• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bence 4 gün varken gayet güzel çıkmış değerin canım adet günü olursa ağrın olur şimdilik stres yapma bence Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize 🙏🏻
İnşâllah canım 3 ay önce bir düşüğüm oldu ondan dolayı biraz endişeliyim

Bugun 2 kere rahmımde baskı hissettim bır de göğüs ağrısı yok ama 3 gundur arada bır 5 dakıka sankı böyle biri göğsümü sıkıyor gıbı ama hep olmuyor
Daha yeni canım yavaş yavaş benim göğüslerim sanki normalinden 2 kat daha büyük gibi şiş acıması okadar yok

Allah razı olsun canım inşallah güzel haberler alırım progestan işe yaramıştır umarım 🙏🏼
İnşallah canım bende de hiç bir belirti olmuyor bazen çok endişeleniyorum meleklerimiz bizimle inşallah sağlıcakla da kucağımıza alıcaz 🙏🏻

Doğrudur canım zor Rabbim bu meleğini korusun inşallah onu düşünme artık stres yapma kötü düşünmeyelim🙏🏻
İnşâllah canım sadece biraz daha temkınlıyım gecen hamılelıgımde duymayan kalmamıştı eger devam ederse uzun süre kımseye söylemiycm

İnşallah canım sen en azından bebeği falan gördün için rahatlamıştır inşallah bizede nasip olur 🙏🏼
Ya öyle tabi canım Rabbime şükürler olsun ama belirtide olmayınca neden acaba diyorum işte hep bir tedirginlik Sende göreceksin inşallah canım dua edelim bol bol🙏🏻

İnşâllah canım sadece biraz daha temkınlıyım gecen hamılelıgımde duymayan kalmamıştı eger devam ederse uzun süre kımseye söylemiycm
Evet canım öyle olmak iyi bende öyle yapıcaktım ama biri öğrenince diğerleride öğrendi Bende Allah korusun dedim artık nabayım🙏🏻Rabbim sağlık versin evlatlarımıza sağlıcakla da kucağımıza alalım .🙏🏻Diğeri ne kadarlıktı canım düştüğünde

Evet canım öyle olmak iyi bende öyle yapıcaktım ama biri öğrenince diğerleride öğrendi Bende Allah korusun dedim artık nabayım🙏🏻Rabbim sağlık versin evlatlarımıza sağlıcakla da kucağımıza alalım .🙏🏻Diğeri ne kadarlıktı canım düştüğünde
7 haftalıktı canım

Back