Inşallah cnma
canım bozuk testin tekrarla bence inşallah gelmiştir meleğin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah cnma
canım bozuk testin tekrarla bence inşallah gelmiştir meleğin![]()
AMin inşallah canımHayırlısı olsun canım stres yapma Rabbim en kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallahYok ben öyle bilmiyorum bende bi kere devlette 40 yalanla yaptırmıştım ama ücret vermemiştim diye hatırlıyorum eczaneye filanda
Benim ilk başlarda hafif bulantı oldu sonra hiç olmadı canm ama bi sorun yok çok şükür drum bana öyle bişey demediAhh o hormonlar ahhh. 12+4 oldum ve hala ilacımı içmezsem mide bulantısı beni mahvediyor. Benim baş dönmem çok nadir oluyor. Ama mide bulantısı ve kusma çok fena. İlaç içmezsem günde en az 5-6 defa kusuyorum ve baygınlık geçiriyorum![]()
Doktorum aslında bu iyi bir şey demek ki bebeğin gelişiyor demişti. O yüzden kötü bir şey var mı diye korkma kuzum. Bebek gelişir hormonlar yükselirse bunlar olurmuş. Doktorum olmaması iyi değil aslında demişti.
Bende kullanmıştım canm bu testlerden malesef ikisini aynı koyulukta yakalayamamıştım sanırım yumurtlama dan dolayı akıntın var henüz belirti için çok erken adet gününden sonra anca başlıyor belirtiler inşallah seninde meleğin gelir canmKızlar selam nasılsınız ben bu ay ovulasyon testi yaptım adetlerim düzenlidir aşağı yukarı yumurtlama tarihimi bildiğim için geç yapmaya başladım testi yaptığım birinci gün ilişki oldu ikinci gün pik oldu ama ilişki olmadı kocamla tartıştık diye üçüncü gün silikleşti yani yumurta çatlamış üçüncü günü iki kez değerlendirdik bugün dördüncü günüm silik olmaya devam ediyor ama fena kasık ağrım var ve şu an yumurta beyazı gibi uzayan bi akıntı gelmeye başladı ben mi psikolojik yapıyorum yoksa bebek varsa bu kadar erken belirti olabilir mi kızlar yardımcı olursanız sevinirim testlerin fotosunu atıyorum
Canımmm inşallah allah sesini duysunBende kullanmıştım canm bu testlerden malesef ikisini aynı koyulukta yakalayamamıştım sanırım yumurtlama dan dolayı akıntın var henüz belirti için çok erken adet gününden sonra anca başlıyor belirtiler inşallah seninde meleğin gelir canm![]()
Kanda çıkmadıysa değilsindir canım mevsimsel nedenlerden gecikmitir bugün yarın olursun benceKizlar merhaba benim adetim olsa bugun 4 .cu gnumdu kan tahlili verdim cikmadi sizce neden olabilir
Geç döllenmeyi kanda görebilirsin bence canım bunda çıkmayabilirGec dollenme olsa bile cikarmiydi kuzum
Hamilesin belki hemen neden ilaçlardan dolayı oldugunu düşündün kiArkadaşlar merhaba benim acil bir sorunun cevabına ihtiyacım var.. tüp bebek ile transferim yapıldı bugun 13.gün doktorum 14.gün teste çağırdı herşey kesin olsun dedi.ve benim bugün adetimin 5.günü ve olmadım. Kafamdaki soru şu progestan ve estrofem kullanıyorum acaba adetim ondan dolayı mı olmadı???
Şuan hamileyim progestanı bende kullanıyorum canım progesteron hormonum düşük çıktı belki bebek oluşmayabilir dedi doktorum daha öncede kullandım adetim oldu hepArkadaşlar merhaba benim acil bir sorunun cevabına ihtiyacım var.. tüp bebek ile transferim yapıldı bugun 13.gün doktorum 14.gün teste çağırdı herşey kesin olsun dedi.ve benim bugün adetimin 5.günü ve olmadım. Kafamdaki soru şu progestan ve estrofem kullanıyorum acaba adetim ondan dolayı mı olmadı???
Canım benım bata 4 gun var bugun kan sonucum 79.4 cıktı ama belırtım yok yanı göğüs agrısı bel ağrısı kasık agrısı falan normal mı 3 ay önce de bir düşük yapmıştımBende kullanmıştım canm bu testlerden malesef ikisini aynı koyulukta yakalayamamıştım sanırım yumurtlama dan dolayı akıntın var henüz belirti için çok erken adet gününden sonra anca başlıyor belirtiler inşallah seninde meleğin gelir canm![]()
Olmama ihtimali var ama daha sonucun çok yeni canım olsun diye kendini strese sokma benim ilk 192 çıkmıştı daha yeni yeni mide bulantısı ve baş dönmesi başlıyor rahmim kısmında daha çok baskı hissediyorum inşallah sağlıklı olurlarCanım benım bata 4 gun var bugun kan sonucum 79.4 cıktı ama belırtım yok yanı göğüs agrısı bel ağrısı kasık agrısı falan normal mı 3 ay önce de bir düşük yapmıştım
Bugun 2 kere rahmımde baskı hissettim bır de göğüs ağrısı yok ama 3 gundur arada bır 5 dakıka sankı böyle biri göğsümü sıkıyor gıbı ama hep olmuyorOlmama ihtimali var ama daha sonucun çok yeni canım olsun diye kendini strese sokma benim ilk 192 çıkmıştı daha yeni yeni mide bulantısı ve baş dönmesi başlıyor rahmim kısmında daha çok baskı hissediyorum inşallah sağlıklı olurlar
Canım inşallah güzel haberler alıcaksın hiç strese girme korkma bolca Dua edelim haberlerini bekliyorumDoktorum izne çıkacakmış kızlar yarın gel tekrar bakayım dedi heyecan dorukta lütfen dua edin bana rabbim banada bebeğimede yardım etsin![]()
Bence 4 gün varken gayet güzel çıkmış değerin canım adet günü olursa ağrın olur şimdilik stres yapma bence Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeCanım benım bata 4 gun var bugun kan sonucum 79.4 cıktı ama belırtım yok yanı göğüs agrısı bel ağrısı kasık agrısı falan normal mı 3 ay önce de bir düşük yapmıştım