• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayatımda hic yasamadim boyle bir kanama ama hayirlisi olur insallah. Bir iki gun sonra yapmayı düşünüyorum. İnternette biraz arastirdim. Yerlesme kanamasi, ustune gorme vs bir cok sey okudum. Kafam o kadar karisti ki. Cok tesekkur ederim ilgin icin 🌹
Bende bir kere yaşadım tedirgin olmuştum ama doktorum ara kanama olduğunu söyledi bende öyle biliyorum canım tabi senin ki belki başka nedendendir inşallah gönlünden geçen olur rica ederim 🙏🏻

Adet oldum dedim ama pembe akıntı oldu nasıl deyim yumurta akı gibi cok acık pembe Bi akıntı ped hiç kan olmuyor anlamış değilim adet Bi tam sökülemedi

arkadaslar merhaba, gebelik istiyorum. Adetime 8 9 gün var. Bugün lekelenme yaşadım. Açık pembe olarak. Peçete geliyor ama adet gibi degil. Sizce üstüne görme, yerlesim kanamasi vs. Böyle mi oluyor aranizda daha once yasayan var mi. Bittiginde test yapıcam ama suan cok meraktayim. Ve coook sicak basiyor gercekten iki gündür fena halde sicaklik yasiyorum. Bir kac gun kramplarim oldu. Ama dedigim gibi adet gibi degil cunku sabahtan beri azicik bir lekelenmem oldu devami yok. Daha once yasayaniniz varsa bana yardimci olur musunuz lutfen
Canım kanamalı yumurtlama bu bence. Hemen değerlendir ilişkiye girin. Burada bir arkadaşımız bunu yaşadı ilişkiye girdi o ay hamile kaldı.

Arkadaşlar merhaba, benim bata 4 gün var yaptığım testte ikinci çizgi silik pembe şekilde çıktı.iki gündür kasık ağrılarım vardı bugün ise adet olacakmışım gibi karnımda ağrı var.gün yaklaştıkça stres yaptım iyice testi tekrarlamak istiyorum ama enazından iki gün kalayı bekleyim diyorum daha net olsun diye.adet sancısına benzer sancı yaşaypta ve ayrıca testi benmki gibi olup hamile oldgugunu öğrenen var mı acaba?Bu bekleme sürecinde Yardımlarınızı rica ediyorum.testi de tekrar yüklüyorum

Eklentiler

• 1E4A1A79-7EE9-491D-8C9B-6856834CB3EF.jpeg
    1E4A1A79-7EE9-491D-8C9B-6856834CB3EF.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 34
Back