İyi geceler arkadaşlar,,,
Yaa ben sabah test yapmıştım ya hani, tek çıkmıştı, bide yola gidicez şehir dışına düğüne demiştim, 3te çıkarken yola hastaneye uğradık acile, eşime dedim de sabah geciktim 2.ci gündeyim diye, giderken acile gidip kan versek sonuca enabızdan bakarım ben beklemeyiz orda hemen çıkarız yola diye,,
Neyse verdik çıktık varıcamız yere gelene kadar tabi aklım sonuçta, varınca girdim baktım sonuç çıkmış,,
0.3 yazıyodu çok şaşırdım, beklemiyordum, ama garip bişey farkettim sonucun altında ilk defa öteki haftalık olan değerlerde verilmiş. Diğer yaptırdıklarımda olmazdı böyle, neyse belki yenilik yapılmıştır böyle olucaktır bundan sonra,,,
Şu saat oldu hala gelen giden yok, her wcde çok fena akıntı görüyorum sarımsı beyaz yoğun, ne düşünücemi şaşırdım, kafam allak bullak,,,
Geç döllenme desem oda olamaz gibi geliyor çünkü ilişki Günlerim sadece yumurtlama öncesi ve yumurtlama günümde oldu, birde bşkaç gün sonra öylesine ilişki oldu, sonra kasık ağrım ve belirtilerimden ötürü gebelikten korkuma ilişki yaşamadım,
Kasık ağrım inanılmaz arttı bugün,ama adet sancım hala yok,, düğünde hiç oynamayada kalkamadım hep oturdum karnımı tuttum
Hangi durumun içindeyim ben, bebiş varmı yokmu napocam nasıl bi yol izliycem beynim durdu yaa

Gece gece kafanızı ağrıttım kusura bakmayın ama bunaldım gerçekten