- 1 Mayıs 2019
- 7
- 5
- 1
- 33
AY EVET İNŞALLAH YAKIN OLACAK BEBİŞLERİMİZtamam anlaştık moralim yüksek olacaksağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım sizlerede. doğumlar yakın olmuş olacak
Teşekkür ederim cevabınız için biraz da olsa rahatladım yani Allah'a karşı büyük konuşmak istemiyorum.her zaman diyorum Rabbim.isteyen herkese hayırlısıyla ve hayırlıysa versin istediği zaman da ben sadece bebeğim daha çok küçük şuan istemiyorum en azından derdini anlatacak duruma geldikten sonra olabilir Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin kimsenin kucağı boş kalmasın İnşallah3 ay önce doğum yaptıysanız lohusalıktan yeni çıkmış olmalısınız, regliniz düzensiz olabilir, zamanla düzene girecektir. Ama bu durumda ovulasyon gününüzü tespit etmek zorlaşacaktır. Reglisini düzenli olan bir kadın, regli olmadan 14 gün önce yumurtlar ve hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu zaman bu dönemdir. Yani Genellikle regli bitiminde hamile kalınmaz , fakat burada okuduğum kadarıyla bazen regliyle atılmamış yumurta döllenebiliyor çok ender de olsa.. fakat öyle bile olsa henüz bunun belirtilerini hissetmek için bana biraz erken geldi. Hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim, eğer hamileyseniz lütfen üzülmeyin, Çok şanslısınız ki Allah aratmamış. emin olun kolaylığını da verecektir
Benim ilk gebeligim değil daha öncesinden biliyorduk zatenpıhtılaşmayı nasıl anladı anlamadım. sarı renkli değil ama akıntım baya yoğun geceden beri su gibi, renksiz
Yaptm cnm testimi. Cok sukur pozitif cikti kan verdm. E nabzdan takip edicmAyyýy hadi inşallah canımbenimde 27 si bakalım
hıııı anladım.. geçmiş olsun dikkat edin kendinizeBenim ilk gebeligim değil daha öncesinden biliyorduk zaten
Yaaâaa çok mutlu oldum canımYaptm cnm testimi. Cok sukur pozitif cikti kan verdm. E nabzdan takip edicm
Cok tsk ederm cnmYaaâaa çok mutlu oldum canımhayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah
Selam kızlaaarKizlar napiosunuz nasılsınızgüzel haberler verecek arkadaşlarımız var mı
Canımmm tebrikleeerYaptm cnm testimi. Cok sukur pozitif cikti kan verdm. E nabzdan takip edicm
Canımm tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızYaptm cnm testimi. Cok sukur pozitif cikti kan verdm. E nabzdan takip edicm
Amin insllh cnm saolCanımm tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kan değerin nasıl cnmAmin insllh cnm saol
31 cikmis cnm. Norml mi sizceKan değerin nasıl cnm
Bat geçtimi canım31 cikmis cnm. Norml mi sizce
Bence normal gibi ama yine arkadaşlar daha iyi bilir ben tecrübeli değilim31 cikmis cnm. Norml mi sizce
Canım tebrik ederim Rabbim sağ Salim kucağına Almayıda nasip etsin inşallah31 cikmis cnm. Norml mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?