilde. Ve koltuk altlarımın gögüsüme doğru olan kısmında ağrı var. Dokununca acıyor. Adet belistisi olarak göğüs ağrısı hiç yasamadim daha önce. Onun dışında adet belirtim bel ve karın ağrım yok. Ve takviye vitamin alıyorum kan ignesi vurunuyorum. Bunlar adeti geciktirirmi yani bu beyaz akıntı normalde yumurtlama döneminde olur diye duymuştum. İlaçlar yüzünden geç yumurtluyor olabilirmiyim ? Olsa bu süreç bukadar uzun sürermi ? Yoksa bunlar gebelik BELİRTİSİMİ biraz uzun oldu arkadaşlar ama bunları yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı tecrübenize ihtiyacım var 😒💓💓💓

Selam kızlar son adet tarihim 6 Eylül, bu ayın da muhtemelen 6-7sinde regli olucam. Tabi inşallah olmayız da🙏🏻 göğüslerim aşırı hassas eşime sarılırken bile acıyor, ben ilk defa böyle olduğunu hatırlıyorum ama adet yakınken normal midir bu durum? Bunu hep yaşayanınız var mı?

Kızlar merhaba sizce hamile miyim? Daha önceleri test yaptigimda silik çizgi bile çıkmıyordu. Adetime 1 gün var. Silik çıkınca da emin olamadım. Fikirlerinize ihtiyacım var.
20190930_155112.jpg
20190930_155130.jpg

Merhaba hanımlar. Tam adet öncesi hiçbir lekelenmem olmadı umutla beklerken bugün Bat günümdü akşam oldu simdi bi leke geldi hamilelik ihtimali kalmadı değil mi ?

Hayır kesmemelisin. Ben de ciddi ksık ağrısı yaşadım adet tarihimden önce. Başka belirtin var mı ?
Göğüslerim şiş ve ağrılı uyku sorunlarm var gece uyanıyorum uyuyamıyorum sabahları kalkamıyorum ve kasık ağrısı dediğim gibi ama sorun şu ki adet belirtilerimde bunlar hep. Farklı bişey arıyorum bulamıyorum

Göğüslerim şiş ve ağrılı uyku sorunlarm var gece uyanıyorum uyuyamıyorum sabahları kalkamıyorum ve kasık ağrısı dediğim gibi ama sorun şu ki adet belirtilerimde bunlar hep. Farklı bişey arıyorum bulamıyorum
Tam olarak onu diyecektim. Ben adetten farklı belirtiler yaşadım ama yine de ihtimal vermiyordum öğrenene kadar. Kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti, bel ağrısı bende de adet zamanında olur. Ancak çift çizgiyi görmeden önce de kasık ağrım adet olcakmışım gibi vardı. Yani umut kesmen için bir sebep değil :)

Tam olarak onu diyecektim. Ben adetten farklı belirtiler yaşadım ama yine de ihtimal vermiyordum öğrenene kadar. Kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti, bel ağrısı bende de adet zamanında olur. Ancak çift çizgiyi görmeden önce de kasık ağrım adet olcakmışım gibi vardı. Yani umut kesmen için bir sebep değil :)
Böyle ürperiyorum bazen öyle sızlama öyle bi ağrı oluyor. Bugünde dedim böbreklerim ağrıyo benim ama meğer belimmiş ağrıyan. İnşallah hamileyimdir ya o kadar çok istiyorum ki.. eşim askerden dönüyor 11 inde ona süpriz yapmak tek hayalimdi

Böyle ürperiyorum bazen öyle sızlama öyle bi ağrı oluyor. Bugünde dedim böbreklerim ağrıyo benim ama meğer belimmiş ağrıyan. İnşallah hamileyimdir ya o kadar çok istiyorum ki.. eşim askerden dönüyor 11 inde ona süpriz yapmak tek hayalimdi
İsterseniz size mesajla kendi belirtilerimi yazabilirim ancak kimseyi de olumsuz etkilemek istemiyorum. Kişiden kişiye değişiyor çünkü belirtiler..

Birde internette hep diyor ki günde bir kere falan ağrı olur hafif iğnelenme şeklinde hamilelikte. Ama bende şiddetli ve günde birden çok defa oluyor

Birde internette hep diyor ki günde bir kere falan ağrı olur hafif iğnelenme şeklinde hamilelikte. Ama bende şiddetli ve günde birden çok defa oluyor
Benim özellikleri geceleri yoğun ağrım oldu 4-5 gün. Hiç de bir kerelik değildi baya adet olacakmışım gibiydi. Peki özel mesaj atıyorum hemen :)

Back