- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
Doktora gittin mi bunun içinHele geçen ay o kadar kötü oldu ki eşim bayılacağım diye korkmuş hastaneye gidelim diye tutturdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gittin mi bunun içinHele geçen ay o kadar kötü oldu ki eşim bayılacağım diye korkmuş hastaneye gidelim diye tutturdu.
Pembe yerleşme kanaması dışındaki kanamalar ciddiye alınmalı diye biliyorum.Kızlar merhaba hepinize bugün hamileliğimin 38. Günü 5 hafta 3 günlük hamileyim darısı bekleyenlerin başına inşallah 18 eylülde kalp atışını duyacağız. Sizlere sormak istediğim birşey var herkes normal diyor ama korkuyorum. Pazar günü kahverengi lekeler geldi benden yarım gün Böyle az az. Sonrasında düne kadar ara ara olmak üzere tortu şeklinde gri geldi ama gelen şey jeldi sadece renginin gri olmasından korktum sizce normal mi crinone jel kullanıyorum ben acaba düşük mü oldu tutanamadı mi diye korktum
Canım merhaba, benimde testlerim iki üç gündür böyle çıkıyor sen şuan hamilesin yanlış görmediysem (ki inşallah öyledir) kan testini ne zaman vermiştin yada testin kaç gün sonra belirginleşmişti yanıtlarsan çok sevinirim Bu dünkü testim bugünde aynı çıktı normal mi? Ve fotoda daha belli çıkıyor bundan biraz daha silik normaldeKızlar adetime beş gün var bu sabah test yaptım ben çok net görüyorum ikinci çizgiyi siz de görüyor musunuz ?ilk 5 dk da çıktı.
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberi alırsın e-nabızdan bak istersen ben hep ordan bakıyorum :)Üzüldüm canım yok ben olmadım çok şükür kan verdim yarın çıkarmış sonuc
Canım ben adetten bir gün önce kan verdim o güne kadar koyulaşmış mı diye kontrol ettim elimde test vardı çünkü. Senin gününe ne kadar varCanım merhaba, benimde testlerim iki üç gündür böyle çıkıyor sen şuan hamilesin yanlış görmediysem (ki inşallah öyledir❣) kan testini ne zaman vermiştin yada testin kaç gün sonra belirginleşmişti yanıtlarsan çok sevinirim ☺ Bu dünkü testim bugünde aynı çıktı normal mi? Ve fotoda daha belli çıkıyor bundan biraz daha silik normalde
Bugun yarın olmam lazım canım çok silik gölge çıkıyor hep kaç test yaptıysam öyle ama koyulaşmıyor, ovulasyon testi kullanmıştım yumurtlamadan sonra 14. Gün bugun siz kaç gün sonra görmüştünüz peki koyulaştığınıCanım ben adetten bir gün önce kan verdim o güne kadar koyulaşmış mı diye kontrol ettim elimde test vardı çünkü. Senin gününe ne kadar var
Ben adetten iki gün önce şöyle gördüm en son ertesi gün kan verdim. Herkesin aynı olacak diye bir şey yok sen kan ver iki günde bir iki katına çıkarsa tamamdırBugun yarın olmam lazım canım çok silik gölge çıkıyor hep kaç test yaptıysam öyle ama koyulaşmıyor, ovulasyon testi kullanmıştım yumurtlamadan sonra 14. Gün bugun siz kaç gün sonra görmüştünüz peki koyulaştığını
Peki kuzum o gölgelerden kaç gün sonra böyle çıktı testin hatırlıyor musunBen adetten iki gün önce şöyle gördüm en son ertesi gün kan verdim. Herkesin aynı olacak diye bir şey yok sen kan ver iki günde bir iki katına çıkarsa tamamdır Eki Görüntüle 2306526
Sonuç pozitif cıktı canım Rabbim sanada isteyen herkeslere versin sağlıkla hayirlisiylaHayırlısı olsun inşallah güzel haberi alırsın e-nabızdan bak istersen ben hep ordan bakıyorum :)
Üç gün sonra canım. İlk testim adetten 5 gün önceydi bu ondan üç gün sonra.Peki kuzum o gölgelerden kaç gün sonra böyle çıktı testin hatırlıyor musun
Canım hayırlı olsun inşallah bebişimbelirtilerin neydi? Yerleşme kanaman oldu mu olduysa adete kaç gün oldu?Kızlar bugün yaptığım son test ve kandaki degeri doktora göstermedim hala sonuç pozitif Rabbim isteyen herkeslere sağlıkla tez zamanda bebekler nasip etsin inşaallah
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Sende zor günler geçirmiştin benim gibi yanlış hatırlamıyorsam inşallah artık güzel günler görürüz eşine nasıl söyledin şaşırdı mıSonuç pozitif cıktı canım Rabbim sanada isteyen herkeslere versin sağlıkla hayirlisiyla
Teşekkür ederim canım belirti hafif adet sancıları bacaklarda felaket sizi olmuştu yuzumde ufak sivilceler cıktı isilik gibi yerleşme lekesi olmadi sadece arada açık kahve sarı ya yakın akintim var Rabbim sizlerede nasip etsin inşaallahCanım hayırlı olsun inşallah bebişimbelirtilerin neydi? Yerleşme kanaman oldu mu olduysa adete kaç gün oldu?
Amin hepimizin canım evet çok zor günler yaşadım çok şükür tekrar nasip etti Rabbim eşimle beraber gittik tahlile biliyodu zaten testten supriz yapmadım bu sefer sadece evlilik yil donumumuze denk geldi tam daHayırlı olsun canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Sende zor günler geçirmiştin benim gibi yanlış hatırlamıyorsam inşallah artık güzel günler görürüz eşine nasıl söyledin şaşırdı mı
Aynı benim eşim gibi oda öyle test yaparken kan verirken hep Yanımda olduğu için süpriz yapamadım bizimde evlilik yıldönümüne denk gelmiştiAmin hepimizin canım evet çok zor günler yaşadım çok şükür tekrar nasip etti Rabbim eşimle beraber gittik tahlile biliyodu zaten testten supriz yapmadım bu sefer sadece evlilik yil donumumuze denk geldi tam da
Gözün aydın canım maşallah sağlıcakla kucağına da almayı nasp etsin inşallah değerin kaç çıktıSonuç pozitif cıktı canım Rabbim sanada isteyen herkeslere versin sağlıkla hayirlisiyla
Amin canım hepimizin 179 ciktiGözün aydın canım maşallah sağlıcakla kucağına da almayı nasp etsin inşallah değerin kaç çıktı