• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar benimde bugün catlatma iğnesinin 9.günü bugün sabahtan beri yoğun bir kasik agrım var ara ara da beyaz akintim var ay hadi inşallah 🙏🙏🙏

Hanımlar merhaba
Daha öncede sorularım oldu ama cvp alamadım
Bata iki gün var ve sol kasık tarafında göbegimde dokununca hissettigim mutfak tezgahına yanlıslıkla dokundugum zamanlarda acı gibi bir his yasıyorum. Ayrıca cok hafif kasılmada var sol kasıkta.
Bu sekilde olup hamileligini ögrenenler varmı aramızda?
Yardımcı olursanız sevinirim😇

Hanımlar merhaba
Bata iki gün var ve sol kasık tarafında göbegimde dokununca hissettigim mutfak tezgahına yanlıslıkla dokundugum zamanlarda acı gibi bir his yasıyorum. Ayrıca cok hafif kasılmada var sol kasıkta.
Hımmmm aslında test yapsan çıkar canım

Ebrulipapatya Ebrulipapatya canım çok mutlu oldum çok sevindim gözün Aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve isteyen herkese tez zamanda sağlıcakla hayırlı evlatlar versin Rabbim🙏🏻🙏🏻💕

Hanımlar merhaba
Merhaba N Nana Ana göbeğime dokununca bir aci olmadı ama kasıklarımda kramplar oldu ve ara ara hala devam ediyor. Üşütme ağrısı gibi.

Buraya not alıyorum eğer hamişsem belirtilerim buracıkta kalsın :KK22:

Yorgunluk halsizlik :confused:
Göğüs hassasiyeti üzerine bile yatamıyorum şuan :KK61:
Ağza acı su gelmesi sürekli geğirme hali :KK42:
Ağızdaki acı tat :KK56:
Kocaman sivilceler , kipriklerin belirginleşmesi :KK64:
El ayak ateş basması o_O
Ve en son bu sabah sol kasığıma iğne batar gibi oldu 4-5 kez :KK25:

Eğer bunların hepsi psikolojikse benim zır deli olduğumu tasdiklettirmem lazım :halay:
Bat 27 Ağustos gergin bekleyiş devam ediyor :KK55:

Merhaba bayanlar :KK49:
Bu cumartewsi günü halsizlik baş dönmesi miğde ekşimesi olunca idrar testi yaptım çift çizgiyi görür görmez eşimle kan vermeye gittik 50.85 değerim pozitifti... dün 290 çıktı. Normal gidiyor değil mi? Çünkü öğrendiğim günden beri regl ağrısı gibi kasığım ağrıyor her saat başı sürekli bi kasılma ağrı uyuşma gibi bir durum var. Buda keyfimi kaçırıyor ağrılar.. sizdede böyle şeyler oldu mu. Dün regl günümdü.

Bu cumartewsi günü halsizlik baş dönmesi miğde ekşimesi olunca idrar testi yaptım çift çizgiyi görür görmez eşimle kan vermeye gittik 50.85 değerim pozitifti... dün 290 çıktı. Normal gidiyor değil mi? Çünkü öğrendiğim günden beri regl ağrısı gibi kasığım ağrıyor her saat başı sürekli bi kasılma ağrı uyuşma gibi bir durum var. Buda keyfimi kaçırıyor ağrılar.. sizdede böyle şeyler oldu mu. Dün regl günümdü.
2ye katlanarak devam etmiş çok güzel bir ilerleme oluyor cnm hiç endişe etme, vücut ilk dönemde kasılmalar ağrılsr normal sıkma canını sakın, hayırlı olsun bu arada, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤗

dün doktora gittim çok erken gelmişsin dedi(bilmiyorlar ki heyecandan duramıyoruz) :KK49: İlk gebeliğim o kadar da olsun yani:KK64: cuma günü tekrar kan testi yaptır ve gel bakalım dedi artışa eğer 1000'lere çıkmışsa hcg kese görürüz ama şuan çok çok çok erken, dış gebelik falan bahsetti iyice insanı düşüncelerde çıkmaza sokuyorlar.. :KK42:

Hayırlı olsun çok güzel 👏🏻 Benimde dün 44,6 çıktı 2 gün sonra tekrarlayın dediler inşallah benimde senin gibi yükselir şu sürekli olumsuz konuşan doktorlardan da nefret ediyorum 😒

Hayırlı olsun çok güzel 👏🏻 Benimde dün 44,6 çıktı 2 gün sonra tekrarlayın dediler inşallah benimde senin gibi yükselir şu sürekli olumsuz konuşan doktorlardan da nefret ediyorum 😒
Cnm siz acile mi gittinz yoksa kadin doguma mi

Teşekkür ederim size de hayırlısı olsun inşallaaahh :dua: :dua: :dua: evet yaaaztn stress yapıyoruz kafamda her saniye bu konu var bir de olumsuz yaklaşım gaddar yorumlar olunca daha kötü oluyorum psikolojik anlamda korkularla savaşıyoruz yaniii

Back