- 23 Ağustos 2019
- 125
- 212
- 33
- 39
Benimde ağrılarım olmuştu. Hatta reglim gecikmemişti bile test yaptığımda. Şimdi 15 haftalık hamileyim. Öğremdiğimde 4,5 haftalıktı. Bel ağrımdan şüphelenmiştim. Çünkü regli ağrısı gibi değildi. Bence Prodocter alıp test yap.Kızlar normalde bugün rengl olmam lazımdı ama olmadım göğüslerim de ağrı var belim ağrıyo ve kasıklarım ağrı var. Bu ara da 3 haftadır göğüslerim de ağrı ve kadıklarımda ağrı var sizce birşey olabilir mi ? Sizin belirtileriniz nasıldı
Allah kucağına almayı nasip etsinBenimde ağrılarım olmuştu. Hatta reglim gecikmemişti bile test yaptığımda. Şimdi 15 haftalık hamileyim. Öğremdiğimde 4,5 haftalıktı. Bel ağrımdan şüphelenmiştim. Çünkü regli ağrısı gibi değildi. Bence Prodocter alıp test yap.
Allah kucağına almayı nasip etsin benimde rengl ağrısı gibi değil ama ne biliyorum çıkmazsa diye yapmıyorum cesaretimi toplayınca yapıcam inşallah
Bir arkadaşım da enfeksiyondan dolayı fitil kullanırken hamile kalmıştıAllah tamamına erdirsin diyim
Enfeksiyon tedavileri hamileliği olumsuz etkiler mi acaba
Rahatladım o zamanBir arkadaşım da enfeksiyondan dolayı fitil kullanırken hamile kalmıştı
Merhalar. Erken gebelik testi niçin yapmıyorsunuZ? Bizde bu ay ovulasyon takip edip denemiştim ama daha 6 gün var çıkmaz diye düşünüyorum ama 2-3 gün kalmş olsa idrarda çıkar herhaldeRahatladım o zamanYarın adet günüm. Bakalım cumartesi test yapıcam dayanabilirsem
Bende 3 ay kullandım o ilaci bittiği ay hamile kaldım bu ayBende de öyle kızlarrealime 6 gün kaldı ama 2 gündür mide bulantısı iştah açıklığı Kabızlık göğüsler de acıma tek taraflı kasık ağrısı ara da iğne batar gibi içimden sanki birşey çekiliyormuş gibi oluyor ama ben birde cycle-proglynova diye bir ilaç ta kullanıyordum dün bitti onun yan etkilerimi acaba bilmiyorum Bakalım yarın doktor randevum var ...
Ay inşallah canım yaBende 3 ay kullandım o ilaci bittiği ay hamile kaldım bu ay
Amin insaalah Rabbim isteyen herkese yaşatsın insaallahAy inşallah canım yarabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerde tez zamanda nasip etsin tabbim
Ben yeni evliyim. Çocuk istiyorum ama bikaç gün daha bekleyebilirim yaniMerhalar. Erken gebelik testi niçin yapmıyorsunuZ? Bizde bu ay ovulasyon takip edip denemiştim ama daha 6 gün var çıkmaz diye düşünüyorum ama 2-3 gün kalmş olsa idrarda çıkar herhalde
Hamilemiyim diyemi yaptım canım inşallah vardır benim ovulasyon testide 4 gün kala koyulaşmaya başladı resimlerini atıyım inşaallah gönlündeki olur ilki 3 gün kala 2. Adet günü en alttakide günüm geçince ovulasyon testikızlar ovülasyon testimde bi koyulaşma oldu. daha adete 8 gün var. sizce koyulaşmaya başlamış olabilir mi ya :O
çok teşekkür canım, bu rresim beni aydınlattı. demek ikinci çizginin siyaha yakın olması adeet günü falan denk geliyo. benim daha sekiz gün var koyulaşmasa bile olur yani :))Hamilemiyim diyemi yaptım canım inşallah vardır benim ovulasyon testide 4 gün kala koyulaşmaya başladı resimlerini atıyım inşaallah gönlündeki olur ilki 3 gün kala 2. Adet günü en alttakide günüm geçince ovulasyon testi
tebrikler canım :) bulantın erken başlamış.adet günümden 3 gün önce böyleydi beta hcg 60 çıktı yarın tekrar bakılıcak.. hissettiğim en erken belirti göğüs uçlarımın kaşınması ve garip bir şekilde içime doğmasıydı dün de burnum birden keskinleşti belirgin bir şekilde, adet günüm bugün tabi yatak döşeğim şu an mide bulantım ve baş dönmem var ... Allah isteyen herkese nasip etsin ☺Eki Görüntüle 2309049
benim de böyle silik çıkmıştı ben pozitif hissediyordum 2 tane ebe negatif canıııım dediler ama pozitifmişadet günümden 3 gün önce böyleydi beta hcg 60 çıktı yarın tekrar bakılıcak.. hissettiğim en erken belirti göğüs uçlarımın kaşınması ve garip bir şekilde içime doğmasıydı dün de burnum birden keskinleşti belirgin bir şekilde, adet günüm bugün tabi yatak döşeğim şu an mide bulantım ve baş dönmem var ... Allah isteyen herkese nasip etsin ☺Eki Görüntüle 2309049
tebrik ederim canımadet günümden 3 gün önce böyleydi beta hcg 60 çıktı yarın tekrar bakılıcak.. hissettiğim en erken belirti göğüs uçlarımın kaşınması ve garip bir şekilde içime doğmasıydı dün de burnum birden keskinleşti belirgin bir şekilde, adet günüm bugün tabi yatak döşeğim şu an mide bulantım ve baş dönmem var ... Allah isteyen herkese nasip etsin ☺Eki Görüntüle 2309049
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?