• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım ağlama bende cok gectım o asamalrdqn belkı de bir zamanı var ben 1 bucuk yıldır ugrasiyordum 3 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük sımdı düşükten sonra yıne hamıleyım buna da nolacagı bellı degıl bol bol dua et sabret tevekkül et canım 🙏
Haklısın canım ama elimde değil. Ben 4 yıl vajinismusla uğraştım yendim şimdi bununla cebelleşiyorum. Ya annemede kanser teşhisi koydular bundan 3 ay önce.oda görmek istiyorum falan deyince ben iyice allak bullak yani

Haklısın canım ama elimde değil. Ben 4 yıl vajinismusla uğraştım yendim şimdi bununla cebelleşiyorum. Ya annemede kanser teşhisi koydular bundan 3 ay önce.oda görmek istiyorum falan deyince ben iyice allak bullak yani
Cok gecmiş olsun canım rabbım annenize sifa versin inşallah olur canım inşallah bu ay olmuştur bol bol dua et canım rabbım büyüktür

Çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcınız olsun Rabbim nasip eder bir an önce inşallah🙏🏻🙏🏻

Benim kırmızılar geldi kızlar:duduk:
Umutlar diğer aylara❤
Hayırlısı olsun cnm yaa💜amaaan olmazsa olmasın ayı olsun önümüzdeki ayın, valla 2ay olmayınca bu 3.cü ayımda amaaan modundaydım ben ama bat yaklaştıkça bide yine buraya girip durdukça yine stres bastı beni😅dün testlerim gelmişti, bugün sabah yaptım hiçbişey çıkmadı 5dkkda, tabi tecrübeliyim umursamadım daha adete var nasılsa diye, koydum kenara, sabah 6buçukta yapmıştım testi, 12de bi bakayım dedim silik çizgi belirivermiş hahah biliyodum çıkıcanı kaçarın yoktu zaten dedim, 😎ama tabi kimyasaldada aynı böyle yaşadığım için bu çıkan çizgiye aldanamıyorum şuan🤠hayırlısı tabi inşallah tutmuştur🤗
Eki Görüntüle 2294268 bu da bugünki erken gebelik testim kızlar..bat 8
Görünüyor cnm ama diğer normal testte çıkmamasına kafa takma dediğim gibi o erken gebeliği teshis ediyo sonuçta belki ondan çizgi çıkıyordur, diğeri adet gününde belli olur çıkar varsa😘

Hayırlısı olsun cnm yaa💜amaaan olmazsa olmasın ayı olsun önümüzdeki ayın, valla 2ay olmayınca bu 3.cü ayımda amaaan modundaydım ben ama bat yaklaştıkça bide yine buraya girip durdukça yine stres bastı beni😅dün testlerim gelmişti, bugün sabah yaptım hiçbişey çıkmadı 5dkkda, tabi tecrübeliyim umursamadım daha adete var nasılsa diye, koydum kenara, sabah 6buçukta yapmıştım testi, 12de bi bakayım dedim silik çizgi belirivermiş hahah biliyodum çıkıcanı kaçarın yoktu zaten dedim, 😎ama tabi kimyasaldada aynı böyle yaşadığım için bu çıkan çizgiye aldanamıyorum şuan🤠hayırlısı tabi inşallah tutmuştur🤗

Görünüyor cnm ama diğer normal testte çıkmamasına kafa takma dediğim gibi o erken gebeliği teshis ediyo sonuçta belki ondan çizgi çıkıyordur, diğeri adet gününde belli olur çıkar varsa😘
canımm kaç gün kaldı bata
ay nolur bana da at testini çok sevindim inşallahh

Hayırlısı olsun cnm, hiç kafana takma bir dahaki sefere olur inş. ben de bugün dr a gittim, çikolata kistim vardı şimdi rahim altında 1 kistin daha var dedi dr. ağlaya ağlaya kendimi heder ettim. derken abim yurtdısında yasıyor eşi aradı yeğenim 1 haftadır hastanede yatıyordu MS teşhisi konuşmuş. inan kendimi heder ettiğime kızdım daha büyük dertler hastalıklar var çünkü. allahım yardımcımız olsun. dermansız dert vermesin kurban olduğum allah. inan şu an kendimi düşünemez oldum.herşeyin hayırlısı
canım çok çok üzüldüm yeğenin için
ama artık ms hastalığının çok güzel tedavileri var
inşallah güzel haberler alırsınız bununla ilgili
aynen canım haklısın
biz ne kadar sıradan şeylere üzülüyoruz aslında
geçen aylar ben çok üzülüyordum tam bir hayal kırıklığı oluyordu
ama artık öyle değilim kuzum
gayet normal karşıladım
zaman var nasılsa önümüzde
herşey bir tecrübe hayatta bize
kist için üzülme
bazıları biliyorsun kendiliğinden eriyor
soğan kürü de belki iyi gelir araştırabilirsin kuzum

canım gayet güzel görebildim ben çizgiyi
sen sakince hergün sabah yine de yap o 5 tl lik testlerden
yavaş yavaş onda da belirmeye başlayacaktır nasılsa
yani hamile olma ihtimalin var diyosunnn bunu birilerinden duymak o kadar güzel ki.. çizgi hayalet gibi ya acaba ben görmek istediğim için mi beynim o çizgiyi algılamakta ısrar ediyor diye kendimi sorguluyorum hep..

Kuzum takma kafana bu ay biraz daha sakin olmaya çalış Rabbim nasip edecektir inşallah dualarım hepinizle 🙏🏻
canım aslında hiç üzülmedim
çünkü bu ay fazla değerlendirememiştik
zaten artık tevekkül ediyorum kafama hiç takmıyorum
ağustosta da tatile gidicem iyce boşaltırım kafamı
iyiki varsın hilalim çok sağol :KK200:

canımm kaç gün kaldı bata
ay nolur bana da at testini çok sevindim inşallahh
Dayanamadım dün bakmıştım takvime, 4gün kalmış cnm,atıyorum hemen😊geçen ay adete bigün kala meraktan yapmıştım saatleri bırak günler sonra bile böyle çizgi çıkmamıştı, zaten ümidim yoktu çünkü yumurtlamadan sonra değerlendirebilmistik biz malum denk gelmemiştir demiştim, ama bu ay hem öncesi hem gününde hemde sonrasında değerlendirdik inş. Olmuştur
Screenshot_20190731-171807.webpScreenshot_20190731-171741.webp

Dayanamadım dün bakmıştım takvime, 4gün kalmış cnm,atıyorum hemen😊geçen ay adete bigün kala meraktan yapmıştım saatleri bırak günler sonra bile böyle çizgi çıkmamıştı, zaten ümidim yoktu çünkü yumurtlamadan sonra değerlendirebilmistik biz malum denk gelmemiştir demiştim, ama bu ay hem öncesi hem gününde hemde sonrasında değerlendirdik inş. Olmuştur
Eki Görüntüle 2294304 Eki Görüntüle 2294305
Mrb kizlar 😊
Na buraya yaziorm hamilesin 😁💃 bende de silik cikmisti adet oldm ama sennkinden daha silikti. Gayet de guzl gorunuo valla

çok net bir şekilde var kuzum yaaaa :KK200:

yarın sabah yeniden yap
her sabah yenile
erken gebelik testin varmı o daha net gösterir aslında

Anaaaaa baya vaaarr çok sevindiiimmm

Kızlar merhaba yeni katıldım araniza banada yardımcı olursanız sevinirim🤗 aslında konu açtım bir kaç arkadaş cvp verdi saolsunlar bide size soruyum gerçi yarına kan testi sonucunu alicam ama merak iste:) ben testi yaptıktan 1 saat sonra ikinci çizgiyi gördüm ilk 10 dk da bisey yoktu resmimi atıyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bende 10 ay lik evliyim daha çok tecrübem yok hemde doğal yolla korunuyorduk eğer pozitif olursa çok şaşırırım cidden şimdiden tskrler:)

Back