Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah canım nefes alamamak insanı zorluyor gerçekten

Canım ne olur dikkat et kendine
Bol bol dua be bol dinlenme

Kızlar Bende dayanamadım test yaptım. Dün tatilimin ilk günüydü akşam yemeğinden sonraya kadar içki içmek istemedim netlestireyim diye akşam 10da yaptım testi bata benimde 2 gün vardı hşçbişey cıkmadı bende o yüzden bitane bira içtim allah affetsin. Çift çizgiyi yine göremedim

Eklentiler

• IMG_20190730_073948.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20190730_073943.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 64
Hayırlısı arkadaşım geç olsun güç olmasın bende her dakika aklı fikri testte olanlardanım

Hayırlısı arkadaşım geç olsun güç olmasın bende her dakika aklı fikri testte olanlardanım
Aslında bu ay onu düşünerek ilişkiye girmemiştim aylardır bu duruma alıştım nisandan beri her ayın hüsranla gecti o zamanlar daha cok beklentideydim bu ay sadece Allaha yönelmiştim gebelik olması için sadece dua ettim başka ekstrem bişey yapmamıştım hayırlısı olsun diyorum, inşallah sen ben buradaki tüm isteyen arkadaşlar birgün o haberi bizde veririz

inşallah arkadaşım. ben birde 4 yıl vajinismusla uğraştım o yüzden vakit kaybetmek istemiyorum bu ay ovulasyon testi kullandım ona göre hareket ettim bugün bata 9 gün var sabah dayanamadım test yaptım ben kendimce silik bir çizgi gördüm sanki ama dediğim gibi kendimce.. belki de görmek istediğim içindir

Bata 9 gün varken cok erken istersen testi buraya at anlayan arkadaşlar var inşallah gönlünden gecen olsun inşallah meleğin seninledir

Bata 9 gün varken cok erken istersen testi buraya at anlayan arkadaşlar var inşallah gönlünden gecen olsun inşallah meleğin seninledir
Attım canım. Evet erken ama beklemekte insanı delirtiyor. Keşke teknoloji çağ atlasa hemen anlasak hamile kalınca aslında yumurtladığım günü tam bildiğim için de erken yaaptım çıkarsa bahtıma diye..

Cok erken yapmışsın bence bekle biraz daha bebek daha yeni yerleşmiştir cok küçüktür varsa bile

Günaydın kızlar
Benimde 2 günüm kaldı
Test yaptım ama birşey yok
Zaten ağrılarım da başladı
Bu ay da olmadı yani anlayacağınız
Kısmet

Eklentiler

• 390038FF-E241-4C44-B8AB-754F10BFE590.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 1BC9A273-BAAD-4371-BBF2-5F1D4FE16BA4.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 63
  • 99BCFA97-FB44-4900-93C0-54E88E10A5DE.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 9D89063D-4139-435F-9E99-89E246FF75D7.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 56
Dün yapmıştım sence yarın sabah yapsam varsa daha net çıkarmı acaba çok yoğun çalışıyorum kan vermeye hiç baktım yok bu hafta ama çok korkuyorum

Cnm sabah ilk idrarla yapmalısın, hem 2gün varmış hemde akşam yapmışsın, akşaöa kadar içtiğin sular içecekler idrardaki konsantre yi bozuyor, varsa bile görünmesi çok zor, inşallah herşeyin hayırlısı
9gün çok çok erken cnm, evet insan sabredemiyor 2ay önceki kimyasalda bende 9gün varken denemeye başlamıştım testisilik var gibiydi, 7gün kala yaptığımdada var gibiydi ama 5dk içinde çıkmıyordu bekledikçe belirmeye başlamıştı, 5gün kala yine bekledikten sonra çıktı, 4gün kala kan verdim 5.4çıkmıştı,3gün kala test yaptım bembeyazdı tek çizgiydi yani, kan verdim 0-0 çıkmıştı, kimyasal dedi Dr, aslında silikte olsa çıkabiliyor aslında varsa, çok erken olduğu için idrara çok az hcg geçiyo demekki saatler sonra beliriyo testte ikinci çizgi, ama 9gün şöyle düşünürsek baya erkenmişti, sonuçta yumurtlamadan 6gün sonra yerleşme başlıyor ve 14.cü gün tamamen döllenme meydana geliyor idrara geçiyor, net görünüyor çizgiler ozaman, hakkımızda hayırlısı moral bozmak yok, adete 2kala denersin tekrar
Günaydın kızlar
Benimde 2 günüm kaldı
Test yaptım ama birşey yok
Zaten ağrılarım da başladı
Bu ay da olmadı yani anlayacağınız
Kısmet

Tüh yaa bugünkünde bişey çıkmamış bakalım yinede akşama tekrar bak belki hayaletimiz gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…