Kızlar bende adet oldumcuma akşamı kocaman bir parça geldi doktoruma resmini gönderdim rahim duvarından gelen bir parça olabileceğini ve çok az rastlanan bir vaka olduğunu söyledi parçayı hemen hastaneye götürüp patolojiye göndereceklerini söylediler Cuma gece parça patolojiye gitti inşallah bir sorun ya da kötü bir şey çıkmaz sonucumuzda
Çok teşekkürler canımCanım sakın moralinii bozma, doktorun dediğini de kafana takma çünkü aynısı dönem dönem bana da olur. Rahim zaman zaman kendini yeniliyor ve bu tarz pıhtılar, parçalar olabiliyor. Muhtemelen kötü hiçbir şey çıkmayacaktır. Tabii doktor kontrolünde olman yine de iyi olmuş.
Canım bazen yumurtlama olduğunda kaşıklarda bu tarz ağrılar söz konusu ben çok yaşıyorumArkadaşlar merhaba bende bir durumumdan bahsetmek istiyorum. 4 aydır korunmayı bıraktık bu ay özellikle yumurtlama dönemimde ve sonraski günlerde ilişkiye girdiğimizde kasıklarımda ciddi ağrılar oldu. Adet tarihim 8 ekim şimdiden birşey çıkmayacağını biliyorum ama hiç bu şekilde kasık ağrısı yaşayan oldumu ara ara sızı var zonkluyo gibi birde göğüslerimde hafif ağrı var. İdrar yolu enfeksiyonuda olabilir diye düşünüyorum. Yarın doktora gidicem bu sebepten. Böyle bir belirti yaşayanınız oldumu acaba?
Bir gün idrarda yanma oldu canım bende o yüzden şüphelendim enfeksiyondan. Ama akıntı yada koku olmadı yanmada akşama doğrı geçti. Yarın bi doktora gideceğim haberdar ederim farklı bir durum varsaCanım bazen yumurtlama olduğunda kaşıklarda bu tarz ağrılar söz konusu ben çok yaşıyorumidrarında yanma varsa ve akıntın sarı ve kokulu ise evet enfeksiyondan şüphelenebilirsin ancak yoksa bence biraz bekle belki de döllenme gerçekleşti ve bebek tutunmaya çalışıyor ozamanlar da da öyle ağrılar olabiliyor
Kızlar merhaba sizce hamile miyim? Daha önceleri test yaptigimda silik çizgi bile çıkmıyordu. Adetime 1 gün var. Silik çıkınca da emin olamadım. Fikirlerinize ihtiyacım var.Eki Görüntüle 2540782 Eki Görüntüle 2540783
Hamilesin canım tebrik ederim. Hemen kan ver ve değerini öğren ☺
Hayır kesmemelisin. Ben de ciddi ksık ağrısı yaşadım adet tarihimden önce. Başka belirtin var mı ?Kzlar benimde bir sorum var adete 4 gün kaldı şiddetli adet sancılarım oluyor arada. Ümidi kesmelimiyim
Göğüslerim şiş ve ağrılı uyku sorunlarm var gece uyanıyorum uyuyamıyorum sabahları kalkamıyorum ve kasık ağrısı dediğim gibi ama sorun şu ki adet belirtilerimde bunlar hep. Farklı bişey arıyorum bulamıyorumHayır kesmemelisin. Ben de ciddi ksık ağrısı yaşadım adet tarihimden önce. Başka belirtin var mı ?
Tam olarak onu diyecektim. Ben adetten farklı belirtiler yaşadım ama yine de ihtimal vermiyordum öğrenene kadar. Kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti, bel ağrısı bende de adet zamanında olur. Ancak çift çizgiyi görmeden önce de kasık ağrım adet olcakmışım gibi vardı. Yani umut kesmen için bir sebep değil :)Göğüslerim şiş ve ağrılı uyku sorunlarm var gece uyanıyorum uyuyamıyorum sabahları kalkamıyorum ve kasık ağrısı dediğim gibi ama sorun şu ki adet belirtilerimde bunlar hep. Farklı bişey arıyorum bulamıyorum
Böyle ürperiyorum bazen öyle sızlama öyle bi ağrı oluyor. Bugünde dedim böbreklerim ağrıyo benim ama meğer belimmiş ağrıyan. İnşallah hamileyimdir ya o kadar çok istiyorum ki.. eşim askerden dönüyor 11 inde ona süpriz yapmak tek hayalimdiTam olarak onu diyecektim. Ben adetten farklı belirtiler yaşadım ama yine de ihtimal vermiyordum öğrenene kadar. Kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti, bel ağrısı bende de adet zamanında olur. Ancak çift çizgiyi görmeden önce de kasık ağrım adet olcakmışım gibi vardı. Yani umut kesmen için bir sebep değil :)
İsterseniz size mesajla kendi belirtilerimi yazabilirim ancak kimseyi de olumsuz etkilemek istemiyorum. Kişiden kişiye değişiyor çünkü belirtiler..Böyle ürperiyorum bazen öyle sızlama öyle bi ağrı oluyor. Bugünde dedim böbreklerim ağrıyo benim ama meğer belimmiş ağrıyan. İnşallah hamileyimdir ya o kadar çok istiyorum ki.. eşim askerden dönüyor 11 inde ona süpriz yapmak tek hayalimdi
Birde internette hep diyor ki günde bir kere falan ağrı olur hafif iğnelenme şeklinde hamilelikte. Ama bende şiddetli ve günde birden çok defa oluyorBöyle ürperiyorum bazen öyle sızlama öyle bi ağrı oluyor. Bugünde dedim böbreklerim ağrıyo benim ama meğer belimmiş ağrıyan. İnşallah hamileyimdir ya o kadar çok istiyorum ki.. eşim askerden dönüyor 11 inde ona süpriz yapmak tek hayalimdi
Çok sevinirimİsterseniz size mesajla kendi belirtilerimi yazabilirim ancak kimseyi de olumsuz etkilemek istemiyorum. Kişiden kişiye değişiyor çünkü belirtiler..
Benim özellikleri geceleri yoğun ağrım oldu 4-5 gün. Hiç de bir kerelik değildi baya adet olacakmışım gibiydi. Peki özel mesaj atıyorum hemen :)Birde internette hep diyor ki günde bir kere falan ağrı olur hafif iğnelenme şeklinde hamilelikte. Ama bende şiddetli ve günde birden çok defa oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?