Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen ben de öyle hissediyorum işte biyandan yok kabul edip ama içten içe hamileyim diyip seviniyorum bu kontrol edilemeyen hisler sanırım Allah hepimize hayrlısını versin inşallah

Kendine dikkat et yediğine içtiğine.

Merhabalar. Benim normalde döngüm 31-33 gün. Ama son 3 aydır 28 gün oldu. Hemşire bir arkadaş da yumurtlama günü hakkında konuşurken son 3 ayı baz al demişti bana. Son 3 ayı baz alırsam eğer SAT 12 temmuz, BAT 9 ağustos oluyor. İlişki de 24-26-28 temmuzda oldu.
Predictor early hamilelik testi aldım, öylece bakışıyoruz. Gecikmeden altı gün öncesi sonuç verir yazıyor. Sizce ne yapsam kızlar? Biraz daha beklesem mi? Tarihlere göre belli olması için erken mi? Bir akıl verin lütfen.

Bence var Benim de ilk hamileliğimde öyle olmuştu. Fotoğrafını da ekledim. 5 yıl önce.
Allah’ım gene yaşamayı nasip etsin. Bu ay kafayı yemek üzereyim var mı yok mu diye senin bat ne zaman?

Eklentiler

• 0244681B-7BD7-438B-976D-43485CD6067B.jpeg
    158,9 KB · Görüntüleme: 36
Allahım tekrar nasip etsin canmbenim bat 6 ağustos.sen ilk nezaman yapmştn ?
AYnen ben de 4 gün kala yaptım öyle çıktı yarın sabah tekrarlıcam bakalım heyecanla bekliyorum
eski notlarıma baktım şimdi. Ben 20 ekimde test yapmışım. Ertesi gün 21i sabahı kanda betahcg 35 çıkmış. Senin test sonucuna göre senin de kanda çıkar muhtemelen.
Ben de yarın sabah dayanamayıp yapacağım galiba

Kan için pazartesiyi bekliyorum sağlık ocağına gitcem yarın yine evde yapcam bir tane daha testim var hadi inşallah yarına güzel haberler veririz birbirimze

Arkadaşlar testleri değerlendirebilir mısınız rica etsem. Üstteki dünün ovulasyon testi. Alttaki bugünün. En alttakini sabah yaptım gebelik testi. Bata 4 var..

Eklentiler

• 20190803_180337.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 102
Kan için pazartesiyi bekliyorum sağlık ocağına gitcem yarın yine evde yapcam bir tane daha testim var hadi inşallah yarına güzel haberler veririz birbirimze
Dengesiz ruh halim şimdi de Pazartesi gününü bekle diyor idrar testi için pazartesi haberleşelim o zaman; hayrlı haberlerle inşAllah

7 agustos canım bat inşallah vardır
Belirtilerin var mı? Benim 5-6 gündür karnımda gerilme, çekilme, batma, yanma ne ararsan var psikolojik diyorum ama bariz fiziksel bir huzursuzluk. Hele ki sezaryen dikişimin üstü inanılmaz rahatsız. Sezaryenden sonra ikinci çocukta öyle rahatsızlıklar oluyor mu acaba kafamda deli sorular

Benim en büyük belirtim ateşim sanırım. Bir haftadır falan hep yüksek. Hep aynı seyrediyor 36.8 bazen 37 oluyor. Ama hiç düşmüyor. Birde ovulasyonun kırmızı çıkması. Bel sırt ağrımda var. Sizin kaç gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…