Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu markanin yanilttigini bi kac kez okudum diger arkadaslardan ama senin ki baya koyu gibi Allah gonlune gore versin.Sonunda yükleyebildim sanirim
Diğerleri koyu değil miydi ki acaba evet bende duyduk bu markanın çok yanilttigini saol cnm tskr ederimbu markanin yanilttigini bi kac kez okudum diger arkadaslardan ama senin ki baya koyu gibi Allah gonlune gore versin.
daha boyle hayalet cizgi seklinde gordum baskalarinin testinde de seninki biraz daha koyu gekdi istersen yarin sabah baska testle dene canim .Diğerleri koyu değil miydi ki acaba evet bende duyduk bu markanın çok yanilttigini saol cnm tskr ederim
Ağzın bal yesin cnm, çokta umutlanmak istemiyorum değilimde zaten ama değerlendirme bildigimiz için olurmu olur diyorum, kimyasalda bende silik çizgi gördüğümde böyleysi çünkü ve saatler sonra çıkmıltı oda ama kimyasalda olsa sonuçta varmıştı ve çizgi yanıltmamış beni, bu sefer varsada sağlıklı olur devam eder inşallahMrb kizlar
Na buraya yaziorm hamilesin bende de silik cikmisti adet oldm ama sennkinden daha silikti. Gayet de guzl gorunuo valla
inşallah cnm yaçok net bir şekilde var kuzum yaaaa
Yok cnm 10lu çoklu normal test aldım, surelab markası, bi öncekindede bundan almıştım yanıltmıyor enazından neyse onu gösteriyor,eczaneden alıyordum önceden tek olarak 5tl idi, toplu netten 14.50 ye aldım, enazından rahatça hergün denerim, bütçemide sarsmaz boşunayarın sabah yeniden yap
her sabah yenile
erken gebelik testin varmı o daha net gösterir aslında
ayy inşallah ama hiçbişey için buay kesin düşünmiycem erkenden sevinince sonra adet olunca biraz etkileniyor insan, oyüzden bu ay öyle önden sevinip havaya girmek yokAnaaaaa baya vaaarr çok sevindiiimmm
Kızlar merhaba yeni katıldım araniza banada yardımcı olursanız sevinirim aslında konu açtım bir kaç arkadaş cvp verdi saolsunlar bide size soruyum gerçi yarına kan testi sonucunu alicam ama merak iste:) ben testi yaptıktan 1 saat sonra ikinci çizgiyi gördüm ilk 10 dk da bisey yoktu resmimi atıyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bende 10 ay lik evliyim daha çok tecrübem yok hemde doğal yolla korunuyorduk eğer pozitif olursa çok şaşırırım cidden şimdiden tskrler:)
Net bişekilde belli cnm ama markayı bilmiyorum hiç yanıltma payı varmıdır, bata kaçgün var yada geçtimiSonunda yükleyebildim sanirim
Ağzın bal yesin cnm, çokta umutlanmak istemiyorum değilimde zaten ama değerlendirme bildigimiz için olurmu olur diyorum, kimyasalda bende silik çizgi gördüğümde böyleysi çünkü ve saatler sonra çıkmıltı oda ama kimyasalda olsa sonuçta varmıştı ve çizgi yanıltmamış beni, bu sefer varsada sağlıklı olur devam eder inşallah
inşallah cnm ya
Yok cnm 10lu çoklu normal test aldım, surelab markası, bi öncekindede bundan almıştım yanıltmıyor enazından neyse onu gösteriyor,eczaneden alıyordum önceden tek olarak 5tl idi, toplu netten 14.50 ye aldım, enazından rahatça hergün denerim, bütçemide sarsmaz boşuna
ayy inşallah ama hiçbişey için buay kesin düşünmiycem erkenden sevinince sonra adet olunca biraz etkileniyor insan, oyüzden bu ay öyle önden sevinip havaya girmek yok
Net bişekilde belli cnm ama markayı bilmiyorum hiç yanıltma payı varmıdır, bata kaçgün var yada geçtimi
Benim 4gün kaldı busabahki testtede saatler sonra ikinciyi gördüm bende, ama seninki kadar belli değil tabi
Bende 7aydır hiç sekmeden 26günde bir oluyorum, bigün bile şaşarsa eğer şüphelenicem kesin var diye o derece gününü geçmiyo, hayırlısı hakkımızda güzel haberlerle gel inşallahBenimde 3 gün kaldı cnm ben 25 günde bir oluyorum hadi hayırlısı hakkımızda ben kaç verdim yarın sonuç alicam burayada yazarim inş:))
Sende iyi ki varsın kuzum oh tatil çok iyi gelecektir eminim ve gör bak güzel şeyler olucak inşallah sonrasında benim yerimede bol bol yüzcanım aslında hiç üzülmedim
çünkü bu ay fazla değerlendirememiştik
zaten artık tevekkül ediyorum kafama hiç takmıyorum
ağustosta da tatile gidicem iyce boşaltırım kafamı
iyiki varsın hilalim çok sağol
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Canım çizgi var burda inşallah meleğin seninledir Güzel haberler alırsınDayanamadım dün bakmıştım takvime, 4gün kalmış cnm,atıyorum hemengeçen ay adete bigün kala meraktan yapmıştım saatleri bırak günler sonra bile böyle çizgi çıkmamıştı, zaten ümidim yoktu çünkü yumurtlamadan sonra değerlendirebilmistik biz malum denk gelmemiştir demiştim, ama bu ay hem öncesi hem gününde hemde sonrasında değerlendirdik inş. Olmuştur
Eki Görüntüle 2294304 Eki Görüntüle 2294305
Canım olmasa da bu kadar çizgi çıkmaz sanki ya ama bu marka yanıltabiliyorda bazenSonunda yükleyebildim sanirim
Evet bakıyorum eski konulara felan böyle sonradan çizgilere genelde soluk bakalım ne çıkacak negatif olursa her yere yazicam kimse.kullanmasin bu testi diye :)Canım olmasa da bu kadar çizgi çıkmaz sanki ya ama bu marka yanıltabiliyorda bazen
İnşallah cnmpsikolojikmi anlamadım ama odaları komple süpürdüm iş yaptım ve şuan karnımın alt kısmı tam acayip batıyor sancı giriyor, yormıycaktım kendimi sözde ama giriştim işe işte öffCanım çizgi var burda inşallah meleğin seninledir Güzel haberler alırsın
Yapma kuzum en azından netleşene kadar yapma hayırlısı olsun inşallahİnşallah cnmpsikolojikmi anlamadım ama odaları komple süpürdüm iş yaptım ve şuan karnımın alt kısmı tam acayip batıyor sancı giriyor, yormıycaktım kendimi sözde ama giriştim işe işte öff
Yok kalkışmam dahada, şükür dinlenince geçti, şimdi iyiyim, sağol cnm,, ara ara batmalar oluyor olsun istiyorumda zaten, batmalar kesilince ümidim gidiyo çünkü,Yapma kuzum en azından netleşene kadar yapma hayırlısı olsun inşallah
Merhaba cnm,benim bata 4kaldı, anlattığın herşeyi yaşıyorum batma konusunda, haziranda kimyasal yaşadığımdada aynılarını yaşamıştım gerçi, bu bence işaret olabilir,erken döllenme olduysa falan belirtilerden erken başlar, hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhabalar. Eklediğim resimden de görüleceği üzere, yumurtlama günlerimi değerlendirdik. Ovulasyon testi yapmadım ama kullandığım uygulamaya güvendiğim için, uygulama üzerinden gittik.
Son üç gündür karnımda, göbeğimin altı ile sezaryen dikişimin üst kısmında yumru gibi bir his var. İlk gün psikolojiktir diye düşündüm; ikinci gün geçmeyince gaz sancısı diye düşündüm. Çünkü bağırsaklarımda da sürekli hareketlilik var. Bugün yani üçüncü gün artarak devam edince biraz korktum, doktora gittim ama herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ayaktayken sadece bir gerilme var. Oturunca yumru gibi bir topak hissediyorum sadece ama öyle bir şey yok aslında. Oturup da öne doğru eğildiğimde ise sanki kucağımda bir top var da eğilmeme engel oluyor gibi bir his oluşuyor. Bu his de sürekli olunca huzursuzluk veriyor bana. Biraz uzun oldu ama ☺soracağım şu ki, bu bir belirti midir? Başka hiç bir belirti yok. Bu kadar erken bir belirti olacağını sanmıyorum ama bir yandan da ilk defa böyle bir şey olduğu için şaşırıyorum. İlk hamileliğimde böyle bir şey olmamıştı çünkü.
BAT 11 ağustos.
Ne düşünüyorsunuz kızlar? Var mı böyle bir şey hisseden, yaşayan?
Amin, hepimiz için hayırlısı olur inşAllah.Merhaba cnm,benim bata 4kaldı, anlattığın herşeyi yaşıyorum batma konusunda, haziranda kimyasal yaşadığımdada aynılarını yaşamıştım gerçi, bu bence işaret olabilir,erken döllenme olduysa falan belirtilerden erken başlar, hakkında hayırlısı olsun inşallah
Aman diyim canım çok dikkat etmemiz lazım kendimize .Ya o batmalar ağrılar gidince zaten insan tedirgin oluyor bende öyle oluyorum vallaYok kalkışmam dahada, şükür dinlenince geçti, şimdi iyiyim, sağol cnm,, ara ara batmalar oluyor olsun istiyorumda zaten, batmalar kesilince ümidim gidiyo çünkü,