- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Devamlı olmuyor zaten geçiyor ama nefes alamamak beni zorluyorKuzum tek taraflı ağrıysa ve kanaman yoksa korkma geçecek inşallah hepsi sağlıcakla
İnşallah canım nefes alamamak insanı zorluyor gerçektenAyyy benimde böyleydi ozaman incecik bi pembe çizgiye dönüşmüştü akşamına, sonucu hayırlı kuzum yaa hadi bakalım yarınki testi heycanla bekliyoruzzzz
Kıyamam yasıcaklar normal insanları bile etkilerken hamilelikte onca değişen hormonla birlikte bünyeyi elbett daha çok ve kötü etkiliyordur, sabret cnm, bol bol dinlen su iç, sakin sakin oturup kalk, zorlama kendini hepsi geçicek illaki
Doğrudur canım geçecek inşallahDevamlı olmuyor zaten geçiyor ama nefes alamamak beni zorluyor
İnşallah canımDoğrudur canım geçecek inşallah
Canım ne olur dikkat et kendineKızlar ben çok kötüyüm bugün ya hem çok sıcak bizim burası ve sürekli biri karnıma baskı yapıyor gibi nefes alamıyorum ve adet agrısına benzer ağrım var bugün mahvoldum diyebilirim eşimde işte hep böyle şeyler o yokken oluyor
Ediyorum canım doğru dürüst birşey yaptığım yok zaten yarın enfeksiyon doktoru ne diyecek acaba bebeğe zarar vericek diye korkuyorum allah korusun umarım gebelikten önce geçirmişimdirCanım ne olur dikkat et kendine
Bol bol dua be bol dinlenme
Hayırlısı arkadaşım geç olsun güç olmasın bende her dakika aklı fikri testte olanlardanımKızlar Bende dayanamadım test yaptım. Dün tatilimin ilk günüydü akşam yemeğinden sonraya kadar içki içmek istemedim netlestireyim diye akşam 10da yaptım testi bata benimde 2 gün vardı hşçbişey cıkmadı bende o yüzden bitane bira içtim allah affetsin. Çift çizgiyi yine göremedim
Aslında bu ay onu düşünerek ilişkiye girmemiştim aylardır bu duruma alıştım nisandan beri her ayın hüsranla gecti o zamanlar daha cok beklentideydim bu ay sadece Allaha yönelmiştim gebelik olması için sadece dua ettim başka ekstrem bişey yapmamıştım hayırlısı olsun diyorum, inşallah sen ben buradaki tüm isteyen arkadaşlar birgün o haberi bizde veririzHayırlısı arkadaşım geç olsun güç olmasın bende her dakika aklı fikri testte olanlardanım
inşallah arkadaşım. ben birde 4 yıl vajinismusla uğraştım o yüzden vakit kaybetmek istemiyorumAslında bu ay onu düşünerek ilişkiye girmemiştim aylardır bu duruma alıştım nisandan beri her ayın hüsranla gecti o zamanlar daha cok beklentideydim bu ay sadece Allaha yönelmiştim gebelik olması için sadece dua ettim başka ekstrem bişey yapmamıştım hayırlısı olsun diyorum, inşallah sen ben buradaki tüm isteyen arkadaşlar birgün o haberi bizde veririz
Bata 9 gün varken cok erken istersen testi buraya at anlayan arkadaşlar var inşallah gönlünden gecen olsun inşallah meleğin seninledirinşallah arkadaşım. ben birde 4 yıl vajinismusla uğraştım o yüzden vakit kaybetmek istemiyorumbu ay ovulasyon testi kullandım ona göre hareket ettim bugün bata 9 gün var sabah dayanamadım test yaptım ben kendimce silik bir çizgi gördüm sanki ama dediğim gibi kendimce.. belki de görmek istediğim içindir
Attım canım. Evet erken ama beklemekte insanı delirtiyor. Keşke teknoloji çağ atlasa hemen anlasak hamile kalıncaBata 9 gün varken cok erken istersen testi buraya at anlayan arkadaşlar var inşallah gönlünden gecen olsun inşallah meleğin seninledir
Cok erken yapmışsın bence bekle biraz daha bebek daha yeni yerleşmiştir cok küçüktür varsa bileAttım canım. Evet erken ama beklemekte insanı delirtiyor. Keşke teknoloji çağ atlasa hemen anlasak hamile kalıncaaslında yumurtladığım günü tam bildiğim için de erken yaaptım çıkarsa bahtıma diye..
hayırlı zamanda gelsin arkadaşımGünaydın kızlar
Benimde 2 günüm kaldı
Test yaptım ama birşey yok
Zaten ağrılarım da başladı
Bu ay da olmadı yani anlayacağınız
Kısmet❤
inşallah canım teşekkür ederim.hayırlı zamanda gelsin arkadaşım
Dün yapmıştım sence yarın sabah yapsam varsa daha net çıkarmı acaba çok yoğun çalışıyorum kan vermeye hiç baktım yok bu hafta ama çok korkuyorumBende 1 gün vardı yaptığımda silikti iki gün sonra kan verdim 192 çıktı gittikçe yükseldi geçen hafta bebeği gördün kalp atışı var dedi bayramdan sonra duycez seninde değerin düşüktür daha ondan silik olabilir kötü düşünme benimde böyleydi Eki Görüntüle 2293734
Cnm sabah ilk idrarla yapmalısın, hem 2gün varmış hemde akşam yapmışsın, akşaöa kadar içtiğin sular içecekler idrardaki konsantre yi bozuyor, varsa bile görünmesi çok zor, inşallah herşeyin hayırlısıKızlar Bende dayanamadım test yaptım. Dün tatilimin ilk günüydü akşam yemeğinden sonraya kadar içki içmek istemedim netlestireyim diye akşam 10da yaptım testi bata benimde 2 gün vardı hşçbişey cıkmadı bende o yüzden bitane bira içtim allah affetsin. Çift çizgiyi yine göremedim
9gün çok çok erken cnm, evet insan sabredemiyor 2ay önceki kimyasalda bende 9gün varken denemeye başlamıştım testi
Günaydın kızlar
Benimde 2 günüm kaldı
Test yaptım ama birşey yok
Zaten ağrılarım da başladı
Bu ay da olmadı yani anlayacağınız
Kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?