• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim en büyük belirtim ateşim sanırım. Bir haftadır falan hep yüksek. Hep aynı seyrediyor 36.8 bazen 37 oluyor. Ama hiç düşmüyor. Birde ovulasyonun kırmızı çıkması. Bel sırt ağrımda var. Sizin kaç gün var
Kullandığım telefon uygulamasına göre 11’i. Ama ortalama olarak 30 gün hesaplıyor döngümü. Benim de son 3 aydır döngüm 28 gün. Bu ince hesaplardan beynim error veriyor artık 😂 sonuç olarak ben de 11 Ağustos diyorum ☺️

Merhaba kızlar.bu ay korunmayı bıraktık.adetim 28 günde bir düzenli oluyor.bu ay adetime 11 gün vardı göğüslerim şişti uçları dikleşti hassaslaştı dokununca hemen dirileşiyor koyu yerleri büyüdü.o günden bugüne aynı.ayrıca ayni günden beri hazımsızlık var tuvaletimi yapıyorum ama sanki yapmamışım .karnım midem kasıklarım ağrıyor kasıklarıma ufak ufak kramplar giriyor ve belime vuruyor.daha evvel adet günüme bir gün bilemedin iki gün kala göğüslerim çoook Nadire’n şişerdi kasık ve belim ağrırdı.acaba hamile olabilir miyim? Adetime sekiz gün kala idrar testi yaptım onu da sabah yapmadım ve negatif çıktı.yorumlarınıza ihtiyacım var.şu an adetime 6 gün var yarın beş gün.tekrar test yapmaya korkuyorum çıkmaz diye

Merhaba kızlar.bu ay korunmayı bıraktık.adetim 28 günde bir düzenli oluyor.bu ay adetime 11 gün vardı göğüslerim şişti uçları dikleşti hassaslaştı dokununca hemen dirileşiyor koyu yerleri büyüdü.o günden bugüne aynı.ayrıca ayni günden beri hazımsızlık var tuvaletimi yapıyorum ama sanki yapmamışım .karnım midem kasıklarım ağrıyor kasıklarıma ufak ufak kramplar giriyor ve belime vuruyor.daha evvel adet günüme bir gün bilemedin iki gün kala göğüslerim çoook Nadire’n şişerdi kasık ve belim ağrırdı.acaba hamile olabilir miyim? Adetime sekiz gün kala idrar testi yaptım onu da sabah yapmadım ve negatif çıktı.yorumlarınıza ihtiyacım var.şu an adetime 6 gün var yarın beş gün.tekrar test yapmaya korkuyorum çıkmaz diye
Erken hamilelik testi mi yaptın? Benim de 7 gün var baya. Bu sabah yaptım negatif 🤷🏻‍♀️

kızlar ben 24temmuz sabah 10.30da catlatma ıgnesı vuruldum okudum kadarıyla 36saat ıcınde yumurta catlıyormus bu demek oluyor ki en erken 25temmuzda yumurtam catladı🙊adet olursam eger 14gun sonramı olurum yanı bat tarıhım sizce persembe-cuma mı olur???cunku bu sabah normal test yaptım negatıf acaba erken mı yaptım??burda okuyorum bazı arkadaslarda 4-5gun oncesınde bıle silik cıkmıs onlar erken gebelık testlerımı??benımkı normal testtı!!

kızlar ben 24temmuz sabah 10.30da catlatma ıgnesı vuruldum okudum kadarıyla 36saat ıcınde yumurta catlıyormus bu demek oluyor ki en erken 25temmuzda yumurtam catladı🙊adet olursam eger 14gun sonramı olurum yanı bat tarıhım sizce persembe-cuma mı olur???cunku bu sabah normal test yaptım negatıf acaba erken mı yaptım??burda okuyorum bazı arkadaslarda 4-5gun oncesınde bıle silik cıkmıs onlar erken gebelık testlerımı??benımkı normal testtı!!
24 Temmuz’da çatlatma yaptırdıysan 25 Temmuz’da sabah 10.30da 24 saat olmuş olur gece 10.30 da 36 saat olur akşama dogru çatlamanın olması lazım genelde 14-16 gün sonra da adet olursun tahmini

24 Temmuz’da çatlatma yaptırdıysan 25 Temmuz’da sabah 10.30da 24 saat olmuş olur gece 10.30 da 36 saat olur akşama dogru çatlamanın olması lazım genelde 14-16 gün sonra da adet olursun tahmini
ozaman sence bugun yaptıgım gebelık testı erkenmıydı cıkmadı cunku🤢bu durumda persembe ya dq cuma adet olmam lazım ama hıc silikte olsa bısey yok burda bakıyorum bazı arkadaslar 4-5gun oncesınde evde yapılan testlerde görmüş şu erken gebelık testlerı de degıl ucuz 5tl’lık umudum kalmadı hıcbısey cıkmayınca😞

ozaman sence bugun yaptıgım gebelık testı erkenmıydı cıkmadı cunku🤢bu durumda persembe ya dq cuma adet olmam lazım ama hıc silikte olsa bısey yok burda bakıyorum bazı arkadaslar 4-5gun oncesınde evde yapılan testlerde görmüş şu erken gebelık testlerı de degıl ucuz 5tl’lık umudum kalmadı hıcbısey cıkmayınca😞
Tabiki daha çok erken 7sinden sonra falan yapman lazım zaten yapsanda çatlatma iğnesindeki gebelik hormonlarından dolayı şuan pozitif çıkma ihtimali de olur sen 3 4 gün daha bekle bence

Bende 28 inde adet olmuştum Adetimin 3.günü doktora gittim yumurtalıklarım çok iyi durumdaymış femera bebe aspirini ve promotil women verdi kullanıyorum ... Cuma tekrardan kontrolüm var bakalım 🙏😇

Arkadaşlar testleri değerlendirebilir mısınız rica etsem. Üstteki dünün ovulasyon testi. Alttaki bugünün. En alttakini sabah yaptım gebelik testi. Bata 4 var..
Bence gebelik var gebelik testinde pozitif cikmis ben de 4 gün kala adete test yapmistim çok çok silik çıktı ertesi gün kan vermistim 3 gün kala yani beta 43 felandi yanlis hatirlamiyorsam suan 5 aya giricez insallah 🙈 bak testimi de atayim buraya

Eklentiler

• 20190409_122248.jpg
    20190409_122248.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 105
Bence gebelik var gebelik testinde pozitif cikmis ben de 4 gün kala adete test yapmistim çok çok silik çıktı ertesi gün kan vermistim 3 gün kala yani beta 43 felandi yanlis hatirlamiyorsam suan 5 aya giricez insallah 🙈 bak testimi de atayim buraya
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım. Benim 2 gün kaldı fakat yine kırmızıları göreceğim sanırım. Bebetime markaydı yaptığım test. Onun burda çoğu zaman yanlış gösterdiğini okudum.. bayağı kötü bir markaymış. Bugün bir daha yapacağım bakalım :dua:

benımde 31 temmuz ve 1 ağustosta yumurtladım yumurtlama döneminde göğüs hassasıyetim cok tu yumurtlama gecti ama hala göğüs hassasiyeti gecmedi arada kasık batmalarda oluyo acaba tuttu mu önceden hiç göğüs hassasiyetim olmazdı acaba tuttu mu

Sağlıcakla kucağına al inşallah canım. Benim 2 gün kaldı fakat yine kırmızıları göreceğim sanırım. Bebetime markaydı yaptığım test. Onun burda çoğu zaman yanlış gösterdiğini okudum.. bayağı kötü bir markaymış. Bugün bir daha yapacağım bakalım :dua:
Amin rabbim herkese nasio etsun Evet başka bir marka ile daha dene canım yaptin mi

Rabbim sağlıklı sohbetli kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🙏

Kızlar bebek 7+2 olmuş ama doktora ve ultrason cihazı eskiydi biraz güvenemedim doğru dürüst bebeği bile göremedim o derece yarın nasipse izmire gidiyoruz doktora 🙏🏼🤲
Maşallah kuzum olsun sağlıklıysa sorun yok bence 🙏🏻Yarında güzel haberler alıcaksın inşallah🙏🏻

kızlaaar napıyosunuz
çok giremedim ben de yoğunluktan
şimdi bi nefes aldım bakayım dedim napıyorsunuz

Hamileligi olan arkadaslara hayirli olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hala bnm gibi bekleyen arkadaslara rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlat nasip etsin girmiyorum bilerek artik takmayida biraktim zaten doktora gidioruz bu adetim bitiminde rahim filmine giricem , yani takcagim cokda bisey kalmadi esimin sprem testi cok iyi cikti su an sadece bni bklioruz ve snra aşilama yapcaklarmis sadece bu 21. Gun kan testi kafami karistirdi bilen varsa bi anlamini yazabilirmi Progesteron 0.23 ne demek netten baktim menepoz fln dio tobe bide adet vs dio anlamadim iyimi kotumu bu sonuc 😁

Back