Çok güzel kuzum bence gönlün ferahlasın artıkKızlar aldım sonucu 44,6 idi önceki tam 2 gün sonra 98,9 iyi mi artış
Evt 31 cikti.ilk tahlilim bu. Son adet gunune gore hesapladmbeta 31 mi çıktı.
(Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.)bilgisi girmişsiniz ya doktor mu söyledi anlamadım ben
Aynen biraz rahatladım doktoruma da gittim süper dedi 15 gün sonra gel bakalım dedi :)Çok güzel kuzum bence gönlün ferahlasın artık
Gözün aydın kuzum içini ferah tutAynen biraz rahatladım doktoruma da gittim süper dedi 15 gün sonra gel bakalım dedi :)
süperr son gün ne zamandı sizinEvt 31 cikti.ilk tahlilim bu. Son adet gunune gore hesapladm
Benımde yarın adet olmam lazım gec yumurtlamıs olabılırım testı beklıyorum belırtılerını yazarmısıb bende sana ılk gebelıgımdekı orneklerı atayım1 gün varken testte çıktı bugün adetin bugün ilk günü olması lazımdı
Son adet gunum 23 temmuzdu cnmsüperr son gün ne zamandı sizin
benim çok ciddi kasık ağrılarım oldu cuma cumartesi bir halsizlik uykusuzluk cumartesi akşamı test aldım idrardan baktım çift çizgi sonra hemen kan testine ışınlandım
20-23 arası regl'idim bende aynıyızSon adet gunum 23 temmuzdu cnm
aaa ben sizi görüyordum çok sevindim hamile olmanıza sağlıkla kucagınıza alırsınız insYaptm cnm testimi. Cok sukur pozitif cikti kan verdm. E nabzdan takip edicm
Tsk ederm cnmaaa ben sizi görüyordum çok sevindim hamile olmanıza sağlıkla kucagınıza alırsınız ins
ah keşke aminnnTsk ederm cnmamin insllh. Darisi sana inslh en kisa surede❤
Çok erken ama midem bulanıodu iştahım azaldı ve uykusuzlukla ateş basması başladıBenımde yarın adet olmam lazım gec yumurtlamıs olabılırım testı beklıyorum belırtılerını yazarmısıb bende sana ılk gebelıgımdekı orneklerı atayım
mide bulantısı hariç diğerleri bende de oldu. ateş basması uykusuzluk iştah azlığı kasık ağrısı çok akıntı ve halsizlik..Çok erken ama midem bulanıodu iştahım azaldı ve uykusuzlukla ateş basması başladı
Benim 5 günüm var bakalım benimde inşallah birkaç güne şüpheleneceğim belirtilerim olur umutlanırımbenim çok ciddi kasık ağrılarım oldu cuma cumartesi bir halsizlik uykusuzluk cumartesi akşamı test aldım idrardan baktım çift çizgi sonra hemen kan testine ışınlandımve 50,85i görünce öğrendik ki hamilelik oluşuyormuş. bende öyle belirtti reglime 3 gün kala
Sende neler var simdii.Çok teşekkür ederim kızlar
İnşallah bende beklemedeyim
Sağol kuzum @Fatma KTL bakalım bende olacakmı bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?