İnşâllah canım 3 ay önce bir düşüğüm oldu ondan dolayı biraz endişeliyimBence 4 gün varken gayet güzel çıkmış değerin canım adet günü olursa ağrın olur şimdilik stres yapma bence Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Daha yeni canım yavaş yavaş benim göğüslerim sanki normalinden 2 kat daha büyük gibi şiş acıması okadar yokBugun 2 kere rahmımde baskı hissettim bır de göğüs ağrısı yok ama 3 gundur arada bır 5 dakıka sankı böyle biri göğsümü sıkıyor gıbı ama hep olmuyor
Allah razı olsun canım inşallah güzel haberler alırım progestan işe yaramıştır umarımCanım inşallah güzel haberler alıcaksın hiç strese girme korkma bolca Dua edelim haberlerini bekliyorum
Bende şubatta kürtaj oldum aşılama ile hamile kalmıştım 4 ay sonra kendiliğinden oldu inşallah tutunur bebeklerimizİnşâllah canım 3 ay önce bir düşüğüm oldu ondan dolayı biraz endişeliyim
İnşallah canım bende de hiç bir belirti olmuyor bazen çok endişeleniyorum meleklerimiz bizimle inşallah sağlıcakla da kucağımıza alıcazAllah razı olsun canım inşallah güzel haberler alırım progestan işe yaramıştır umarım
İnşâllah canım bakalım bir kac kere 2 gunde bır kan vercem inşallah degerım artarBende şubatta kürtaj oldum aşılama ile hamile kalmıştım 4 ay sonra kendiliğinden oldu inşallah tutunur bebeklerimiz
Doğrudur canım zor Rabbim bu meleğini korusun inşallah onu düşünme artık stres yapma kötü düşünmeyelimİnşâllah canım 3 ay önce bir düşüğüm oldu ondan dolayı biraz endişeliyim
İnşallah canım sen en azından bebeği falan gördün için rahatlamıştır inşallah bizede nasip olurİnşallah canım bende de hiç bir belirti olmuyor bazen çok endişeleniyorum meleklerimiz bizimle inşallah sağlıcakla da kucağımıza alıcaz
İnşâllah canım sadece biraz daha temkınlıyım gecen hamılelıgımde duymayan kalmamıştı eger devam ederse uzun süre kımseye söylemiycmDoğrudur canım zor Rabbim bu meleğini korusun inşallah onu düşünme artık stres yapma kötü düşünmeyelim
Artar canım ağır kaldırma dinlen bol bol su içmeye özen göster ve biran önce doktora git ve hormon testlerini falan yaptır ihmal etmeİnşâllah canım bakalım bir kac kere 2 gunde bır kan vercem inşallah degerım artar
Tamam cnm bakalım inş güzel ilerlerArtar canım ağır kaldırma dinlen bol bol su içmeye özen göster ve biran önce doktora git ve hormon testlerini falan yaptır ihmal etme
Biz senle aynı şeyleri yaşamışız çoğunlukla zaten herkes öğrenmişti şimdi anneme bile söylemedim dahaİnşâllah canım sadece biraz daha temkınlıyım gecen hamılelıgımde duymayan kalmamıştı eger devam ederse uzun süre kımseye söylemiycm
İyi düşünelim iyi olsun canımTamam cnm bakalım inş güzel ilerler
Ya öyle tabi canım Rabbime şükürler olsun ama belirtide olmayınca neden acaba diyorum işte hep bir tedirginlik Sende göreceksin inşallah canım dua edelim bol bolİnşallah canım sen en azından bebeği falan gördün için rahatlamıştır inşallah bizede nasip olur
Evet canım öyle olmak iyi bende öyle yapıcaktım ama biri öğrenince diğerleride öğrendi Bende Allah korusun dedim artık nabayımİnşâllah canım sadece biraz daha temkınlıyım gecen hamılelıgımde duymayan kalmamıştı eger devam ederse uzun süre kımseye söylemiycm
7 haftalıktı canımEvet canım öyle olmak iyi bende öyle yapıcaktım ama biri öğrenince diğerleride öğrendi Bende Allah korusun dedim artık nabayımRabbim sağlık versin evlatlarımıza sağlıcakla da kucağımıza alalım . Diğeri ne kadarlıktı canım düştüğünde
Evet canımİyi düşünelim iyi olsun canım
Hadiya Allah korusun canım yenisine sağlık versin tutunsun sana güzel güzel7 haftalıktı canım
İnşâllah canım nasibinde varsa doğar zaten hayırlısı olsunHadiya Allah korusun canım yenisine sağlık versin tutunsun sana güzel güzel
Aynen edelim canım kimin duası kabul olur belli olmaz allah yardımcımız olsunYa öyle tabi canım Rabbime şükürler olsun ama belirtide olmayınca neden acaba diyorum işte hep bir tedirginlik Sende göreceksin inşallah canım dua edelim bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?