Aynen zaten hamilelik hormonlar değişiyor hassas oluyor ufak birşey söylese gücüme gidiyor tedavi gördüm hamile kaldım kaybettim şimdi tekrar hamileyim kızamıkçık çıktı izmirlere gittim geldim birşey olacak diye stres oluyorum daha gücendiğim çok şey var eşimin haberi yok anlatılmıyor işte
Aslında görünmesi lazımdı canım benım değer 3000 falandı 2 gün geçmeden gittim göründü değerin 13.433 dimi yanlış anlamadıminsllh cok guzl gecer bundan sonra. Rabbim yardimcn olsn. Bnm de kes3 gorunmedi halâ dun hcg yaptrdi dr sonucum 13433 cikmis ama sali gunu gorunmedi. Yarin yine baktrcm. Merktan oluyorm
Evet cnm sali gunu gittm bakti dr. Kese var ama cok belli deil alttan bakilirsa net gorunur dedi erkk diye istemedimAslında görünmesi lazımdı canım benım değer 3000 falandı 2 gün geçmeden gittim göründü değerin 13.433 dimi yanlış anlamadım
Al benden de okadar kızlarEşimle tartıştık biraz moralımi bozdu erkenden işe gitti aramadım bende
Erkekler hiçbirşeyden anlamıyor bak gideli 3 saat oldu aramadı hiç bende aramıcemAl benden de okadar kızlar
Yumurtlama günlerim başlamıştı 2 gün önce
Bugün ilişki olmadı strese girdi beyefendi sonu gelmedi
Aşırı sinirliyim gerçekten bende yoruldum
Canım benim ne zor şeyler yaşadınSelam canım evet bu aralar sessiz. Benim sonunda dış gebelik korunması bitti bu ay bıraktım ama pek ilişki olmadı. Insulin direnci cıktı bende. Önce kilo vermeye çalışıyorum.cok yuksek değil aslında. 2.5 olmadı gerekir bende 3.4 cıktı direnç. 4 5 kilo versem düzene girse daha iyi olacak inşallah. Bir de hormonlarımın değerleri normal olmasına rağmen ultrasonda polikistik görünüm cıktı. Ilk doktor iki taraflı demişti bu ay gittigim doktor sol taraf iyi sağ taraf poliskistik gorunuyor dedi. Adetlerim 23 günde bir oluyor. Adetlerin düzeniyse bir kaç kilo verince yumurtaliktaki görünüm de düzelir dedi. Dış gebelikten önce hiç yoktu bunlar. Yediğim iğneden sonra tüm vücudumun dengesi şaşmış gibi hissediyorum
Görünür canım ya stres yapmaEvet cnm sali gunu gittm bakti dr. Kese var ama cok belli deil alttan bakilirsa net gorunur dedi erkk diye istemedim
Test yaptınmı canım hiç ?Selam kizlar adetim bugun 5.gunu geceli kabizlik gaz sancisi bugun cekiyorum akinti demin ettwn tiksindim kokusu cok agir geldi kustum sabah saglikocagina gittim kan vermeye gec oldu kalsin dedi pazartesi gel dedi ben gec dollenmeden supheleniyirum dedim carsamba gel dedi istahsizlil var karin sanki hep tok bi haftadir boyle
Insllh insllhhGörünür canım ya stres yapma
Evet canim 3 4 tane yaptim cikmadi o yuzden gec dollenme diye düşünüyorumTest yaptınmı canım hiç ?
Olabilir canım kan verince netleşirEvet canim 3 4 tane yaptim cikmadi o yuzden gec dollenme diye düşünüyorum
Insallah vardir kuzum dua etOlabilir canım kan verince netleşir
Canim bu erken testler 5gun oncesine kadar gösteriyor tebrik ederim banada dua et kuzumIyi geceler herkese,erken gebelik testini ilk kez kullanıyorum adetime 3 gun var.SAT başlangıcı 9 ağustos
Sizce erken gebelik testi 3 gün öncede de olsa gösterirmi?eşim bence hemen sevinmeyelim daha 3 gün var diyor.
Bencede var sonuçta erken gebelik testi canım hayırlı olsunIyi geceler herkese,erken gebelik testini ilk kez kullanıyorum adetime 3 gun var.SAT başlangıcı 9 ağustos
Sizce erken gebelik testi 3 gün öncede de olsa gösterirmi?eşim bence hemen sevinmeyelim daha 3 gün var diyor.
Ayyyy coook teşekkür ederimnim bu erken testler 5gun oncesine kadar gösteriyor tebrik ederim banada dua et kuzum
Üzülme canımmmmDaha hicbirsey görünmüyorken yaptirmak gelmiyor hic icimdenüzüldüm galiba yine olmadi bu ay. Yinede adet olana kadar her sabah test yapacagim. Yarin erken gebelik testi yapacagim varsa onda cikar insallah
Insallah balim benimde gecikmem var 5gundur test yapiom cikmio gec dollenme suphem var bakalım bana da nasip olur insallah7senedir evliyim bi dusugum oldu nasip olmadi insallah bu sefer olurAyyyy coook teşekkür ederiminşallah Allah isteyen herkese nasip etsin,en kısa sürede de sizede nasip etsin insallah
Rabbim cümlemize nasıp etsin inşallah.Canım benim ne zor şeyler yaşadın
Rabbim bir an önce sana müjdeli haberler versin
Kendimden bile önce sana gelsin müjdeli haber
Gerçekten okadar çok isterimki bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?