- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Oy güzel güzel artsın inşallahAmin canım hepimizin 179 cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy güzel güzel artsın inşallahAmin canım hepimizin 179 cikti
Amin canimOy güzel güzel artsın inşallah
Daha önce çok gittim hicbir sorun yok diyorlardı. Hormonlar falan normaldi hersey. Dış gebelik geçirdim. ondan sonra polikistik görünüm var diyorlar şimdi. Ama hormonlar yine normal sadece görünüm var diyorlar. Ilk gittiğim doktor iki taraflı dedi. Sonraki sağ tarafda var sol temiz dedi. Adetin 3.günü başka bir doktora daha gidicem bakalım o ne diyecekDoktora gittin mi bunun için
Ayy canım hamilesin şimdi gördüm o kadar sevindim ki rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin insallahOy güzel güzel artsın inşallah
Hayırlı olsun tatlım Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsinSonuç pozitif cıktı canım Rabbim sanada isteyen herkeslere versin sağlıkla hayirlisiyla
Amin Rabbim isteyen herkeslere tatdirsin bu duyguyu aminnHayırlı olsun tatlım Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin
Canım şükürler olsun evet Allah Razı olsun Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin kucağımıza alalım inşallahAyy canım hamilesin şimdi gördüm o kadar sevindim ki rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin insallah
Canım Albi bunu yapabiliyor bazen dağılmış sanırım bozukKızlar testi yaptıktan bi kaç saat sonra böyle olmuş daha önce hiç böyle olmazdı acaba olabilir mi yoksa test mi bozuk
amin inşallah canım, evet bozuk olduğuna kanaat getirdim bende hayılısı olsun artıkCanım şükürler olsun evet Allah Razı olsun Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin kucağımıza alalım inşallah
İnşallah canım Rabbim tez zamanda nasip etsin sağlıklısını hayırlısınıamin inşallah canım, evet bozuk olduğuna kanaat getirdim bende hayılısı olsun artık
amin inşallah canımİnşallah canım Rabbim tez zamanda nasip etsin sağlıklısını hayırlısını
Geçmiş olsun canım. Bende geçirdim dış gebelik. 3.5 mm geçemeyenler iğne ile düşüyor. Benim iğne ile düşürdüler. Iyi düşün iyi olsunKızlar moralim çok bozuk arkadaşın zoruyla hastaneye gittim şimdi. Biliyorsunuz birkaç gündür pembe leke oluyordu ve sol kasıkta çok batma yaşıyordum.. ultrasona aldı sol tüpte 24 25 mm boyutunda bir kist var. Dış gebelik olma ihtimali yüksek ama her hangi bir kistte olabilir dedi birkaç test istedi yarın sonuç için gideceğim daha detaylı bakacakmis. Dikkate alınması gereken bir şey sakın ihmal edip gelmemezlik yapma dedi çok korkuyorum
Hamile olabilirsin benimde sağ kasığımda batma oluyordu kontrole gittim sağ kasığımda aktif yumurtam varmış beta hcg için adet günümü bekliyorum 3 4 gün kaldı hatta sağ kasığım tarafına yatınca rahatsız ediyor her gece mide bulantım olur 1 haftadır ve sık sık idrara çıkıyorum bugün en az 7 8 kere çıkmışımdır senin adetine kaç gün varKızlar iyi geceler bende 16 gün önce cyclo-progynova kullanmaya başladım adetli iken çok ağrım olduğu için doktor çatlatma iğnesini yapmasına rağmen yumurtam çatlamamış ve üstüne üstelik 24 milim olmuştu ve çatlamak üzere dedi onun üzerine kanamam olmadığı için ilişki önerdi ve sonrasında da kontrole gittiğimde yumurta çatlamış dedi biz ozamanları değerlendirmeye çalıştık ama tutmuş olma ihtimalini bilmiyorum Şimdi de bel ve kaşık ağrım var ... göğüslerimde öyle açıma yok ama arada bi iğne batar gibi oluyor ve uçları kıpkırmızı kasıklarıma ve göbek deliğimin alt kısmında batmalar oluyor ...