• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Offf kızlar bende çok heyecanlıyım şu an geçen hafta Perşembe çatlatma iğnesi olmuştum akşam Pazartesi günü de doktora kontrole gittim çatlayıp çatlamadığını kontrol için 😇 Pazar sabaha karşı çatlamış ve doktor pazartesini hemen değerlendirin dedi 🙈 bugün de kahverengi akıntı geldi ve karnımın alt tarafında yanma var çok doktora yazdım hemen Protestan a başlayalım dedi 🙏 inşallah vardır 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Offf kızlar bende çok heyecanlıyım şu an geçen hafta Perşembe çatlatma iğnesi olmuştum akşam Pazartesi günü de doktora kontrole gittim çatlayıp çatlamadığını kontrol için 😇 Pazar sabaha karşı çatlamış ve doktor pazartesini hemen değerlendirin dedi 🙈 bugün de kahverengi akıntı geldi ve karnımın alt tarafında yanma var çok doktora yazdım hemen Protestan a başlayalım dedi 🙏 inşallah vardır 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ayy Allah gönlümüze göre versin :KK54:

Merhabalar!! Ben de 2 aydır bebek istiyorum ve bu ay 2 gün gecikmem var. Ancak adetim aşırı düzenli olmadığından test yapmaya da çekiniyorum :) en azından acabalarla mutlu kalayım negatifi görmektense diyerek :))

mrb kızlar reglime 7 gün var ateş basması gerginlik şişkinlik kabızlık var çok yorgun ve bitik hissediyorum var mı bu belirtilrrle hamile olduğunu öğrenenler

mrb kızlar reglime 7 gün var ateş basması gerginlik şişkinlik kabızlık var çok yorgun ve bitik hissediyorum var mı bu belirtilrrle hamile olduğunu öğrenenler
Benimde 6 gun kaldi ates basti bayilcak gibi oldum atesimi ölçtum 38 cikti kasiklarimda hafif batmalar halsizlik kolumu kaldircak halim yok 😔

Arkadaşlar tekrar merhaba. Dün gecikmem olduğunu ve test yapmaktan çekindiğimi söylemiştim ancak bu sabah yaptım. Ve sonuç çift çizgi:) çok mutluyum, inanamıyorum. Kan testini görmeden sakin kalmaya çalışıyorum. Umarım en kısa zamanda isteyen herkes bebeğine kavuşur.

Eklentiler

• C7AA2E05-E910-4565-910B-58C2E4F5B22D.jpeg
    C7AA2E05-E910-4565-910B-58C2E4F5B22D.jpeg
    117,6 KB · Görüntüleme: 68
Arkadaşlar tekrar merhaba. Dün gecikmem olduğunu ve test yapmaktan çekindiğimi söylemiştim ancak bu sabah yaptım. Ve sonuç çift çizgi:) çok mutluyum, inanamıyorum. Kan testini görmeden sakin kalmaya çalışıyorum. Umarım en kısa zamanda isteyen herkes bebeğine kavuşur.
Hayırlı olsun canım kanda da çıkar hafta başında yada acilde kan testi yaptır 🙏🏼🤲

Hayırlı olsun canım kanda da çıkar hafta başında yada acilde kan testi yaptır 🙏🏼🤲
Çok teşekkür ederim. Yurtdışında yaşıyorum, burada durum gerçekten acil olmadıkça acile almıyorlar :) haliyle hafta başını bekleyeceğim. Umarım herşey yolunda gider.

Kızlar merhaba.. Birşey sormak istiyorum.. Biz bebek düşünmüyorduk açıkçası, çok sağlam korunmuyorduk onu da belirteyim.. Benim bir haftadır sağ göğsüme girip çıkan ağrılar var.. Her iki göğsüm de şiş.. İki gün önce de sağ yumırtalığım da yarım saat süren sancılar oldu.. Ve daha önce hiç böyle birşeyler olmamıştı. Ayaklarım buz gibi ben terliyorum ama.. Yani bu ay değişik giden birşeyler var.. Hasta olmama 13 gün var.. Bu hamilelik olabilir mi, yada başka ne bilmiyorum.. Fakat çok stres oldum.. Yardımınızı bekliyorum..

Hayırlısı olsun canımmmm çok sevindim 🙏🙏

Kızlar bende adet oldum 😞😞 cuma akşamı kocaman bir parça geldi 😢 doktoruma resmini gönderdim rahim duvarından gelen bir parça olabileceğini ve çok az rastlanan bir vaka olduğunu söyledi 😶 parçayı hemen hastaneye götürüp patolojiye göndereceklerini söylediler Cuma gece parça patolojiye gitti inşallah bir sorun ya da kötü bir şey çıkmaz sonucumuzda 🤭😔😢

Kizlar merhaba bisi sorucam ben 3 gundur sırılsıklam oluyorum beyaz kremsi bi akintim var bunun hamilelikle bi alakasi varmi acaba belirtimidir

Back