- 4 Nisan 2019
- 5.865
- 6.288
- 198
Başka belirtin oldu mu canım.adetine ne kadar süre kala gelmeye başladıAra ara geliyordu canım. Sonra beyaz sulu akıntıya dönüştü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka belirtin oldu mu canım.adetine ne kadar süre kala gelmeye başladıAra ara geliyordu canım. Sonra beyaz sulu akıntıya dönüştü.
Kuzum yaaa kasigimin da tarafi ağrıyor bayağı galiba gelmek üzere kirmizilarİnşallah kuzum
Kuzum ben gebeliği kafamdan attığım için hiç belirti aramamıştım. Benimki geç döllenme olmuş. 23 gün gecikince test yapmıştım ama 2 haftadır akıntım vardı. Sanırım 1 hafta kadar sarı akıntı oldu ama sonra sürekli beyaz sulu akıntı geldi. Hâlâ devam ediyor. Bazılarında belirti geç başlıyor bazılarında erken. Bir de adet belirtisi ile benzer olduğu için hiç dikkatimi çekmemişti ben adeti bekliyordum.Başka belirtin oldu mu canım.adetine ne kadar süre kala gelmeye başladı
İnşallah bende senin gibi gebelik ten yaşıyorumdur bu akıntıyıKuzum ben gebeliği kafamdan attığım için hiç belirti aramamıştım. Benimki geç döllenme olmuş. 23 gün gecikince test yapmıştım ama 2 haftadır akıntım vardı. Sanırım 1 hafta kadar sarı akıntı oldu ama sonra sürekli beyaz sulu akıntı geldi. Hâlâ devam ediyor. Bazılarında belirti geç başlıyor bazılarında erken. Bir de adet belirtisi ile benzer olduğu için hiç dikkatimi çekmemişti ben adeti bekliyordum.
Başka belirtin oldu mu canım.adetine ne kadar süre kala gelmeye başladı
Çok sağol canım cevap verdiğin içinHatırladığım en büyük belirti sürekli uykumun gelmesiydi çünkü ben uykuyu hiç sevmem. Zaten ben gebe olduğumu öğrendikten sonra bütün belirtileri yaşamaya başladım. En erken belirtim uykuydu. Bir de ter kokusuna karşı aşırı hassas olmuştum. Banyo yaptıktan 2 saat sonra ter kokusu duyuyordum tiksiniyordum.
Rabbim hayırlara çıkarsın kuzum. Ben hiç belirti aramadım. Aylarca aradım boş çıktı. Aramadığım ay gebe kaldım. Kafa rahat olunca vücutta rahatlıyor. Geç döllenme olacağını bile düşünmemiştim. Kafama göre eşimle ilişkiye girmiştim. Hayırlısı olsun kuzum. Rabbim en yakın zamanda güzel haberler almayı sana nasip etsin inşallahİnşallah bende senin gibi gebelik ten yaşıyorumdur bu akıntıyı
Amin amin amin inşallah canım yaRabbim hayırlara çıkarsın kuzum. Ben hiç belirti aramadım. Aylarca aradım boş çıktı. Aramadığım ay gebe kaldım. Kafa rahat olunca vücutta rahatlıyor. Geç döllenme olacağını bile düşünmemiştim. Kafama göre eşimle ilişkiye girmiştim. Hayırlısı olsun kuzum. Rabbim en yakın zamanda güzel haberler almayı sana nasip etsin inşallah
canım 10 gün cok erken bi süre bence ya daha once hıc 10 gun once gebeliğini ogrenen duymamıştım..Merhabalar miratech erken gebelik testini kullanan varmı eczacı bayan adete 10 gün kala gösterir o kadar hassas demişti bugün bata 10 gün var kasıklarımda ara ara batma oluyor alt karnım devamlı ağrıyor devamlı aşırı halsizlik ve uyku halim var canım durmadan biseyler yemek istiyor test yaptim ama silik bile olsa çıkmadı aranızda bu testle bu durumu yaşayan varmı ?
Canım anlamadım nasıl kabarcıklar bunlar ? Her hamilelikte oluyor muymuşKuzum ümit vermek gibi olmasın ama o gebelik belirtisi. Çünkü bende de çıktı ama ben daha önceleri fark etmemiştim gebe olduğumu öğrendikten sonra fark ettim. Bence test yap. Beyaz kabarcıklar sadece gebelikte çıkar diye biliyorum.
Kadın öyle söyleyince bi ümitle yaptım ama can sıkmaktan başka birşey değilcanım 10 gün cok erken bi süre bence ya daha once hıc 10 gun once gebeliğini ogrenen duymamıştım..
Birde acaba piskolojik mi diye düşünmeye başladımcanım 10 gün cok erken bi süre bence ya daha once hıc 10 gun once gebeliğini ogrenen duymamıştım..
evet bende ge.tiğimiz aylarda cok pskolojik belirti yaşadım :) ama sonu hep hüsran bitti cok düşünmemek lazım işine odaklan bence..Birde acaba piskolojik mi diye düşünmeye başladım
Çıkar canımKızlar bende ayın 6 sında çatlatma iğnesi vuruldum bu gün 17. Günüm adetime 4 gün var acaba hamile olabilir miyim idrar testinde kesin çıkar mı
Öyle tabi kuzum biz dayanırız herşeye ama yeterki onlar sağlıklı olsun lar Evet kuzum bencede susuz kalma bu dönemler ve sonrası için su çok önemli ah ah bende geçen de beni korkuttu diyorum bir doğsunda Totosuna vurucam ama kıyamıcaz tabikide ya aman sağlıkla alalım kucağımıza Kuzum bide şimdi ben şeyi anlayamıyorum ya biz ultrasonda kine göre mi hesaplıcaz yoksa adet tarihine göre mi çünkü ultrasonda hep önde çıkıyorAmin kuzum. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da mide bulantısını çekerim ben bebeği görünce hemen kalbine bakıyorum kalp atışını duyunca içim rahatlıyor. Eğer ilaç içmediğim zamanlar kusmalarım geçmezse doktora serum takın diyeceğim. Vücudum susuz kalıyor. İnşallah devam etmez. Her şey bebeğimin sağlığı için. Ben de kucağıma bi alayım minik ayağına küççük bir çimdik atacağım bana çektirdi diye ama tabi kıyabilirsem
Hiç belli olmaz canım kırmızıları görene kadar umut hep var biliyorsun yeterki stres yapma ki hamileyken de müthiş kasık ağrısı oluyorKuzum yaaa kasigimin da tarafi ağrıyor bayağı galiba gelmek üzere kirmizilar
Bence erken gebelik testi yerine ucuz testleri kullan canım çünkü bazen erken gebelikte çıkmayabiliyor hayırlısı olsun inşallah meleğin seninledirMerhabalar miratech erken gebelik testini kullanan varmı eczacı bayan adete 10 gün kala gösterir o kadar hassas demişti bugün bata 10 gün var kasıklarımda ara ara batma oluyor alt karnım devamlı ağrıyor devamlı aşırı halsizlik ve uyku halim var canım durmadan biseyler yemek istiyor test yaptim ama silik bile olsa çıkmadı aranızda bu testle bu durumu yaşayan varmı ?
Sanki sivilce gibi kuzum. Küçük ve kabar kabar. İlerde o kabarcıklar biraz daha büyüyor.Canım anlamadım nasıl kabarcıklar bunlar ? Her hamilelikte oluyor muymuş