- 9 Ekim 2018
- 184
- 102
- 18
- 29
Insallah kuzum ama kisiden kisye degisiyo fende ccok bekledim ve evlilik yil donumumde rabbim bir mucize gonderdi bin sukurâbenim hala yok 6 gün sonra kanda gebelik testi baktırmam gerekiyor ama hiçbir belirtim yok hala göğüslerim bile hassaslaşmadı ama bugün sol bacağımın üst kısmı ağrıyor normalde bacak ağrısı çekmem inş hamileliğe delalettir :)
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin çok anlamlı bir zamana denk gelmiş çok sevindim sizin adınıza :)Insallah kuzum ama kisiden kisye degisiyo fende ccok bekledim ve evlilik yil donumumde rabbim bir mucize gonderdi bin sukurâ
Darisi olmayanlara kuzum rabbim hic kimsenin kucagini bos birakmasinRabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin çok anlamlı bir zamana denk gelmiş çok sevindim sizin adınıza :)
amin...Darisi olmayanlara kuzum rabbim hic kimsenin kucagini bos birakmasin
14 günden aşağıda yapılan testler çok geçerli değil canım iğnenin etkisi anca geçerKizlar bugun catlatma iğnesinin 10.gunu testim boyle cikiyor umutlansam erken mi olurrr
bir umutla yaptım ama inşaallah gerçekten vardır14 günden aşağıda yapılan testler çok geçerli değil canım iğnenin etkisi anca geçer
Insallah vardir sendede bende bekliyorum cok erken yapmistim negativ cikmisti morelim bozuldu ama bekliyorum simdi bidaha negativ gormek istemiyorumbir umutla yaptım ama inşaallah gerçekten vardır
bekleyen herkese hayırlısıyla nasip olsun inşaallah canımInsallah vardir sendede bende bekliyorum cok erken yapmistim negativ cikmisti morelim bozuldu ama bekliyorum simdi bidaha negativ gormek istemiyorum
İnşallah canım Emeklerimiz boşa çıkmasınbir umutla yaptım ama inşaallah gerçekten vardır
Bende endişe ettim bak şimdi, bugün bat benim, hiç şaşmaz tam günümde oluyorum 25döngüm, sat 4ağustostu, 3gündür sarı akıntım vardı ,bugün sabah adet olmadım öğleye doğru başlaması gerekiyordu şükür başlamadı hala,hatta öğlen beyaz şeffaf gibi akıntı gelmiş yoğunca, belirti olarak geçiyo buda sevindim, ama senin yazını okuyunca acaba döngü birden bozulabilirmiki diye üzüldüm açıkçası, bakalım yarın nolucak,Geçen ay 5 gün geç adet oldum bu ay 5 gün erken adet oldum sanırım artık bünyem şaştı kızlar o kadar yoruldum ki ne yapsam ol çmado aylardır tatilden döndüm hiç düşünmemiştim halbu ki yine nasip değilmiş vücudum saat gibiydi hiç şaşmazdı niye böyle oldu hiç anlamadım
İnşallah yarar cnm, ablam 7ay uğraştı 3cu çocuk için olmadı, sonki ay folik asite başlamış hamile kaldı, 5aylık hamile şuanda, ve bende 3aydır deniyorum 3.cü bebiş için, 2kimyasal geçirdim, ve bu ay ümit edip alıp kullanmaya başladım 21gündür kullanıyorum, inşallah hamileysem folikasite bağlıycam artıkMerhaba kizlar Bizde denedik adetime 7 gun kaldi gunler gecmiyor dusunmeden edemiyorum 1 haftadir folik asite basladim arkadasim onermisti kullan diye insallah ise yarar
Hayıt bildiğim kadarıyla göğüs büyütmek amacıylada kullanılıyordu, dolgunlaştırıyormuş göğsü, bence ondan kaynaklı göğüs acınKızlar benim göğüslerim bazen aşşırı derece ağrıyor sanki içi yara olmuş gibi prolaktinimide ölçtürmüştüm daha önce. Bi sorun yoktu başka bi hormondan olur mu bu acaba normal mi akıntı filan olmuyor ama dayanılmaz acıyorbi de bu ay hayıt hapı kullandım göğüs acısını azaltıyodu güya
Bendede oldu 1hafta kala o kasılmalar, batmalar sancılar vs, ne ararsan yaşadı karnım kasığım, inşallah iyiye işarettirKarında kasılmalar oluyormu belirti olarak . Benim hastalıgıma 6 gün var fakat kadılmalarım oluyor bir geçiyor bir kasılıyor değişiyor o zamanda
Gebelik olunca lh testinde ikinci çizgi ilkinden koyu oluyo diye biliyorum kuzum yaSelam kizlar Birisi gebelik birisi ovulasyon testi varmi sizce
Canim bilmiyorum aynımi olur ama inşallah vardır tekrardan gelir bebeklerimiz bende bu ay aynı belirtiler oluyoDaha önce gebelik yaşayıp düşük yapmış olan var mı aranızda ikinci gebelikte de belirtiler aynı mı olur? İlk gebeliğimde ani kasık batmaları oluyodu adet sancısı gibi bu ay ağrım sanki adet olcakmışım gibi belimden karnıma kadar komple ağrıyor sizce aynı mı olur belirtler ümitlenmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?