- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsin meleğin kucağına Alman nasip olsun hiç korkma bence duyduğum kadarı ile hamilelikte eriyip giden çok kişide olmuş kist sen korkma doktorun da demişKızlar biliyorsunuz idrar testim pozitif çıkmıştı bugün kan verdim sonuç 2000 küsürlerde. Hamileyim yani. Ama geç döllenme olmuş. Dahaca kese görünmez dedi. Asıl moralimi bozan sağ yumurtalığımda 7 cmlik kist oluşmuşbüyük ihtimal gebelikten kaynaklanıyor ilerleyen zamanlarda erir dedi ama çok kafama taktım. Yaşayan ya da bilen varsa yardım etsin lütfen 7 cm çok büyük geldi bana erir mi sizce. Ya da gebeliğe zararı olur mu
Ooo kuzum yapma bak ne yaparsan kendine yaparsın bende aylarca yaptım hep kendime ama stresten üzüntüden başka birşey değil bak takma kafana bu kadar çok .biliyorum çok zor ama başka şeylere odaklan en beklemdiğimiz anda geliyor nasip oluyor Melekler inşallah tez zamanda nasip olsun6.test zaten ara vermem gerekli üzülüyorum sonra kanda vermeye korkuyorum 10 gün nasıl durucam bilmiyorum belirsizlik insani öldürüyor ya
Acı varmı canım sende de valla ben telsiz altım atlet gibi kısa çok rahat onlar batmıyor en azından kızlar deneyebilirsiniz sizdeAynı benimde baya şiştiler sütyenden taşacak diye korkuyorum bazen
Bastırınca üstüne yatınca oluyor canımAcı varmı canım sende de valla ben telsiz altım atlet gibi kısa çok rahat onlar batmıyor en azından kızlar deneyebilirsiniz sizde
Amiin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın❤Ooo kuzum yapma bak ne yaparsan kendine yaparsın bende aylarca yaptım hep kendime ama stresten üzüntüden başka birşey değil bak takma kafana bu kadar çok .biliyorum çok zor ama başka şeylere odaklan en beklemdiğimiz anda geliyor nasip oluyor Melekler inşallah tez zamanda nasip olsun
ALLAH kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Canım benim de göğüsler şiş ancak Acı yok hamile olabilir miyim diye şüpheleniyorum. Senin bat öncesi mi şişmişlerdi yoksa sonrası mı ?Benimde bomba gibiler damarlar belli kabarcıklar var ama acı yokmaşallahım var benim o zaman ya belirtisiz hamilelik Allah başka dert vermesin yeterki meleklerimiz sağlıklı olsun
Ben kımyasal gecrdım ıkı hafta önce 15 e dsmustu degerım sureklı dusuodu yanı bu durumda hamıle kalabılırmıyım bılmıorum ama batada 1 hafta faln kaldıhatta dahada az adaşım ❤Valla olur mu olur adaşimcok farkli belirtiler oluo. Kac gun var bata
Amin canım çok sağolALLAH kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Canım benim de göğüsler şiş ancak Acı yok hamile olabilir miyim diye şüpheleniyorum. Senin bat öncesi mi şişmişlerdi yoksa sonrası mı ?
Hiç bilmiorum canım en son 15 di 10gun oncw falndı sanırım kan vernce .ben sıfırlanmayı gormeden yeni hamıleliğe kucak acıorum gogslerım sızlıodu degısık bı sekılde acaba dedım hamılemıyımCanım nerelerdesin nasılsın ? Değerin sıfırlandımı?Candysisters
Maşşallah 23 gun gecene kadar nasıl sabrettın :)Ben varım kuzum. Adetim 23 gün gecikti ve test yaptım yaptım gebe çıktım. Ama o zamana kadar belli bir belirtim olmadı. Sadece 1 haftadır uykum ağırlaşmıştı o kadar.
Canım Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallahHiç bilmiorum canım en son 15 di 10gun oncw falndı sanırım kan vernce .ben sıfırlanmayı gormeden yeni hamıleliğe kucak acıorum gogslerım sızlıodu degısık bı sekılde acaba dedım hamılemıyım
Özelde 30 tl idi ben geçen hafta sordum ama normal hastanede ücret alıyorlar mı bilmiyorumKIzlar acilde gebelik testi yaptırmak ücretli bilen var mı
Almiolr cnmKIzlar acilde gebelik testi yaptırmak ücretli bilen var mı
Canım hangi şehirdsin hastahanesine göre değişiyor özelde 40 60 80 gidiyor öyle ama devlette ücretsiz oda zar zor bakıyorlar ya illa bir yalan bulman lazımKIzlar acilde gebelik testi yaptırmak ücretli bilen var mı
Devlette acil durum olmayınca yeşil alan muayenesine giriyor onda da ücret yansıtabiliyorlar diye duymuştum. O da reçete ile ilaç alırken eczane alıyor ücretiCanım hangi şehirdsin hastahanesine göre değişiyor özelde 40 60 80 gidiyor öyle ama devlette ücretsiz oda zar zor bakıyorlar ya illa bir yalan bulman lazım
canım bozuk testin tekrarla bence inşallah gelmiştir meleğinKızlar test yaptım bile çıktı gebelik yok dimi
Hayırlısı olsun canım stres yapma Rabbim en kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallahDevlette acil durum olmayınca yeşil alan muayenesine giriyor onda da ücret yansıtabiliyorlar diye duymuştum. O da reçete ile ilaç alırken eczane alıyor ücreti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?