Benimde kurtajdan sonra duzensizdi ayrıca fsh yüksekti ondan dolayı 3 ay önce doktor aylık hap verdi 3 ay kullandım ve bu 3. Ayımdı ayrıca 3 aydır tam zamanında adet oldum yumurtlamami takip ettim ve inşaallah Allahın izniyle tuttu doktora gittinmi15 gun gecikmeyle adet oldum bundan sonra 40 gun olarak ayarlayacam adet gnumu bari adet oldum olacam skntisina girmem
Bence biraz daha bekle regline biraz daha yakın zamanda yapMerhaba regl olmama 9 gün var ikinci çizgi çok silik çıktı . Fotodan çok belli olmuyor ama bilemedim
canımm çok sevindimAmin herkeslere versin Rabbim
1.dünkü
2.bugunku farkli testler en alttakide ovulasyon testi inşallah sağlıkla ilerler
adetinize kaç gün var acaba? ovulasyon testi benim bayağı silik de sizinki bayağı koyu. Ben de boşuna beklemeyeyim ona göreGunaydin kızlar koyulaşma varmı en usteki 2 gün önceki ortadaki şimdiki en alttakide ovulasyon testi çarşamba doktora gidecem
Tiksinmelerin gecmis ne guzlKızlar iyi akşamlarYa hamileliğin başında tatlıdan (özellikle baklavadan ) tiksinmiştim yiyemiyordum ama dünden beri canım taklı çekiyor yaaa
Bilmiyorum geçen hamilelikte Tahinden tiksinmiştim onu hala yiyemiyorum açıkçası inşallah eşim bulur gelirken alır yaTiksinmelerin gecmis ne guzlbasladi istahin acilmasi demk. Aman dikkt.
Ben de eskiden deli gibi yerdim tatliyisimdi adini bile duymak istemiorm
Kiyamam yaa yakin olsan getrrdim. Esim getrmis bu aksm paketin agzini acip bakmdim. Bu sabah dr a gittm cok sukur kesesini gorduk satla uyumlu dediBilmiyorum geçen hamilelikte Tahinden tiksinmiştim onu hala yiyemiyorum açıkçası inşallah eşim bulur gelirken alır ya☺ Senin nasıl doktora gittin mi sen
Demen bile yeterli canım çok saolKiyamam yaa yakin olsan getrrdim. Esim getrmis bu aksm paketin agzini acip bakmdim. Bu sabah dr a gittm cok sukur kesesini gorduk satla uyumlu dedimakineler cok eskiydi simdiye kdr kalbini de duymamz gerkirdi aslnda dimi
Rica ederm cnm ne demk keske kismet olsydi.Demen bile yeterli canım çok saolevet bende 7+3 te duydum izmire gittiğimde ama burda gitmeden önce devlette başka doktora gittim cihazdan dolayı ne kalp atışının sesini duyabildim ultrason kağıdında çocuğu bile göremedim o kadar eskiydi yani
Aynen özelin cihazları daha iyidir ben devlet doktoruna gidiyorum kendi doktorumun cihazı son derece gelişmiş herşeyi inçe ayrıntısına kadar görüyorumRica ederm cnm ne demk keske kismet olsydi.
Evet yaa bnm kesem bile henuz net deilgecen hafta sali gunu gittigmde kese var ama belli deil cok dedi bu bi haftyi zor ettim. Haftya ozele giderm herlde. Daha saglkli gorur duyarm.
Koca istnblda eski hepAynen özelin cihazları daha iyidir ben devlet doktoruna gidiyorum kendi doktorumun cihazı son derece gelişmiş herşeyi inçe ayrıntısına kadar görüyoruminşallah sende görürsün
Bide metropol şehir dimiKoca istnblda eski hephaftya gidince inslh sornsz duyar gorurm
Arkadaşlar 2 aylik hamileyim hala hamilelikle ilgili hic bir belirtim yok belirtileri kafaya takmaynnnnYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Hepimizn minnaklri sahlikli sihhatli hayrli evlt olsn insllh. Hic bi sorn cikmz insllhBide metropol şehir dimiinşallah canım benim daha 20 gün var kontrole
Amin canım inşallah sağlıklı olurlarHepimizn minnaklri sahlikli sihhatli hayrli evlt olsn insllh. Hic bi sorn cikmz insllh
canım çok net belli çizgiler adetin geçti mi bide neden ovulasyon testi yapıyorsunuz gebeliği mi gösteriyorGunaydin kızlar bu koyulsmalara göre kimyasal olamaz demi günüm bugün 2 gün arayla yapılan test en alttakide ovulasyon
Dün yada bugün olmam gerekiyodu olmadım ovulasyondada gösteriyo koyu olduğunda adet gününde gebeliği gosteriyocanım çok net belli çizgiler adetin geçti mi bide neden ovulasyon testi yapıyorsunuz gebeliği mi gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?