Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Insallah kuzum ama kisiden kisye degisiyo fende ccok bekledim ve evlilik yil donumumde rabbim bir mucize gonderdi bin sukurâ

Kizlar bugun catlatma iğnesinin 10.gunu testim boyle cikiyor umutlansam erken mi olurrr

Eklentiler

• IMG_20190829_153046.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba kizlar Bizde denedik adetime 7 gun kaldi gunler gecmiyor dusunmeden edemiyorum 1 haftadir folik asite basladim arkadasim onermisti kullan diye insallah ise yarar

bir umutla yaptım ama inşaallah gerçekten vardır
Insallah vardir sendede bende bekliyorum cok erken yapmistim negativ cikmisti morelim bozuldu ama bekliyorum simdi bidaha negativ gormek istemiyorum

Karında kasılmalar oluyormu belirti olarak . Benim hastalıgıma 6 gün var fakat kadılmalarım oluyor bir geçiyor bir kasılıyor değişiyor o zamanda

Bende endişe ettim bak şimdi, bugün bat benim, hiç şaşmaz tam günümde oluyorum 25döngüm, sat 4ağustostu, 3gündür sarı akıntım vardı ,bugün sabah adet olmadım öğleye doğru başlaması gerekiyordu şükür başlamadı hala,hatta öğlen beyaz şeffaf gibi akıntı gelmiş yoğunca, belirti olarak geçiyo buda sevindim, ama senin yazını okuyunca acaba döngü birden bozulabilirmiki diye üzüldüm açıkçası, bakalım yarın nolucak,
Merhaba kizlar Bizde denedik adetime 7 gun kaldi gunler gecmiyor dusunmeden edemiyorum 1 haftadir folik asite basladim arkadasim onermisti kullan diye insallah ise yarar
İnşallah yarar cnm, ablam 7ay uğraştı 3cu çocuk için olmadı, sonki ay folik asite başlamış hamile kaldı, 5aylık hamile şuanda, ve bende 3aydır deniyorum 3.cü bebiş için, 2kimyasal geçirdim, ve bu ay ümit edip alıp kullanmaya başladım 21gündür kullanıyorum, inşallah hamileysem folikasite bağlıycam artıkinşallah rabbim yüzümüzü güldürsün
Hayıt bildiğim kadarıyla göğüs büyütmek amacıylada kullanılıyordu, dolgunlaştırıyormuş göğsü, bence ondan kaynaklı göğüs acın

Karında kasılmalar oluyormu belirti olarak . Benim hastalıgıma 6 gün var fakat kadılmalarım oluyor bir geçiyor bir kasılıyor değişiyor o zamanda
Bendede oldu 1hafta kala o kasılmalar, batmalar sancılar vs, ne ararsan yaşadı karnım kasığım, inşallah iyiye işarettir

Merhaba hanımlar ben de hamileyim ama bir tane bile belirtim olmadı. Ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı ne akıntı hiçbiri olmadı . Göğüslerim sönmüş balon gibi ve kupkuruyum kesin hamile değilim dedim ama şükür ovudan sonraki 10. Gun çizgiyi gördüm. Darısı sağlıcakla başınıza.

Selam kizlar Birisi gebelik birisi ovulasyon testi varmi sizce

Eklentiler

• 20190830_093210.jpg
    115,1 KB · Görüntüleme: 84
Daha önce gebelik yaşayıp düşük yapmış olan var mı aranızda ikinci gebelikte de belirtiler aynı mı olur? İlk gebeliğimde ani kasık batmaları oluyodu adet sancısı gibi bu ay ağrım sanki adet olcakmışım gibi belimden karnıma kadar komple ağrıyor sizce aynı mı olur belirtler ümitlenmeli miyim

Canim bilmiyorum aynımi olur ama inşallah vardır tekrardan gelir bebeklerimiz bende bu ay aynı belirtiler oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…