• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar bugun catlatma ignemin 13.gunu bitmek uzereyken kan verdim ve degerim 214 cikti suan ogrendim cok mutluyum ama emin olamiyorum ignenin icindeki hcg bu kadar yuksek deger cikartir mi kendimi heveslendirmek istemiyorum hala 🙈🙈

Kesin olarak gebelik var canım. 13. gününde bu kadar yüksek değer olmaz çünkü iğnenin hormonu çoktan silinip gitti. Ben ilk iğnemden 15 ikinci iğnemden 12 gün sonra adetime 4 gün varken 79 değerle öğrendim.
Doktorun ayın kaçında gebelik testi yaptırmanı istediyse bir de o gün yaptırıp öyle git yükselmeyi de görmüş olursun. Ben öyle yapmıştım.

Kesin olarak gebelik var canım. 13. gününde bu kadar yüksek değer olmaz çünkü iğnenin hormonu çoktan silinip gitti. Ben ilk iğnemden 15 ikinci iğnemden 12 gün sonra adetime 4 gün varken 79 değerle öğrendim.
Doktorun ayın kaçında gebelik testi yaptırmanı istediyse bir de o gün yaptırıp öyle git yükselmeyi de görmüş olursun. Ben öyle yapmıştım.
İnsaallah oyledir canim doktorum normalde 5 eylulde kan ver demisti yani igneden 17gun sonra ama dun sonucumu atinca sali tekrar kan verip oyle degerlendirelim dedi. Simdi yarini bekliyorum 15.gunum olmus olucak bakalim insaallah degerim artar 🥰

Sizce varmi

Eklentiler

• 20190902_172656.jpg
    20190902_172656.jpg
    130,8 KB · Görüntüleme: 82
Hoşgeldin cnm, erken gebelik testlerine şahsen güvenmiyorum, hiçte kullanmadım, normal ucuz testler de varsa zaten gösteriyor okadar para vermeye gerek görmedim hiç😃1hafta kala görünmüştü mesela bende haziranda, kan verdim 4kala 5.4çıkmıştı ertesigün değer düştü gerçi,, kimyasal yaşadım tam günğndede adet oldum ama sonuçta test doğru göstermişti😊dr bana eğer erkenden kanda öğrenmeseydin tam gününde adet olarak hiç anlamıycaktın bile kşmyasal olduğunu demişti,,

hakkında hayırlısı olsun, adetin gecikmesini beklemek bizlerin en büyük kabusu zaten😅sabırsız insanlarız merak ediyoruz oldumu olmadımı hemen öğrenelim istiyoruz ama inan bana erkenden öğrenmek hiçte güzel ve doğru bişey değil cnm yaa, hayatımızda kimyasal diye bişey var ve erkenden pozitif görmek buyüzden sonradan hayal kırıklığına sebep oluyor, sen içini ferah tut, testte görünmesede moralini bozma erken gebelik testi bile olsa geç döllenme olduysa göstermeyebilir,, haa eğerki pozitif görürsende erkenden ümitlenme, rn güzeli adet gecikmesinden sonraki sonuçlar cnm inan bana böylesi daha güvenli hepimiz için, kimse üzülmesin herkeze tez vakit doğru zamanda nasip etsin bebeklerini🤗😘
Güzel haber vereyim😄 test pozitif çıktı hemen dr gittim kanda da çıktı 4 hafta suan😂 Allah isteyen herkese verir inşallah🙏. 8 ay önce bendede kimyasal çıkmıştı çok şiddetli adet kanaması pıhtı şiddetli ağrıyla attım ki bilmiyodum gebelik olduğunu.anormal kanama olunca dr dan öğrendim . Bu kısa sürede hamile kalmayacağın anlamına gelmiyor dedi normal yaşamına devam et dedi biz başka sebeplerden ara verdik. Korunmamaya haziranda başladık çabuk oldu😄

Güzel haber vereyim😄 test pozitif çıktı hemen dr gittim kanda da çıktı 4 hafta suan😂 Allah isteyen herkese verir inşallah🙏. 8 ay önce bendede kimyasal çıkmıştı çok şiddetli adet kanaması pıhtı şiddetli ağrıyla attım ki bilmiyodum gebelik olduğunu.anormal kanama olunca dr dan öğrendim . Bu kısa sürede hamile kalmayacağın anlamına gelmiyor dedi normal yaşamına devam et dedi biz başka sebeplerden ara verdik. Korunmamaya haziranda başladık çabuk oldu😄
Gözün Aydın canım hayırlı olsun ☺️

Bende daha adet olmadım 11.gun bugun :mad: test aldım ama negatif olacagına emın gıbıyım hiç yapasım gelmıo

Back