Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yumurtlama günüm 14 idi sanırım çünkü o gün kasık bel ağrısı yaşadım öyle olduğunu düşünürsek bugün regl olmam gerekiyor 14 gün sonra deniliyor ya. Önceden kasıklarımda ağrı olurdu şimdi sabahtan bi hafif karın ağrısı gibi oldu geçti ara ara karın ağrısı geliyo gibi ama hafif. belimde biraz ağrım var akıntım var ben ilk hamileliğimde regl gününün akşamı test yapmıştım silik çıkmıştı bu akşama kadar olmazsa alıp yapmayı düşünüyorum

Kizlar günaydın benimde bugün adetimin 3 gunu bakalım doktora gidicem ama bu sefer adetim farklı oldu hala hafif göğüs agrım var normalde ilk gün de hafifler ikinci gün de pek bişey kalmazdı pazar gece oldum kahve leke olarak geldi pazartesi birinci gün olarak kabul ettim o gün kırmızı olarak geldi salı ya ı dünden beri de kahverengi leke olarak geliyor oda pencereye sildiğimde günlük ped koydum az önce baktım bir iki damla gibi gelmiş tek taraflı kasik agrım var batmalar var ay bilmiyorum kafam çok karıştı

Sen yaptın mı test

Inşallah bebisin seninledir canım

Benim akintim yoktu kuzum

Merhabaa yumurtlama üzerinden bir hafta geçti benim karnıma ara ara ağrı giriyor ve belim 3-4 gundur agroyor son iki gundur agrisi azaldi ama ilk anlar aglatacak kadar şiddetli idi. Akıntılarım normal mide bulantim yok şuan sadece belirttiğim gibi kasik ağrısı ve bel ağrısı var adetime 1 hafta var bisey varsa belirtiler bu kadar erken belli olabilir mi ?

Kuzum kendinde belirti arama ben 1 senedir aramadigim belirti kalmadi ama bu ay hamile oldugumu ogtendim fazlada belirtim yoktu sadece adet sancisi gbi agrilarim oldu birde yorgunluk halsizlik bekle adet tarihini derim

Hakkında hayırlısı olsun cnm bakalım Dr ne diycek
Olur tabi cnm, ama evet kendinde belirti aradıkçada psikolojik oladabilir, en güzeli adet gününün geçmesi, ben haziranda ilk denemede tuttu diye sevinmiştim tüm belirtileri yaşamıştım hatta emindim 4gün kala kan verdim 5.4çıkmıştı,dr gebelik görünüyor ama 2güne tekrarla dedi, ama tekrarladım 0'lanmış değer ve tam adet günümde de oldum, kimyasalmış, eğer merak edip yaptırmasaydım kimyasal olduğunu bile anlamıycaktım adet günümde adet olduğum için normalde yok sanıcaktım, erkenden bu testler çok yıpratıcı oluyor, en güzeli sabretmek işte ama bazen hakim olamıyoruz

Sende akşam yapınca at testini bakalım ikimizdende güzel haberler gelir insallah

canımmm inşallah dediğin gibi olur
dile benden ne dilersen ozaman nasıl mutlu olurum nasıllll

Çanlar bende şimdi doktordan geldim bu ay yumurtam çok güzeldi ve catlatma iğnesi yapılmıştı. Sonra adet oldum bugün 3.günü ama sağ tarafındaki yumurta çatlamamış üstelik daha da büyümüş 24 cm olmuş doktorda çok şaşırdı catlatma iğnesine rağmen çatlamamış sonra kan testi istedi ne olur be olmaz diye negatif dediler bana bakim buraya da ekledim bir de bu ay hiç bişey ilaç kullanma dedi sadece bir tane verdi bunu hiç kullanan var mı cyclo-progynova ilaç bu

Eklentiler

• 20190828_175531.png
    88,9 KB · Görüntüleme: 57
Ben kullandım bu ilaçtan ancak gittiğimde ufak bi kist vardi ve prolaktin yüksekti onun için bununla bir de hormon ilacı vermişti. Doğum kontrol yerine geçmiyor gebeliği kolaylaştırdığı yonde söylentiler var

Anladım teşekkür ederim inşallah bakalım bana da doktorum şu an ymurtam.buyudugu ve çatlamak üzere olduğunu söylediği için hemem yarından itibaren ilişki dedi sonrada adetten dolayı rahîm önce olduğu için bu ilaç rahîm duvarını kalinlastiracak dedi bakalım cevap için teşekküler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…