- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 133
- 39
Aminn canım benim rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah isteyen herkesede nasip etsin bi an önce5 haftalık falan ozaman canım daha hayırlısı olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım benim rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah isteyen herkesede nasip etsin bi an önce5 haftalık falan ozaman canım daha hayırlısı olsun inşallah
Amin canımAminn canım benim rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah isteyen herkesede nasip etsin bi an önce☺
Yarın yine denersin cnm inş vardırYaptim cikmadi hala umut varmi cnm
Hımmmm aslında test yapsan çıkar canımHanımlar merhaba
Daha öncede sorularım oldu ama cvp alamadım
Bata iki gün var ve sol kasık tarafında göbegimde dokununca hissettigim mutfak tezgahına yanlıslıkla dokundugum zamanlarda acı gibi bir his yasıyorum. Ayrıca cok hafif kasılmada var sol kasıkta.
Bu sekilde olup hamileligini ögrenenler varmı aramızda?
Yardımcı olursanız sevinirim
Aminnn canımm benim inşallah rabbim herkese nasip etsinEbrulipapatya canım çok mutlu oldum çok sevindim gözün Aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve isteyen herkese tez zamanda sağlıcakla hayırlı evlatlar versin Rabbim❤
Merhaba N Nana Ana göbeğime dokununca bir aci olmadı ama kasıklarımda kramplar oldu ve ara ara hala devam ediyor. Üşütme ağrısı gibi.Hanımlar merhaba
Daha öncede sorularım oldu ama cvp alamadım
Bata iki gün var ve sol kasık tarafında göbegimde dokununca hissettigim mutfak tezgahına yanlıslıkla dokundugum zamanlarda acı gibi bir his yasıyorum. Ayrıca cok hafif kasılmada var sol kasıkta.
Bu sekilde olup hamileligini ögrenenler varmı aramızda?
Yardımcı olursanız sevinirim
Neyaptn cnm seni merak ettm dr.a gittinmiPazartesiyi bkliom cnm bnm adet yok hala
Valla Allh izin verrse adetim 2 gun daha gelmzse insllh test yapicmKizlar napiosunuz nasılsınız güzel haberler verecek arkadaşlarımız var mı
2ye katlanarak devam etmiş çok güzel bir ilerleme oluyor cnm hiç endişe etme, vücut ilk dönemde kasılmalar ağrılsr normal sıkma canını sakın, hayırlı olsun bu arada, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba bayanlar
Bu cumartewsi günü halsizlik baş dönmesi miğde ekşimesi olunca idrar testi yaptım çift çizgiyi görür görmez eşimle kan vermeye gittik 50.85 değerim pozitifti... dün 290 çıktı. Normal gidiyor değil mi? Çünkü öğrendiğim günden beri regl ağrısı gibi kasığım ağrıyor her saat başı sürekli bi kasılma ağrı uyuşma gibi bir durum var. Buda keyfimi kaçırıyor ağrılar.. sizdede böyle şeyler oldu mu. Dün regl günümdü.
Hayırlı olsun çok güzel Benimde dün 44,6 çıktı 2 gün sonra tekrarlayın dediler inşallah benimde senin gibi yükselir şu sürekli olumsuz konuşan doktorlardan da nefret ediyorumMerhaba bayanlar
Bu cumartewsi günü halsizlik baş dönmesi miğde ekşimesi olunca idrar testi yaptım çift çizgiyi görür görmez eşimle kan vermeye gittik 50.85 değerim pozitifti... dün 290 çıktı. Normal gidiyor değil mi? Çünkü öğrendiğim günden beri regl ağrısı gibi kasığım ağrıyor her saat başı sürekli bi kasılma ağrı uyuşma gibi bir durum var. Buda keyfimi kaçırıyor ağrılar.. sizdede böyle şeyler oldu mu. Dün regl günümdü.
Cnm siz acile mi gittinz yoksa kadin doguma miHayırlı olsun çok güzel Benimde dün 44,6 çıktı 2 gün sonra tekrarlayın dediler inşallah benimde senin gibi yükselir şu sürekli olumsuz konuşan doktorlardan da nefret ediyorum
Teşekkür ederim size de hayırlısı olsun inşallaaahh evet yaaaztn stress yapıyoruz kafamda her saniye bu konu var bir de olumsuz yaklaşım gaddar yorumlar olunca daha kötü oluyorum psikolojik anlamda korkularla savaşıyoruz yaniiiHayırlı olsun çok güzel Benimde dün 44,6 çıktı 2 gün sonra tekrarlayın dediler inşallah benimde senin gibi yükselir şu sürekli olumsuz konuşan doktorlardan da nefret ediyorum