Amin kuzum olursa eger coook mutlu olucamRabbim nasip etmiştir insAllah biliyorum gun degil saatler bile zor geçiyor ama kan icin iki gun sabret bence yine muallakta kalacaksin bence acaba igne etkisi mi die tekrarlaman gerekecek
Ağrı degilde halsizlik var bende nedense kasık karın ağrısı var sanki adet sancısı gibi siskinlik de var bklm hqyr olsun bana koldan yapıldı igne ne vurulurken ne sonrasinda hic acı hissetmedim
Var gibi cnm çok net çizgilerin, hakkında hayırlısı olsun inşallahKizlar merhaba. Bugun catlatma ignesinin 13.gunu ve az once hem ovulasyon hem hcg testi yaptimm sonucu buraya ekledim. Benim de simdiye kadar olmayan akintim basladi iki uc gundur ama yumurtlama gibi degil afedersiniz sari renkli ve camasirda islaklik hissettiriyor. Onun disinda goguslerim yeni yeni hassaslasti ama yumurtlamadan beri gecmeyen kramplarim devam ediyor dun sag tarafimda cok yogun ve hic yasamadigim kramp hissettim kendimi heveslendirmek istemiyorum ama bu sefer oldu mu dersiniz?? Bu arada iki gun once de hcg testi yapmistim o zaman daha silik ve belirgin degildi aslinda en cok bu yuzden umitlendim. Persembe gunu kan testi verdemisti doktorum 4 gun oncesinden bakmis oldum ama insaallah vardir. Silik olan sonuc iki gun oncesinden ikili test az onve yaptim.
İnsaallah vardir canim tesekkur ederim kan testi vermek icin biraz daha bekleticem kendimiVar gibi cnm çok net çizgilerin, hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bende igne etkisi olduğunu düşünüyorum bütün gebelik belirtileri oluyor die duymustum ama ya herkeste ayni etkiyi gostermiyor ya da bende yan etki mi yapti ki die merak ettim dinleniyorum zatrn halim olmqyinca hayırlısı bklmAmin kuzum olursa eger coook mutlu olucamaslinda ben de igneden beri halsizlik vardi bide uyku hali ama ben ignedeki hcg etkisinden kaynaklidir diye dusundum belki ondan oyle hissediyosundur yine de cok yatmaya ve dinlenmeye çalış eger tuttuysa bebisin sana tutunabilsin ☺
Allah razı olsun cnm, inşallah,Canım biliyorum sabretmek zor ama biraz daha sakin ol. 2 tane dünya tatlısı çocukların var Allah bağışlasın. Onlar olduysa inşallah 3. de gelir. Ama biraz daha rahat ol. Stres her şeyi etkiliyor. Bebeği bile etkiliyor. Ben stres yaptığım zamanlar bebeğimin kasıldığını hissediyorum. Sonra sakinleşmeye çalışıyorum. Bebek olacak mı gebe miyim diye sürekli düşünmek tam tersi bebeği engelliyor. Bence sadece bekle. Kafanı biraz dağıt. İnan bana gelecek inşallah. Yeter ki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun. En önemlisi bu. Hep dualarımdasınız.
Ben daha once iki kez daha vurulmustm bu igneden ama bana hic etki etmemistiBende igne etkisi olduğunu düşünüyorum bütün gebelik belirtileri oluyor die duymustum ama ya herkeste ayni etkiyi gostermiyor ya da bende yan etki mi yapti ki die merak ettim dinleniyorum zatrn halim olmqyinca hayırlısı bklm
Bide ben doktorumu degistim ve bu ay oldugum catlatma ignesi farkli markaydi belki de bu bana daha iyi geldi bilemiyorumBen daha once iki kez daha vurulmustm bu igneden ama bana hic etki etmemistibu ay biraz farklilik hissetmistim bazen mesela bacaklarimda derman kalmiyor yururken iki kez de sanki tansiyonum ve sekerim dusmus gibi cok kotu oldum ama aylardir belirti aramaktan yoruldugm icin bunlar normal geliyor bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla ne diyelim nasipse eger gelecekler degilse beklemeye ve cabalamaya devam
Amin cnm herseyin hayrlisi belirtierin belirtilerim olabilir ama bnm icin erken snrm hayrlisi bekleyelim görelimBen daha once iki kez daha vurulmustm bu igneden ama bana hic etki etmemistibu ay biraz farklilik hissetmistim bazen mesela bacaklarimda derman kalmiyor yururken iki kez de sanki tansiyonum ve sekerim dusmus gibi cok kotu oldum ama aylardir belirti aramaktan yoruldugm icin bunlar normal geliyor bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla ne diyelim nasipse eger gelecekler degilse beklemeye ve cabalamaya devam
Evet canim sabretmesi zor ama bekle tabii ben de kan icin biraz bekliycen sanirim ya da bugun kan verebilirm acilde suan ruh halim cok degisikAmin cnm herseyin hayrlisi belirtierin belirtilerim olabilir ama bnm icin erken snrm hayrlisi bekleyelim görelim
Haberdar et cnm beni deEvet canim sabretmesi zor ama bekle tabii ben de kan icin biraz bekliycen sanirim ya da bugun kan verebilirm acilde suan ruh halim cok degisik
Napim cnm vala grip olmuşum sürünüyorum sen nasılsın ne var ne yokKızlar ne yapıyorsunuz ne var ne yok
Geçmiş olsun canım napalım bebişle geçinip gidiyoruz evdeNapim cnm vala grip olmuşum sürünüyorum sen nasılsın ne var ne yok
MasAllah canım nasıl gidiyorGeçmiş olsun canım napalım bebişle geçinip gidiyoruz evde
İyiyiz canım be olsun şu yumurtam çatlasın diye bekliyorumKızlar ne yapıyorsunuz ne var ne yok
İyi bakalım şuanda 3 ay bitecek neredeyse tarama testi sonuçlarını bekliyoruzMasAllah canım nasıl gidiyor ☺saolasin
Kıyamam geçmiş olsun canımİyiyiz canım be olsun şu yumurtam çatlasın diye bekliyorumdün geceden beri aptıdan ölüyorum akşam utanmasam ağrıdan ağlayacaktımmmm sen nasılsınnnnn
Güzel sonuçlar çıkar insAllah canım biz de tedaviye başladık bu ay çatlatma iğnesi oldum perşembe günü hayır olsun insAllahİyi bakalım şuanda 3 ay bitecek neredeyse tarama testi sonuçlarını bekliyoruz
Kıyamam geçmiş olsun canımçok şükür bebişle evde vakit geçiriyoruz genelde
[/QUOTE
Teşekkürler canınmaşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?