• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar yaa çatlama iğnesinin 10. Günü test yaptım varla yok arası iki gün öncede öyleydi yapmıştım akıntım ve kaşık ağrım acaba hamşle miyim 28 i adet günüm o günden önce de kan vermeye gidemem bulunduğum yer itibari ile

Kızlar yaa çatlama iğnesinin 10. Günü test yaptım varla yok arası iki gün öncede öyleydi yapmıştım akıntım ve kaşık ağrım acaba hamşle miyim 28 i adet günüm o günden önce de kan vermeye gidemem bulunduğum yer itibari ile
Fotosunu at bi baklm. Insllh hamilesndr

Eklentiler

• 1D08D03C-C39D-4080-95CD-CFDCDCE569FD.jpeg
    1D08D03C-C39D-4080-95CD-CFDCDCE569FD.jpeg
    171,3 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar benim adete 6 ya da 8 gün var emin değilim. Yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti az önce ovulasyon testi yaptım negatif çıktı hamile değilim demek mi bu yoksa erken mi?

kızlar selam
çok yoğunum iş yerinde fazla yazamadım ama hep yazdıklarınızı okudum
canım Chocolata_zeynep Chocolata_zeynep dualarım seninle
benim hislerim güzel hiçbirşey olmayacak sen merak etme
milasudoruk milasudoruk kuzum seninde güzel güzel büyüyecek bebişin sağlıkla
F Fatma KTL bizde inşallah en yakın zamanda güzel haberler veririz
Kara mizah Kara mizah canım çatlatma iğnesinde belli bir süre var diye biliyorum önce yapılan testler yanıltıcı olabiliyor diye biliyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim

benimde bata bir programa göre 8
diğer programa göre 10 kaldı kızlar
orta yolu bulalım hadi 9 kaldı diyelim :KK70:
bu sefer 3-4 kala yapcam test özendim bende :rolleyes:
hep son güne kadar bekleyip adet oluyorum
bari aldığım testler bayatlamasın :rolleyes:

Kızlar benim adete 6 ya da 8 gün var emin değilim. Yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti az önce ovulasyon testi yaptım negatif çıktı hamile değilim demek mi bu yoksa erken mi?
canım çok erken yapmışsın
yerleşme yuvalanma işlemleri adete 4-5 gün varken tamamlanır demişti bana doktorum
3-4 gün daha bekle bence
ya da 2-3 gün

kızlar selam
Kara mizah Kara mizah canım çatlatma iğnesinde belli bir süre var diye biliyorum önce yapılan testler yanıltıcı olabiliyor diye biliyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim

Insllh cnm en yakin zamnda

canım çok erken yapmışsın
yerleşme yuvalanma işlemleri adete 4-5 gün varken tamamlanır demişti bana doktorum
3-4 gün daha bekle bence
ya da 2-3 gün
Ne bileyim canım ya bazı kadınlar altı gün kala ovulasyon testinde çift çizgi görmüşler ben de yaptım silik çıktı yani negatif oturdum ağladım baya bu ay da olmadı diye :(

kızlar selam

Amin kuzum inşallah ya insan korkuyor yinede sağlıklı olsunlar inşallah 🙏🏻Haha ya güldürdün beni Rabbimde seni güldürsün meleğin nasip olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻takma kafana ama testlerde bayatlamasın tabi😂😂

Canım benım bata 4 gun var bugun kan sonucum 79.4 cıktı ama belırtım yok yanı göğüs agrısı bel ağrısı kasık agrısı falan normal mı 3 ay önce de bir düşük yapmıştım
Normal canm ne güzel erken öğrenmişsin bende o haftalarda bel kasık ve göğüs ağrısı çektim özellikle göğüslerim 11 haftalık olana kadar çok ağrıdı sonra dindi şimdi ara ara oluyo iğne batar gibi inşallah sağlıkla ilerler hamileliğin rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah 😊

Normal canm ne güzel erken öğrenmişsin bende o haftalarda bel kasık ve göğüs ağrısı çektim özellikle göğüslerim 11 haftalık olana kadar çok ağrıdı sonra dindi şimdi ara ara oluyo iğne batar gibi inşallah sağlıkla ilerler hamileliğin rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah 😊
İnşâllah canım 🙏 🙂

Back