Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynısını ben iki kez yasadım biri düşük biri dış gebelik oldu canım. Sakin ihmal etme bir an önce doktora görün. Inşallah sağlıklı gebeliktir

Aynısını ben iki kez yasadım biri düşük biri dış gebelik oldu canım. Sakin ihmal etme bir an önce doktora görün. Inşallah sağlıklı gebeliktir
Kadın doğum acile gittik geldik canım ultrasonda bısey görünmüyor suan yarın polikinlikte değerlere bakalım dedi dış gebelikse eğer onda nasıl yol izledi senin doktorun sonrasında bi sıkıntın oldu mu çift cizgi gordum dıye sevındım ama su yasadıgım olaya bak ya moralım cok bozuk dış gebeliğin suan bana bi zararı varmı ne olacak şimdi

Merhaba bende siteye yeni üye oldum. Aslında bugün yaşadıklarımdan dolayı bilgi almak istedim. 35 yaşındayım 10 yaşında oğlum var. Cocuk fikri hiç aklımızda yoktu ta ki anlık korunmayı unutana kadar. 24 ağustos sat tarihim. Geçen hafta eşim izinliydi ve hergun ilişkimiz oldu. 13. Gun yani yuma 2 kala gecesi korunmasız oldu. Adetim son 6 aydir düzensiz. Dün belim değişik bir ağrı sızı acı batma "nasıl tarif edebilirim bilmiyorum" farklı bir acı oldu. Bugün sabah kalktım sol kaşığın ince ince batıyor. Okula git gel deli bir ağrı oldu. Kaşığın batıyor sis ağrıyor.. sandalyeye otururken de batıyor. Dinlenince hafifliyor. Hiç böyle ağrı yaşamadım. Bata 11 var. Başına böyle birşey gelen var mı

Canım bende hastaneye yatış verip iğne ile düşürdüler. Kötüyü düşünme hemen. Acil de benim kanıma da bakmışlardı neden bakmadılar acaba. Henüz çok yeni bir gebeliktir korkulacak bir şey yok. Sen iyi düşün iyi olsun. Haber et muhakkak. Rabbim yüzüne baksın

Kızlar bende de acayip belirtiler var. 3 gün var adete 2 gün önce de test yaptım negatif çıktı maalesef Çok fazla kasık ağrısı ve onu takip eden bir mide bulantım var. Belki henüz hormonlar yükselmemiştir diye düşünüyorum ama beklemedeyim hayırlısı olsun hakkımızda inşaAllah.

Bende bir haftadır vardı doktora gittim aktif yumurtalık var dedi 4 gün sonra beta hcg vericem bekle derim

Hamile arkadaşlar sizinde ilk haftalarda böyle açık kahve sarıya yakın akıntınız oldumu

Bende bir haftadır vardı doktora gittim aktif yumurtalık var dedi 4 gün sonra beta hcg vericem bekle derim

Hadi hayırlısı olsun inşaAllah umutlandım biraz :) Ama benim durumum şöyle ben geçen ay bıraktım doğum kontrol hapının onunla bir ilgisi olabilir mi acaba

Hadi hayırlısı olsun inşaAllah umutlandım biraz :) Ama benim durumum şöyle ben geçen ay bıraktım doğum kontrol hapının onunla bir ilgisi olabilir mi acaba
Sanmam eğer gebelik yoksa adet olur ve ağrılı gelirse o zamanda bir dahaki ay hamilelik olabilirmiş bekle 3 gün Allah hayırlı evlat nasip etsin

Bende hastaneye gittiğimde öyle oluyorum kuzum. Ultrasonda bebeği görüp kalp atışlarını duyana kadar içim içimi yiyor.
Aynen ben onada pek sevinemedim bugün ya kaşıntıdan dolayı karaciğer enzimlerine kızamıkçığa falan bakacak tekrar doktorum kan verdim yarın çıkacak dua edin yine kızamıkçık falan çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…