- 10 Şubat 2019
- 235
- 151
- 23
- 32
Rica ederim herşey gönlünüzce olsun inşallahAnladım teşekkür ederiminşallah bakalım bana da doktorum şu an ymurtam.buyudugu ve çatlamak üzere olduğunu söylediği için hemem yarından itibaren ilişki dedi sonrada adetten dolayı rahîm önce olduğu için bu ilaç rahîm duvarını kalinlastiracak dedi bakalım cevap için teşekküler
Tek çizgi çıktı anlamadım ben birşeyheyecanla bekliyoruz
Kalbim kadar temiz çıktı:) anlamadım neden gecikme yaşadığımıSen yaptın mı test
Kalbim kadar temiz çıktı:) anlamadım neden gecikme yaşadığımıilk kez gecikiyor reglim. Çok emindim hamile olduguma ama gecikmeye ragmen testin yanlış sonuç vereceğini düşünmüyorum
Canim.bence sabah ilk idrar ile yapmalısınKalbim kadar temiz çıktı:) anlamadım neden gecikme yaşadığımıilk kez gecikiyor reglim. Çok emindim hamile olduguma ama gecikmeye ragmen testin yanlış sonuç vereceğini düşünmüyorum
Evet canım ilk deneme. Yarın direkt kan vereyim diyorum testler üzüyor beniCanim.bence sabah ilk idrar ile yapmalısınill çocuk denemeniz mi
Kadın Doğum doktorları yapıyor hormon testlerini canım şeker prolaktin tsh guatr hepsine bakıyor normaldeGünaydın kızlar hormon testi için hangi bölüme gidilmeli
Teşekkür ederim canım yarın 30 agustos oldugu için randevu yokmuş özel hastane de 145 lira istiyor aylardır ya sehir dışında oldum yada haftasonuna denk geldi neyse vardır bundada Bi hayır teşekkür ederim cevapladığın içinKadın Doğum doktorları yapıyor hormon testlerini canım şeker prolaktin tsh guatr hepsine bakıyor normalde
Dahiliye bölümüne de gidebilirsin ben hep dahiliyede yaptırıyorum ger ay düzenli olarak ve hormonlar acısından daha bilinçli yüksek birşey gördüğünde başka bölümlere yönlendiriyorGünaydın kızlar hormon testi için hangi bölüme gidilmeli
Kendi yaşadığım şey geldi aklıma 1 seneye yaklaşık evliydim 1 sene olmasına iki ay vardı daha hiç korunmamistik evlendiğimden beri ve olmuyordu çocuğumuz sonra her ay adetim olunca hormonlara baktirmaya gideceğim dedim ve o aylarda hiç gidemedim eşimin işi oldu vs başka şeyler sonra işte 2 ay kala dedimki bu sefer ne olursa olsun gideceğim gittim doktor bana tsh min yüksek olduğunu d3 umun eksik olduğunu söyledi bunlar gebeliği zorlaştıran şeyler dedi . Ilaç verdi ve ben o ilacı kullandım canım değerlerim normale döndü ve 1. Senemizde eşime müjdeli haberi verdim. Demem o ki işinin çıkmasında gidememende vardır bir hikmet . Rabbim vaktini biliyor . O yüzden üzmeyin kendiniziTeşekkür ederim canım yarın 30 agustos oldugu için randevu yokmuş özel hastane de 145 lira istiyor aylardır ya sehir dışında oldum yada haftasonuna denk geldi neyse vardır bundada Bi hayır teşekkür ederim cevapladığın için
İçimi ferahlattınız Ay inşallah benim de öyle olur sizin gibi 9 aydır evliyim bende inşallah 1.senemizde o müjdeyi bende verebilirim o mucizeyi bende yaşayabilirim. Annem ve ablam korunmasız her ilişkide hamile kalmış bende onlara benzediğimi düşünürdüm bebeğin bu kadar zor yapılabileceğini düşünmedim 2 güne ilişki gün aşırı ilişki hergün ilişki her ay denedim belirli kürler hayıt tohumu bu ay folik asite başladım aylardır düşündüğüm de cok oldu aman olmuyor bizim cocuğumuz belki de diyip kabullendiğimde oldu belki isyan ettiğimde oldu ama anladım ki herşeyin bir vakti zamanı var anladım ki ben taklalar da atsam herşeyi düzenli de uygulasam tatile gidip kafamı da rahatlatsam Olmayınca olmuyor Allah nasip etmeyince olmuyor Allah katından tüm isteyenlere hayırlı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda buradaki bütün arkadaşlarımaKendi yaşadığım şey geldi aklıma 1 seneye yaklaşık evliydim 1 sene olmasına iki ay vardı daha hiç korunmamistik evlendiğimden beri ve olmuyordu çocuğumuz sonra her ay adetim olunca hormonlara baktirmaya gideceğim dedim ve o aylarda hiç gidemedim eşimin işi oldu vs başka şeyler sonra işte 2 ay kala dedimki bu sefer ne olursa olsun gideceğim gittim doktor bana tsh min yüksek olduğunu d3 umun eksik olduğunu söyledi bunlar gebeliği zorlaştıran şeyler dedi . Ilaç verdi ve ben o ilacı kullandım canım değerlerim normale döndü ve 1. Senemizde eşime müjdeli haberi verdim. Demem o ki işinin çıkmasında gidememende vardır bir hikmet . Rabbim vaktini biliyor . O yüzden üzmeyin kendinizi
Bende öyle sanırdım hemen hamile kalacağımıİçimi ferahlattınız Ay inşallah benim de öyle olur sizin gibi 9 aydır evliyim bende inşallah 1.senemizde o müjdeyi bende verebilirim o mucizeyi bende yaşayabilirim. Annem ve ablam korunmasız her ilişkide hamile kalmış bende onlara benzediğimi düşünürdüm bebeğin bu kadar zor yapılabileceğini düşünmedim 2 güne ilişki gün aşırı ilişki hergün ilişki her ay denedim belirli kürler hayıt tohumu bu ay folik asite başladım aylardır düşündüğüm de cok oldu aman olmuyor bizim cocuğumuz belki de diyip kabullendiğimde oldu belki isyan ettiğimde oldu ama anladım ki herşeyin bir vakti zamanı var anladım ki ben taklalar da atsam herşeyi düzenli de uygulasam tatile gidip kafamı da rahatlatsam Olmayınca olmuyor Allah nasip etmeyince olmuyor Allah katından tüm isteyenlere hayırlı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda buradaki bütün arkadaşlarıma
Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin prensesinizi. Bu ay bende onu denemek istiyorum belki bna da faydası olurBende öyle sanırdım hemen hamile kalacağımıama olmadi 1. Senemizde hamile kaldım ve şuan 6. Ayımıza girdik çok şükür bir kizim olacak . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Takma kafana bende çok taktım adet gecikmelerin oldu her ay test yaptım ama kendimi üzdüm sadece başka birşey yapmadım ve hamile kaldığim o ay ovulasyon testi kullanmıştım yumurtlama zamanlarım dengeli değildi. Adetlerin gecikirdi 10 gün 15 gün gelmediğini biliyorum stresten
Çok zor bir süreç yaşamıssınız çok yıpratıcı olsa gerek Allah size bağışlasın evladınızı hala hamileysenizde saglıkla kucağınıza almayı Rabbim nasip etsin.İnsan ister istemez kendinde belirti arıyor. Yapacak bir şey yok annelik duygusu bir kez kana girdiği zaman kendi kendimizi yıpratıyoruz. Ben 7 senedir evliyim 5 senedir çocuk istiyorduk. İlk 1 sene normal denedik olmadı sonra yaşım genç diye doktorlar pek ilgilenmedi hormon ilaçlarını dayayıp gönderdiler halbuki pko'ydum. Yıllarca çok yıprandım her ay pko olmamı bilmeme rağmen bütün hamilelik belirtilerini yaşar 1 gün gecikir hemen test yapardım. İnternetten toplu test alıyordum o derece psikolojimi bozmuştum. Şanssızlık ya gittiğim doktorlar hep olumsuz şeyler söyledi. Tüp bebekle bile şansın %20 dediler çok uğraşırsın dediler tüp bebek için bekleme kararı aldım ve 25 yaşını doldurmayı bekledim devlet katkısı almak için 25 yaşına gelince rahmim de kalınlık ve kitle çıktı operasyon geçirdim kanser riskimin yüksek olduğunu bir an önce hamile kalmam gerektiğini öğrendim. 1 sene sonra şimdiki doktoruma tüp bebek için gittim eşimden testler istedi bana testler yaptı rahim filmi falan çektirdim her şey temizdi sadece yumurtlamam sağlıklı değildi 3 ay normal klomen ve çatlatma iğnesi denemek istedi istekli değildim ama kabul ettim. Ve ben ilk ay o çatlatma iğneleri, takip ile hamile kaldım. İnanır mısınız hiçbir belirti yaşamadım. Hatta adet olacağımdan o kadar emindim ki gratiste indirim var diye gidip 3-4 kutu tampon bile aldım.O yüzden kendinizde belirti aramayın 1 sene deneyin eğer olmuyorsa doktora gidip kontrol ettirin. Rahat olun beklemediğiniz bir anda oluveriyor siz bile hayret ediyorsunuz.
Rica ederim canım inşallah güzel çıkar sonucun özellikle tsh ve prolaktin sonuçlarına dikkat et hamile kalmanı engelleyen hormonlarTeşekkür ederim canım yarın 30 agustos oldugu için randevu yokmuş özel hastane de 145 lira istiyor aylardır ya sehir dışında oldum yada haftasonuna denk geldi neyse vardır bundada Bi hayır teşekkür ederim cevapladığın için
benim hala yok 6 gün sonra kanda gebelik testi baktırmam gerekiyor ama hiçbir belirtim yok hala göğüslerim bile hassaslaşmadı ama bugün sol bacağımın üst kısmı ağrıyor normalde bacak ağrısı çekmem inş hamileliğe delalettir :)Benim akintim yoktu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?