Aynısını ben iki kez yasadım biri düşük biri dış gebelik oldu canım. Sakin ihmal etme bir an önce doktora görün. Inşallah sağlıklı gebeliktirHerkese merhaba kızlar şusn cok değişik bişey yaşıyorum adetim perşembe günğ bitmişti bildiğiniz çok yogun hatta yer yer pıhtılı kanama oldum, ama cuma gununden berı ara ara kahverengi lekelenmeler oluyordu ıkı gündür de şiddetli kasık agrım vardı ovulasyon testı yaptım dun ve bugun t asırı koyu cıktı bu akşam suphelendım ve hamilelik testi yaptım sonuç bu yani şimdi ben hamilemiyim ama nasıl adet oldum ve suan pozıtıf aklım ermıyor
Kadın doğum acile gittik geldik canım ultrasonda bısey görünmüyor suan yarın polikinlikte değerlere bakalım dedi dış gebelikse eğer onda nasıl yol izledi senin doktorun sonrasında bi sıkıntın oldu mu çift cizgi gordum dıye sevındım ama su yasadıgım olaya bak ya moralım cok bozuk dış gebeliğin suan bana bi zararı varmı ne olacak şimdiAynısını ben iki kez yasadım biri düşük biri dış gebelik oldu canım. Sakin ihmal etme bir an önce doktora görün. Inşallah sağlıklı gebeliktir
Canım bende hastaneye yatış verip iğne ile düşürdüler. Kötüyü düşünme hemen. Acil de benim kanıma da bakmışlardı neden bakmadılar acaba. Henüz çok yeni bir gebeliktir korkulacak bir şey yok. Sen iyi düşün iyi olsun. Haber et muhakkak. Rabbim yüzüne baksınKadın doğum acile gittik geldik canım ultrasonda bısey görünmüyor suan yarın polikinlikte değerlere bakalım dedi dış gebelikse eğer onda nasıl yol izledi senin doktorun sonrasında bi sıkıntın oldu mu çift cizgi gordum dıye sevındım ama su yasadıgım olaya bak ya moralım cok bozuk dış gebeliğin suan bana bi zararı varmı ne olacak şimdi
Hayırlı haberler alırsın inşallahcanım benimGünaydın canlar doktora geldim bakalım ne diyecek
İnşallah canım yaHayırlı haberler alırsın inşallahcanım benim
ben adet oldum malesef sen kan verdin mi var mı bi gelişmeInşaallah vardır günün geçtimi haber edermisin banada
Üzüldüm canım yok ben olmadım çok şükür kan verdim yarın çıkarmış sonucben adet oldum malesef sen kan verdin mi var mı bi gelişme
İnşallah canım yaBayılıvercek gibi oluyorum ya nedense hastaneye gelince böyle oluyor
Bende bir haftadır vardı doktora gittim aktif yumurtalık var dedi 4 gün sonra beta hcg vericem bekle derimKızlar bende de acayip belirtiler var. 3 gün var adete 2 gün önce de test yaptım negatif çıktı maalesefÇok fazla kasık ağrısı ve onu takip eden bir mide bulantım var. Belki henüz hormonlar yükselmemiştir diye düşünüyorum ama beklemedeyim hayırlısı olsun hakkımızda inşaAllah.
Bende bir haftadır vardı doktora gittim aktif yumurtalık var dedi 4 gün sonra beta hcg vericem bekle derim
Sanmam eğer gebelik yoksa adet olur ve ağrılı gelirse o zamanda bir dahaki ay hamilelik olabilirmiş bekle 3 gün Allah hayırlı evlat nasip etsinHadi hayırlısı olsun inşaAllah umutlandım biraz :) Ama benim durumum şöyle ben geçen ay bıraktım doğum kontrol hapının onunla bir ilgisi olabilir mi acaba
Sanmam eğer gebelik yoksa adet olur ve ağrılı gelirse o zamanda bir dahaki ay hamilelik olabilirmiş bekle 3 gün Allah hayırlı evlat nasip etsin
Aynen ben onada pek sevinemedim bugün ya kaşıntıdan dolayı karaciğer enzimlerine kızamıkçığa falan bakacak tekrar doktorum kan verdim yarın çıkacak dua edin yine kızamıkçık falan çıkmasınBende hastaneye gittiğimde öyle oluyorum kuzum. Ultrasonda bebeği görüp kalp atışlarını duyana kadar içim içimi yiyor.
Benim adetim her ay ağrılı oluyor ama bir türlü gebelik olmadıSanmam eğer gebelik yoksa adet olur ve ağrılı gelirse o zamanda bir dahaki ay hamilelik olabilirmiş bekle 3 gün Allah hayırlı evlat nasip etsin
Hele geçen ay o kadar kötü oldu ki eşim bayılacağım diye korkmuş hastaneye gidelim diye tutturdu.Benim adetim her ay ağrılı oluyor ama bir türlü gebelik olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?