Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah canım siz hep gönlünü rahat tut dediğinizde rabbim güzel haberler veriyor bana
Gerçekten öyle güzel düşünelim ki güzel olsun bolca dua edelim bende çok korkuyorum bazen ama dua ediyorum rahatlıyorum Rabbim büyük diyorum

Merhaba kızlar sorum şu, test yapmak için illa 1 ay'ın komple bitmesini mi beklemek lazım yani diyelim Ağustos bitince Eylül'de mı test yapmak lazım yoksa adetin bir kaç gün gecikmesiyle de yapılır mı? yani yine kesin sonuç belli olur mu?

Sürekli vesvese'ye mağdur oluyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Benim gibi olan var mı? Şimdi de sürekli kan tahlili yapıp artışı görmek istiyorum erken öğrenmek çok da iyi bir şey değilmiş onu anladım

Bende öyleydim canım kötü düşünmeyelim güzel düşünelim güzel olsun

Yaptırdım tekrar kan testi 303,58 çıktı çok şükür
Canım içini ferah tut bak ne güzel artmış
Bol bol keyif yap dinlen tadını çıkar

F Fatma KTL canım değerin ne güzel artmış çok şükür
Aynen artık idrara gerek yok
Artık kanla takip edersin doktora ne zaman gideceksin

Merhaba arkadaşlar gebelik idrar testinde yumurtlamadan sonra mı çatlamadan sonra mı 12. Günde görülüyor yardımcı olabilir misiniz

Merhaba arkadaşlar gebelik idrar testinde yumurtlamadan sonra mı çatlamadan sonra mı 12. Günde görülüyor yardımcı olabilir misiniz
Canım aslında kişiden kişiye değişiyor
Burada okuduklarımdan edindiğim tecrübelere göre çatlamadan 10 günde öğrenen var 14.gün öğrenen var 9.gün öğreneni bile gördüm

Araya h.sonu girdgi icin p.tesi cagirdi beni

Bata 7 gün kala testim negatifti bugün bata 3 var beklemek çok zor geliyor
Bende 6-5 gün kala yaptım tertemizdi
Benimde 3-4 günüm kaldı
İki programdan takip ediyorum o yüzden böyle yazdım günleri
Beklemek gerçekten zor
Siz ne zaman yapcaksınız test
İnşallah güzel haberler alırız
Ateşinizi ölçtünüzmü hiç benimki yüksek devam ediyor
Zaten düşünce de adet geliyor geleceğini belli ediyor
Ben ordan anlıyorum

Yarın sabah düşünüyorum yapmayı
13. Gün olmuş olacak , vücut ısımı ölçecek bir alet yok evimde ama elim ayağım yüzüm alev alev yanıyo bir haftadır

Hamile kaldıktan sonra rutin kan testi yaptırdınız mi sonuclar nasil benim cmv igg kizamikcik igg toksaplasma igg igm cok yüksek doktor tekrar test yapacak iki gündür aglamaktan helak oldum sizin durumlar nasıl

Eklentiler

• Screenshot_20190824_122252_com.android.chrome.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 33
Yarın sabah düşünüyorum yapmayı
13. Gün olmuş olacak , vücut ısımı ölçecek bir alet yok evimde ama elim ayağım yüzüm alev alev yanıyo bir haftadır ☺
İnşallah çift çizgiyü görürsün canım
BiZede haber ver
Belirtin varmı
Bende ateş dışında hiçbir belirti yok

İnşallah çift çizgiyü görürsün canım
BiZede haber ver
Belirtin varmı
Bende ateş dışında hiçbir belirti yok

Çok fazla belirti yaşıyorum ama işte psikolojik mi bilmiyorum. Ama insan psikolojikmen kabız olabilir mi gaz olabilir mi diye düşünüyorum.
Kasık yoğunluğu var hafiif batma gibi, ateş, gaz problemi, kabız gibi gibi.

İnşallah güzel haberler vermek nasip olur hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…