• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar sitede sorun mu var? Paylaşım yapamıyorum veya 2 kere paylaşıyor.

Yumurta çatlayalı 15.gün bugün bitiyor. İki saattir sağ kasığıma aniden şiddetli batma sıkma vs ağrıları oluyo başka belirti yok.

Yumurta çatlayalı 15.gün bugün bitiyor. İki saattir sağ kasığıma aniden şiddetli batma sıkma vs ağrıları oluyo başka belirti yok.

Ahh o hormonlar ahhh. 12+4 oldum ve hala ilacımı içmezsem mide bulantısı beni mahvediyor. Benim baş dönmem çok nadir oluyor. Ama mide bulantısı ve kusma çok fena. İlaç içmezsem günde en az 5-6 defa kusuyorum ve baygınlık geçiriyorum :KK43:

Doktorum aslında bu iyi bir şey demek ki bebeğin gelişiyor demişti. O yüzden kötü bir şey var mı diye korkma kuzum. Bebek gelişir hormonlar yükselirse bunlar olurmuş. Doktorum olmaması iyi değil aslında demişti.
Ben Çarşamba günü gittim 5 haftalıktı bebek ama sadece kese gördüm 7 haftada görürürz dedi kan testleri falan yaptı progesteron hormonu düşük çıktı ilaç ve iğneye başladım yine korkuttu beni ama inşallah ilk hamilelik gibi olmaz ya

Ahh o hormonlar ahhh. 12+4 oldum ve hala ilacımı içmezsem mide bulantısı beni mahvediyor. Benim baş dönmem çok nadir oluyor. Ama mide bulantısı ve kusma çok fena. İlaç içmezsem günde en az 5-6 defa kusuyorum ve baygınlık geçiriyorum :KK43:

Doktorum aslında bu iyi bir şey demek ki bebeğin gelişiyor demişti. O yüzden kötü bir şey var mı diye korkma kuzum. Bebek gelişir hormonlar yükselirse bunlar olurmuş. Doktorum olmaması iyi değil aslında demişti.
Bende de yok kuzum çok nadir oluyor bulantı kusma korkmuyor da değilim ya ama bu hafta gittim rahatsızlandığım için iyiydi şükür büyümüşte🙏🏻 haftaya Cuma yine gidicem ama hep bi korkuyorum ya

Anladım kuzum ama erken daha bence Rabbim en doğru zamanda sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah🙏🏻
Valla kuzum telefondaki programa göre regli olmam lazımdı fakat hala gelen giden yok geç ay 22 de olmuştum neyse hafif akintimda açık pembe leke vardı ama devamı gelir mi bilmiyorum uzun zamandır kabızlık sorunum yoktu ve dün çok hareketliydim ip atladım yakar top oynadım bugün evde bir sürü temizlik yaptim ama kabiz olmuşum çok şaşırdım b aşırı gaz yukluyum merakla bekliyorum bakım yarın gelen giden olacak mi diye akinti geliyor her yerim tutulmuş gibi ınş gelmiştir melegim

Kızlar sinirlilik erken hamilelik belirtisi mi?

İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız
Eskisi gibi kimsecikler yazmıyor😔
Bende çok giremedim bu ara
Adetime 10 gün kaldı bu ay tam anlamıyla değerlendiremedik o günleri ama olsun Allahım bilir tabi🤲🏻
Napıyosunuz kızçeler yokmu test yapan
Ben bu ay 4 kala başlıcam teste😁
Tatile gidicez önceden bileyimki ona göre hareket edeyim 😃

kızlar adetıme 2 gun var geçen aksam tuvalete kalktıgımda aşırı baş dönmesi vardı kasıklarım aynı hastalancakmışım gibi agrıo ve. aşagıdan bildiğin beyazımsı akıntım var hatta her seferınde tuvalate hastalandım dıe gıdıyorum ama bakıyorum ki akıntım gelmiş.. bu sekılde belirti yaşayan oldu mu

Ben Çarşamba günü gittim 5 haftalıktı bebek ama sadece kese gördüm 7 haftada görürürz dedi kan testleri falan yaptı progesteron hormonu düşük çıktı ilaç ve iğneye başladım yine korkuttu beni ama inşallah ilk hamilelik gibi olmaz ya
Yok kuzum korkma içini ferah tut. İlk gebeliğini unut. Rabbim istedikten sonra annesine sıkıca tutunur bebişin. Dua et. Ağır bir iş yapma bol bol dinlen. Bol su iç. İçini ferahlat.

Bende de yok kuzum çok nadir oluyor bulantı kusma korkmuyor da değilim ya ama bu hafta gittim rahatsızlandığım için iyiydi şükür büyümüşte🙏🏻 haftaya Cuma yine gidicem ama hep bi korkuyorum ya
Benim hiçbir gebe arkadaşımda veya akrabamda bulantı ve kusma olmamış 😂 şaka gibi 😂 ama ben ilaç içmezsem çok kötü oluyorum. 3.ay bitecek hala bulanıyor hala kusuyorum. Geçen gün bayıldım ama çok şükür eşim evdeydi. Çok istifra etmiştim o gün. İlaç içtim şimdi iyiyim şükür. Ben de doktora gideceğim zaman aşırı heyecanlanıyorum. Doktor odaya girince direk ekrana bakıyorum bebek hala yerinde mi diye 😂😂 Sağlıklı olsunlar da bunlar güzel anılar 😊😊

İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız
Eskisi gibi kimsecikler yazmıyor😔
Bende çok giremedim bu ara
Adetime 10 gün kaldı bu ay tam anlamıyla değerlendiremedik o günleri ama olsun Allahım bilir tabi🤲🏻
Napıyosunuz kızçeler yokmu test yapan
Ben bu ay 4 kala başlıcam teste😁
Tatile gidicez önceden bileyimki ona göre hareket edeyim 😃

Rabbim sağlık versin kuzum. Ohh tatilde bol bol kafa dağıt. Hiçbir şey düşünme. Ben gebe kalmadan önce eşimle tatil yapmıştım😀 kafanı boşalt. Her şey gönlünce olsun canım benim ❤❤

Back