- 1 Ağustos 2018
- 2.717
- 4.742
- 133
Kaçıncı günündesin idrarda hemen çıkmıyo belki daha geçmemiştir idrara. İnşallah yine yaşarız güzel duyguları tekrar çift çizgi görmek hayal gibi geliyo sanki hiç hamile olmamışım gibiCanim bilmiyorum aynımi olur ama inşallah vardır tekrardan gelir bebeklerimiz bende bu ay aynı belirtiler oluyo
Merhaba mesajımdan 4 5 gün şonra adet oldumHastanede bi kac bayanla gorusmustum solenen iliski ve asilada da ayni 2 hafta gecimce cikiomus sonuc yinede adetini bklemen en garantisi insallah vardir , nasil oldurahim filmi yaptilar pesinden catlatma ignesi mi verdiler asilamami yaptilar sana ?
Insallah ya bakalim yarin 5 gun kaliyo regl ime erken gebekik testi aldim clear blue onu yapicam insallah cikar sonucBende endişe ettim bak şimdi, bugün bat benim, hiç şaşmaz tam günümde oluyorum 25döngüm, sat 4ağustostu, 3gündür sarı akıntım vardı ,bugün sabah adet olmadım öğleye doğru başlaması gerekiyordu şükür başlamadı hala,hatta öğlen beyaz şeffaf gibi akıntı gelmiş yoğunca, belirti olarak geçiyo buda sevindim, ama senin yazını okuyunca acaba döngü birden bozulabilirmiki diye üzüldüm açıkçası, bakalım yarın nolucak,
İnşallah yarar cnm, ablam 7ay uğraştı 3cu çocuk için olmadı, sonki ay folik asite başlamış hamile kaldı, 5aylık hamile şuanda, ve bende 3aydır deniyorum 3.cü bebiş için, 2kimyasal geçirdim, ve bu ay ümit edip alıp kullanmaya başladım 21gündür kullanıyorum, inşallah hamileysem folikasite bağlıycam artıkinşallah rabbim yüzümüzü güldürsün
Hayıt bildiğim kadarıyla göğüs büyütmek amacıylada kullanılıyordu, dolgunlaştırıyormuş göğsü, bence ondan kaynaklı göğüs acın
Benim bir sorum olacak.. adetime 2hfta kala ilskye grdm. Ustelk hamile kalma ihtimalinin yuksek oldgu gunlerde. Snra adetm gecti sevndm fln. Arkdslarm yuzun degsti var fln dediler. Ve spralim vardi bir onceki adetmde aldrmistm onu. Nyse 3 gun gecti adetm 4.gu adet oldm. Gogus uclarm sivilce sivilce oldu. Ve sanki damarlanmalari da cogaldi gbi. Kanda idrarda br sey ckmadiYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
İyi geceler arkadaşlar,,,
Yaa ben sabah test yapmıştım ya hani, tek çıkmıştı, bide yola gidicez şehir dışına düğüne demiştim, 3te çıkarken yola hastaneye uğradık acile, eşime dedim de sabah geciktim 2.ci gündeyim diye, giderken acile gidip kan versek sonuca enabızdan bakarım ben beklemeyiz orda hemen çıkarız yola diye,,
Neyse verdik çıktık varıcamız yere gelene kadar tabi aklım sonuçta, varınca girdim baktım sonuç çıkmış,,
0.3 yazıyodu çok şaşırdım, beklemiyordum, ama garip bişey farkettim sonucun altında ilk defa öteki haftalık olan değerlerde verilmiş. Diğer yaptırdıklarımda olmazdı böyle, neyse belki yenilik yapılmıştır böyle olucaktır bundan sonra,,,
Şu saat oldu hala gelen giden yok, her wcde çok fena akıntı görüyorum sarımsı beyaz yoğun, ne düşünücemi şaşırdım, kafam allak bullak,,,
Geç döllenme desem oda olamaz gibi geliyor çünkü ilişki Günlerim sadece yumurtlama öncesi ve yumurtlama günümde oldu, birde bşkaç gün sonra öylesine ilişki oldu, sonra kasık ağrım ve belirtilerimden ötürü gebelikten korkuma ilişki yaşamadım,
Kasık ağrım inanılmaz arttı bugün,ama adet sancım hala yok,, düğünde hiç oynamayada kalkamadım hep oturdum karnımı tuttum
Hangi durumun içindeyim ben, bebiş varmı yokmu napocam nasıl bi yol izliycem beynim durdu yaa
Gece gece kafanızı ağrıttım kusura bakmayın ama bunaldım gerçekten
Ben üzerine adet görmedim. Bu insandan insana değişir. Her bünye farklı. İlla üstüne göreceksin diye bir şey yok. Ama test yaparsan gebe olup olmadığın çıkar. En garantisi gebelikten şüphelendiğin an kan testi yaptırmak.LUTFEN BIR CEVAP VERIN KZLAR..
UZERINE ADET GOREN VAR MI ? YERLESME KANAMASI DEGIK REGL OLAN?
VE SONRASINDA HAMILE OLDUGUNU ANLAYANLAR? ILISKIDEN 25 GUN SONRA REGL OLMAKTA UMUT NE KADAR VAR
ADETTEN KAC GUN ONCE ILISKI OLURSA UZERINE GORME IHTIMALI ARTAR YA
Canım Gayetde çizgin belirgin hayırlısı olsun kan da ver netleştir sağlıcakla kucağına al inşallahKizlar merhaba. Bugun catlatma ignesinin 13.gunu ve az once hem ovulasyon hem hcg testi yaptimm sonucu buraya ekledim. Benim de simdiye kadar olmayan akintim basladi iki uc gundur ama yumurtlama gibi degil afedersiniz sari renkli ve camasirda islaklik hissettiriyor. Onun disinda goguslerim yeni yeni hassaslasti ama yumurtlamadan beri gecmeyen kramplarim devam ediyor dun sag tarafimda cok yogun ve hic yasamadigim kramp hissettim kendimi heveslendirmek istemiyorum ama bu sefer oldu mu dersiniz?? Bu arada iki gun once de hcg testi yapmistim o zaman daha silik ve belirgin degildi aslinda en cok bu yuzden umitlendim. Persembe gunu kan testi verdemisti doktorum 4 gun oncesinden bakmis oldum ama insaallah vardir. Silik olan sonuc iki gun oncesinden ikili test az onve yaptim.
Yaa bence hamilesin 14 gun diolar igne etkisine ama koyulasmis ya bence gebelik olduğu icin çıkmıştır böyle ne zmn kqn vereceksin cnm ay cok heyecqnli ya kendim yapmış gıbı oldumKizlar merhaba. Bugun catlatma ignesinin 13.gunu ve az once hem ovulasyon hem hcg testi yaptimm sonucu buraya ekledim. Benim de simdiye kadar olmayan akintim basladi iki uc gundur ama yumurtlama gibi degil afedersiniz sari renkli ve camasirda islaklik hissettiriyor. Onun disinda goguslerim yeni yeni hassaslasti ama yumurtlamadan beri gecmeyen kramplarim devam ediyor dun sag tarafimda cok yogun ve hic yasamadigim kramp hissettim kendimi heveslendirmek istemiyorum ama bu sefer oldu mu dersiniz?? Bu arada iki gun once de hcg testi yapmistim o zaman daha silik ve belirgin degildi aslinda en cok bu yuzden umitlendim. Persembe gunu kan testi verdemisti doktorum 4 gun oncesinden bakmis oldum ama insaallah vardir. Silik olan sonuc iki gun oncesinden ikili test az onve yaptim.
Yaa aglarim suan o kadar heyecanlandim ki oyle mi dersinnYaa bence hamilesin 14 gun diolar igne etkisine ama koyulasmis ya bence gebelik olduğu icin çıkmıştır böyle ne zmn kqn vereceksin cnm ay cok heyecqnli ya kendim yapmış gıbı oldum
Hayir canim vucudumda agri olmamisti sadece yumurtlama devam edermis gibi kramplarm olmustu bide igneyi yaptigim gobegimdeki yer bir kac gun acidi kendimi kasmistim sanirim dokununca cok aciyorduGreensey iğneyi vurulduktan sonra ağrın oldu mu hemen seninde benm bugun 3. Günüm ve felaket kasık karın ağrısı oluştu ve halsizlik var ayakta duramıyorum acaba yan etki mi yapti ki hersey yolunda mi bilemedim cqrsamba tahlil istedi dr onu yaptirinca wp soracam ama merak ediyorum
Canim peki gercekten erken midir sen de catlatma ignesiyle mi hamile kalmistin? Ne zaman test yaptirmistin? Bir de hala ignenin etkisiyse eger kanda cikan deger de yaniltmaz mi beni?Canım Gayetde çizgin belirgin hayırlısı olsun kan da ver netleştir sağlıcakla kucağına al inşallah
Rabbim nasip etmiştir insAllah biliyorum gun degil saatler bile zor geçiyor ama kan icin iki gun sabret bence yine muallakta kalacaksin bence acaba igne etkisi mi die tekrarlaman gerekecekYaa aglarim suan o kadar heyecanlandim ki oyle mi dersinnilk gebeligim dusuk olmustu nerdeyse iki senedir olmuyordu suan cok heyecanliyim.. doktorum 5eylulde kan testi yaptircaksin demisti ama bilmiyorum ki acaba erken mi olur gercekten simdiden yapsamm
Ağrı degilde halsizlik var bende nedense kasık karın ağrısı var sanki adet sancısı gibi siskinlik de var bklm hqyr olsun bana koldan yapıldı igne ne vurulurken ne sonrasinda hic acı hissetmedimHayir canim vucudumda agri olmamisti sadece yumurtlama devam edermis gibi kramplarm olmustu bide igneyi yaptigim gobegimdeki yer bir kac gun acidi kendimi kasmistim sanirim dokununca cok aciyordu
Yok canım ben çatlatma ile kalmadım yani pekte bir bilgim yok ya onunla ilgili ama sen gönlünü ferah tutCanim peki gercekten erken midir sen de catlatma ignesiyle mi hamile kalmistin? Ne zaman test yaptirmistin? Bir de hala ignenin etkisiyse eger kanda cikan deger de yaniltmaz mi beni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?