- 2 Ağustos 2019
- 106
- 121
- 18
- 36
Aynen ben de öyle hissediyorum işte biyandan yok kabul edip ama içten içe hamileyim diyip seviniyorum bu kontrol edilemeyen hisler sanırım Allah hepimize hayrlısını versin inşallahÇok kafaya takmadan ilerleyin.ben duvara çarpmış gibiyim.farkında olmadan inandırmışım kendimi.üzüldüm ama Allah’ın bir bildiği vardır.Daha iyi bir zamanda olacağı içindir herşey.anın tadını çıkartın.
Aynen ben de öyle hissediyorum işte biyandan yok kabul edip ama içten içe hamileyim diyip seviniyorum bu kontrol edilemeyen hisler sanırım Allah hepimize hayrlısını versin inşallah
[
Aynen ben de öyle hissediyorum işte biyandan yok kabul edip ama içten içe hamileyim diyip seviniyorum bu kontrol edilemeyen hisler sanırım Allah hepimize hayrlısını versin inşallah
[/QUOTE
Vardır bir hayır...Hayat sürprizlerle dolu
Kendine dikkat et yediğine içtiğine.AYnen teste göre var gibi geldi bana 4gün kala öyle çkmştı zaten onu da çok tereddütle yapmiştım şimdi de biraz daha sabredeyim pazartesi yaptırayım ozaman garanti olsunBu süreçte yaptğınz dikkat ettiğinz şeyler var mı kızlar hemen havaya da girmek istemiyoeum ama merak ediyor insan
Bence varArkadaşlar merhaba, benim bata 4 gün var yaptığım testte ikinci çizgi silik pembe şekilde çıktı.iki gündür kasık ağrılarım vardı bugün ise adet olacakmışım gibi karnımda ağrı var.gün yaklaştıkça stres yaptım iyice testi tekrarlamak istiyorum ama enazından iki gün kalayı bekleyim diyorum daha net olsun diye.adet sancısına benzer sancı yaşaypta ve ayrıca testi benmki gibi olup hamile oldgugunu öğrenen var mı acaba?Bu bekleme sürecinde Yardımlarınızı rica ediyorum.testi de tekrar yüklüyorum
Allahım tekrar nasip etsin canmBence varBenim de ilk hamileliğimde öyle olmuştu. Fotoğrafını da ekledim. 5 yıl önce.
Allah’ım gene yaşamayı nasip etsin. Bu ay kafayı yemek üzereyim var mı yok mu diyesenin bat ne zaman?
Amin hepimize kısmet olsun en hayrlısından. İlk çocuğu mu ne zaman yapmıştım? Diye sordun?Allahım tekrar nasip etsin canmbenim bat 6 ağustos.sen ilk nezaman yapmştn ?
AYnen ben de 4 gün kala yaptım öyle çıktı yarın sabah tekrarlıcam bakalım heyecanla bekliyorumİlk çocukta sat 24 eylüldü. 20 ekimde testte görünmüştü
Allahım tekrar nasip etsin canmbenim bat 6 ağustos.sen ilk nezaman yapmştn ?
eski notlarıma baktım şimdi. Ben 20 ekimde test yapmışım. Ertesi gün 21i sabahı kanda betahcg 35 çıkmış. Senin test sonucuna göre senin de kanda çıkar muhtemelen.AYnen ben de 4 gün kala yaptım öyle çıktı yarın sabah tekrarlıcam bakalım heyecanla bekliyorum
Kan için pazartesiyi bekliyorum sağlık ocağına gitcem yarın yine evde yapcam bir tane daha testim var hadi inşallah yarına güzel haberler veririz birbirimzeeski notlarıma baktım şimdi. Ben 20 ekimde test yapmışım. Ertesi gün 21i sabahı kanda betahcg 35 çıkmış. Senin test sonucuna göre senin de kanda çıkar muhtemelen.
Ben de yarın sabah dayanamayıp yapacağım galiba
Dengesiz ruh halim şimdi de Pazartesi gününü bekle diyor idrar testi içinKan için pazartesiyi bekliyorum sağlık ocağına gitcem yarın yine evde yapcam bir tane daha testim var hadi inşallah yarına güzel haberler veririz birbirimze
Bat ne zaman? Sanki bir gölge var gibiArkadaşlar testleri değerlendirebilir mısınız rica etsem. Üstteki dünün ovulasyon testi. Alttaki bugünün. En alttakini sabah yaptım gebelik testi. Bata 4 var..
Silik çizgi var bence gününde tekrar yap daha belirgin çıkar.Arkadaşlar testleri değerlendirebilir mısınız rica etsem. Üstteki dünün ovulasyon testi. Alttaki bugünün. En alttakini sabah yaptım gebelik testi. Bata 4 var..
7 agustos canım bat inşallah vardırBat ne zaman? Sanki bir gölge var gibi
İnşAllah; Allah hayrlısını versin tüm isteyenlere7 agustos canım bat inşallah vardır
Belirtilerin var mı? Benim 5-6 gündür karnımda gerilme, çekilme, batma, yanma ne ararsan var7 agustos canım bat inşallah vardır
Benim en büyük belirtim ateşim sanırım. Bir haftadır falan hep yüksek. Hep aynı seyrediyor 36.8 bazen 37 oluyor. Ama hiç düşmüyor. Birde ovulasyonun kırmızı çıkması. Bel sırt ağrımda var. Sizin kaç gün varBelirtilerin var mı? Benim 5-6 gündür karnımda gerilme, çekilme, batma, yanma ne ararsan varpsikolojik diyorum ama bariz fiziksel bir huzursuzluk. Hele ki sezaryen dikişimin üstü inanılmaz rahatsız. Sezaryenden sonra ikinci çocukta öyle rahatsızlıklar oluyor mu acaba kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?