Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Amin kuzum olursa eger coook mutlu olucam aslinda ben de igneden beri halsizlik vardi bide uyku hali ama ben ignedeki hcg etkisinden kaynaklidir diye dusundum belki ondan oyle hissediyosundur yine de cok yatmaya ve dinlenmeye çalış eger tuttuysa bebisin sana tutunabilsin

Var gibi cnm çok net çizgilerin, hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bende igne etkisi olduğunu düşünüyorum bütün gebelik belirtileri oluyor die duymustum ama ya herkeste ayni etkiyi gostermiyor ya da bende yan etki mi yapti ki die merak ettim dinleniyorum zatrn halim olmqyinca hayırlısı bklm

Allah razı olsun cnm, inşallah,
Başım çok ağrıyor, gece rüyamda çok kötü bişey gördüm düşük yapmıştım canlıydı avuc içi kadar bişeydi iskelet gibiydi ama bebekti nefes alıyordu kanamam çok oldu birden bebek yere düştü aldım elime ağlamaya başladım, eşime dedim drlar bunu yerine koyabilirmiki karnıma, yaşarmı ölmesin diye sıkı sıkı bebeği tutuyordum, çok ağlıyordum dayanılcak gibi değildiuyandım birden gerçektede ağlamaya başladım,eşimin abisinin evinde yatıdayız, yengemle abi işe gitmişler sabah, wcye gittim peçeteye şeffaf akıntı içinde damarlı kan vardı,ped taktım yattım uyudum, öğlen korkarak yine girdim peçeteye silince bu sefer yine şeffaf akıntıyla karışık çok koyu kahverengi leke geldi, dedim yerleşme olabilirmi bi ümit, ama ben lekelenmeyi yerleşmeye yoramıyorum hiç arkası regl olur gibi geliyor, ama gecikme yaşadımya acabamı demiyo değilim, rabb'im hayır etsin, yarın dönücez eve, bugünde burdayız kafamı dağıtmak için iyi fırsat aslında, artık üzülmüyorum ne olursa olsun sağlık olsun, başım aşırı ağrıyor kalkasımda yok, eşim hap iç diyor içmiycem diye ısrar ediyorum, adet sancım olsa anlıycam adet başkıycak diye ama oda yok oyüzden ilaç falan almak istemiyo beynim bi ümit işte

Ben daha once iki kez daha vurulmustm bu igneden ama bana hic etki etmemisti bu ay biraz farklilik hissetmistim bazen mesela bacaklarimda derman kalmiyor yururken iki kez de sanki tansiyonum ve sekerim dusmus gibi cok kotu oldum ama aylardir belirti aramaktan yoruldugm icin bunlar normal geliyor bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla ne diyelim nasipse eger gelecekler degilse beklemeye ve cabalamaya devam

Bide ben doktorumu degistim ve bu ay oldugum catlatma ignesi farkli markaydi belki de bu bana daha iyi geldi bilemiyorum

Amin cnm herseyin hayrlisi belirtierin belirtilerim olabilir ama bnm icin erken snrm hayrlisi bekleyelim görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…