• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba, benim bata 4 gün var yaptığım testte ikinci çizgi silik pembe şekilde çıktı.iki gündür kasık ağrılarım vardı bugün ise adet olacakmışım gibi karnımda ağrı var.gün yaklaştıkça stres yaptım iyice testi tekrarlamak istiyorum ama enazından iki gün kalayı bekleyim diyorum daha net olsun diye.adet sancısına benzer sancı yaşaypta ve ayrıca testi benmki gibi olup hamile oldgugunu öğrenen var mı acaba?Bu bekleme sürecinde Yardımlarınızı rica ediyorum.testi de tekrar yüklüyorum

Hayırlı olsun canım. Zaten adet belirtisiyle gebelik belirtileri aynı. İnşallah meleğin seninledir canım 🤗🤗

Arkadaşlar merhaba, benim bata 4 gün var yaptığım testte ikinci çizgi silik pembe şekilde çıktı.iki gündür kasık ağrılarım vardı bugün ise adet olacakmışım gibi karnımda ağrı var.gün yaklaştıkça stres yaptım iyice testi tekrarlamak istiyorum ama enazından iki gün kalayı bekleyim diyorum daha net olsun diye.adet sancısına benzer sancı yaşaypta ve ayrıca testi benmki gibi olup hamile oldgugunu öğrenen var mı acaba?Bu bekleme sürecinde Yardımlarınızı rica ediyoruö

Eklentiler

• C9D738D1-A800-4A28-9E23-50A7575DA951.jpeg
    C9D738D1-A800-4A28-9E23-50A7575DA951.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 37
Hayırlı olsun canım. Zaten adet belirtisiyle gebelik belirtileri aynı. İnşallah meleğin seninledir canım 🤗🤗
amin inşallah canım iyi dileklerin için teşekkür ederim🙏 Kasık ağrılarından memnundum ama bugin karnım ağrımaya başlaynca tereddüt ettim yarın sabah tekrarlıcam testi sanrm😊

Arkadaşlar merhaba, benim bata 4 gün var yaptığım testte ikinci çizgi silik pembe şekilde çıktı.iki gündür kasık ağrılarım vardı bugün ise adet olacakmışım gibi karnımda ağrı var.gün yaklaştıkça stres yaptım iyice testi tekrarlamak istiyorum ama enazından iki gün kalayı bekleyim diyorum daha net olsun diye.adet sancısına benzer sancı yaşaypta ve ayrıca testi benmki gibi olup hamile oldgugunu öğrenen var mı acaba?Bu bekleme sürecinde Yardımlarınızı rica ediyoruö
Canım ikinci çizgi bariz belli sağlıkla kavuştursun Rabbim kuzuna regl geçtikten sonra kan verirsin artışı takip edersin hayırlı olsun😊

Meraba kızlar herkese günaydın bata 5 ya da 6 günüm var henüz test yapmadım pazartesi ya da salı yapayım diyorum ama bir yandan da kendimi zor tutuyorum 🙈

Aminnn canım Allah isteyen tüm kullarına içlerinde de bizlere nasip etsin inşallah🙏 Regl ağrısı olması normal o zaman?
Canım agdet belirtileriyle aynı zaten erken gebelik belirtileri ama 4 gün kala da güzel net çıkmış çizgin bir sorun yok gibi duruyor normal test mi erken gebelik testi mi kullandın

Meraba kızlar herkese günaydın bata 5 ya da 6 günüm var henüz test yapmadım pazartesi ya da salı yapayım diyorum ama bir yandan da kendimi zor tutuyorum 🙈
[/QUOT
İnsan kendini zor tutuyor anlayabiliyorum🤦🏼‍♀️ ben 4gün kalayı bekledim çoğu kişi 3-4 gün kala yaptığnda çktğını söylemişti dayanamdım yaptım ama yine de regli beklemek aslnda en doğrusu.ben çkmasa da üzülmicem diye kendmi şartlandrdım cnkü regl geçtikten sonra bile net çkmayanlar olabiliyormuş geç döllenmeden dolayı.Allah hayırlısını nasip etsin canm😘

Canım agdet belirtileriyle aynı zaten erken gebelik belirtileri ama 4 gün kala da güzel net çıkmış çizgin bir sorun yok gibi duruyor normal test mi erken gebelik testi mi kullandın
Normal ucuz testlerden kullandım eczaneden 5 liraya aldım.Eczacı bir tane de fazladan hediye verdi onu da yarın sabah tekrarlamayı düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba, benim bata 4 gün var yaptığım testte ikinci çizgi silik pembe şekilde çıktı.iki gündür kasık ağrılarım vardı bugün ise adet olacakmışım gibi karnımda ağrı var.gün yaklaştıkça stres yaptım iyice testi tekrarlamak istiyorum ama enazından iki gün kalayı bekleyim diyorum daha net olsun diye.adet sancısına benzer sancı yaşaypta ve ayrıca testi benmki gibi olup hamile oldgugunu öğrenen var mı acaba?Bu bekleme sürecinde Yardımlarınızı rica ediyorum.testi de tekrar yüklüyorum

Evet, bende böyle silik bir çizgi çıkmıştı. Ama üzülmeni istemem benimki boş bir gebelikti. Yinede böyle silik çizgilerde pozitif kabul ediliyor diye biliyorum. Bence kan testiyle işini garantiyw al icin rahat etsin. 🌸

Evet, bende böyle silik bir çizgi çıkmıştı. Ama üzülmeni istemem benimki boş bir gebelikti. Yinede böyle silik çizgilerde pozitif kabul ediliyor diye biliyorum. Bence kan testiyle işini garantiyw al icin rahat etsin. 🌸
HAdi yaa😔Pazartesi kan tesi yaptrcam hayırlısı artık beklicem bakalım💁🏼‍♀️

2 gün kala benimde böyleydi canım hatta belki daha da Silikti

yaptım az once negatıf😔bat carsamba umarım erkendır ya😕
Eğer varsa silik de olsa ben buradayım diyor.işin kötü tarafı Doğum tarihim bir ay daha erteleniyor bu şekilde.öğretmenim ve Eylül e başlarken ücretsiz izin akmak istemiyorum seneye.ağustosta hamile kalırsam Mayıs sonu ancak Doğum olur.bu durum kötü oldu.temmuz tam iyiydi benim için...

Adet olacakmış gibi ağrı oluyor ama gelmiyor. Normal yani. Kan testi de yaptır. Hayırlısı olsun inşallah hakkında.

Eğer varsa silik de olsa ben buradayım diyor.işin kötü tarafı Doğum tarihim bir ay daha erteleniyor bu şekilde.öğretmenim ve Eylül e başlarken ücretsiz izin akmak istemiyorum seneye.ağustosta hamile kalırsam Mayıs sonu ancak Doğum olur.bu durum kötü oldu.temmuz tam iyiydi benim için...
[/QUOTE
Adet olacakmış gibi ağrı oluyor ama gelmiyor. Normal yani. Kan testi de yaptır. Hayırlısı olsun inşallah hakkında.
teşekkür ederim canım aminnn inşallah🙏🙏

Varsa zaten çıkar, silik çizgi çıkmış ama kan testi her zaman daha güvenilir. Adet gününde de yaptırabilirsin ne zaman istersen.
AYnen teste göre var gibi geldi bana 4gün kala öyle çkmştı zaten onu da çok tereddütle yapmiştım şimdi de biraz daha sabredeyim pazartesi yaptırayım ozaman garanti olsun🤦🏼‍♀️Bu süreçte yaptğınz dikkat ettiğinz şeyler var mı kızlar hemen havaya da girmek istemiyoeum ama merak ediyor insan😂

Çok kafaya takmadan ilerleyin.ben duvara çarpmış gibiyim.farkında olmadan inandırmışım kendimi.üzüldüm ama Allah’ın bir bildiği vardır.Daha iyi bir zamanda olacağı içindir herşey.anın tadını çıkartın.

Back