• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar biliyorsunuz idrar testim pozitif çıkmıştı bugün kan verdim sonuç 2000 küsürlerde. Hamileyim yani. Ama geç döllenme olmuş. Dahaca kese görünmez dedi. Asıl moralimi bozan sağ yumurtalığımda 7 cmlik kist oluşmuş :KK43: büyük ihtimal gebelikten kaynaklanıyor ilerleyen zamanlarda erir dedi ama çok kafama taktım. Yaşayan ya da bilen varsa yardım etsin lütfen 7 cm çok büyük geldi bana erir mi sizce. Ya da gebeliğe zararı olur mu
Hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsin meleğin kucağına Alman nasip olsun hiç korkma bence duyduğum kadarı ile hamilelikte eriyip giden çok kişide olmuş kist sen korkma doktorun da demiş🙏🏻

6.test zaten ara vermem gerekli üzülüyorum sonra kanda vermeye korkuyorum 10 gün nasıl durucam bilmiyorum belirsizlik insani öldürüyor ya
Ooo kuzum yapma bak ne yaparsan kendine yaparsın bende aylarca yaptım hep kendime ama stresten üzüntüden başka birşey değil bak takma kafana bu kadar çok .biliyorum çok zor ama başka şeylere odaklan en beklemdiğimiz anda geliyor nasip oluyor Melekler inşallah tez zamanda nasip olsun 🙏🏻

Ooo kuzum yapma bak ne yaparsan kendine yaparsın bende aylarca yaptım hep kendime ama stresten üzüntüden başka birşey değil bak takma kafana bu kadar çok .biliyorum çok zor ama başka şeylere odaklan en beklemdiğimiz anda geliyor nasip oluyor Melekler inşallah tez zamanda nasip olsun 🙏🏻
Amiin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın❤😊

Benimde bomba gibiler damarlar belli kabarcıklar var ama acı yok😂😂maşallahım var benim o zaman ya belirtisiz hamilelik Allah başka dert vermesin yeterki meleklerimiz sağlıklı olsun🙏🏻
ALLAH kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Canım benim de göğüsler şiş ancak Acı yok hamile olabilir miyim diye şüpheleniyorum. Senin bat öncesi mi şişmişlerdi yoksa sonrası mı ?

ALLAH kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Canım benim de göğüsler şiş ancak Acı yok hamile olabilir miyim diye şüpheleniyorum. Senin bat öncesi mi şişmişlerdi yoksa sonrası mı ?
Amin canım çok sağol 🙏🏻Valla ilk başlarda acıyordu ama yine bile çok değildi battan öncede şişmeye damarlanmaya başlamıştı canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah🙏🏻Sağlıcakla da kucaklarımıza alalım . Bat ne zaman canım

Hiç bilmiorum canım en son 15 di 10gun oncw falndı sanırım kan vernce .ben sıfırlanmayı gormeden yeni hamıleliğe kucak acıorum gogslerım sızlıodu degısık bı sekılde acaba dedım hamılemıyım 😍
Canım Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah🙏🏻

KIzlar acilde gebelik testi yaptırmak ücretli bilen var mı
Canım hangi şehirdsin hastahanesine göre değişiyor özelde 40 60 80 gidiyor öyle ama devlette ücretsiz oda zar zor bakıyorlar ya illa bir yalan bulman lazım

Cevaplarınız için teşekkür ederim ama gerek kalmadı sanırım 😔 az önce regl oldum galiba, bat a 3 gün var daha ilk defa erken geldi. Bende pıhtılaşma olduğunu öğrendim bu ay o yzüden 2 haftadır kan sulandırıcı kullanıyorum ondan erken gelmiş olabilir mi sizce ?

Canım hangi şehirdsin hastahanesine göre değişiyor özelde 40 60 80 gidiyor öyle ama devlette ücretsiz oda zar zor bakıyorlar ya illa bir yalan bulman lazım
Devlette acil durum olmayınca yeşil alan muayenesine giriyor onda da ücret yansıtabiliyorlar diye duymuştum. O da reçete ile ilaç alırken eczane alıyor ücreti

Kızlar test yaptım bile çıktı gebelik yok dimi

Eklentiler

• 20190722_213335.jpg
    20190722_213335.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 61
Devlette acil durum olmayınca yeşil alan muayenesine giriyor onda da ücret yansıtabiliyorlar diye duymuştum. O da reçete ile ilaç alırken eczane alıyor ücreti
Hayırlısı olsun canım stres yapma Rabbim en kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah 🙏🏻Yok ben öyle bilmiyorum bende bi kere devlette 40 yalanla yaptırmıştım ama ücret vermemiştim diye hatırlıyorum eczaneye filanda

Back