Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende çok çektim 1buçuk haftalıkken hamileliğimi çğrendim 50.85 değerle 1500lerdeyim 1. haftam öğreneli bir tek bugün ağrım yok onun haricinde kasık sancılarından korkularla birlikte kalakaldım

Kuzum dün buraya seni alıntılayarak 3-4 mesaj yazdım ama hiçbirine cevap vermedin. Bir sorun mu var? rosebatum
Kuzumm aslında ilk okunmamış mesaja git diyorum ama hep atlıyor sonradan bildirimlerde dikkatimi çekti
Kuzum haklısın test için erken davandım
Bi an kendimi gaza getirdim hiçbir kurala uymadan ( idrar bekleme vs) yaptım ve çıkmadı tabiki
Bugün 4 gün kaldı biraz daha bekleyeceğim arada ateşime bakıyorum yüksek devam ediyor inşallah düşmez
İlişki konusunda da haklısın kuzum aslında bırakmadan adete kadar devam etmek lazım bazen ya yerleşme olurda zarar verir diye düşüncelere kapılıp ilişkiden kaçınıyorum ama yapmamak lazım haklısın kuzum
Sen nasılsın bitanem geçtimi bulantıların biraz
Oğluşun gelcek ne güzel bir duygu kuzumm

Yumurtlamadan 4 5 gun öncesi ve 3 gün sonrası sansli gunler drmisti doktor. Yumurtlama geçti ama akşamları karnım şişiyor sabahları iniyo sanırım psikolojik hamileyim

bende çok çektim 1buçuk haftalıkken hamileliğimi çğrendim 50.85 değerle 1500lerdeyim 1. haftam öğreneli bir tek bugün ağrım yok onun haricinde kasık sancılarından korkularla birlikte kalakaldım
İnşallah bir an önce geçer ağrılarımız insan çok kötü hissediyo sürekli karın ağrısı olunca

Yaaa ben yine ağladım bak dayanamıyorum şu görüntüye, ablamında ilkkez onun yanında gittiğimde ultrasonda aynı bu boyutta görmüştüm, içerde hophop hopluyordu, hatta tam suratını bize çevirmişti iskelet gibiydi aaa ufoo diye çığırmıştım gülmüştüm çok, oanda böyle duygulanıp ağlamıştım,şimdi 5aylık oldu kendi zayıf olduğundan karnı kocaman oldu bile, tekmelerini seyrediyorum arada gidince evine, şimdi seninkinide görünce gözyaşıma hakim olamadım, öyle zorlu süreç geçirdinki cnm rabb'im hep böyle güzel devam ettirsin, çok mutlu oldum,, ,maşallah maşallah ❤

Aynn görünce bende çok heyecanlandım okadar büyümüş olarak göreceğimi düşünmemiştim ama allaha şükürler olsun bu günlere çok istedik birini kaybetmenin acısı geçiyorken rabbim tekrar can oldu bize tedaviler gördüm kendi kendime iğneler vurdum kürtajdan sonra çektiğim ağrılar sızılar uçtu gitti rabbim herkese nasip etsin

Maşallah kuzuya Sen gönlünü ferah tut kuzum güzel çıkıcaktır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…