Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer ki farklıysa o zaman değişik bir şey vardır canımOluodu ama az oluodu bu sefer ki bi garip sanki
Evet canım sorun var aynı şey benim de başıma geliyorKızlar sitede sorun mu var? Paylaşım yapamıyorum veya 2 kere paylaşıyor.
Bunlrin ustune regl olursam var yaa. Bnm bnden cekecegi varBu sefer ki farklıysa o zaman değişik bir şey vardır canım
İnşallah hamilesindir de olmazsın sabırsızlıkla bekliyoruz haber ver bize de mutlakaBunlrin ustune regl olursam var yaa. Bnm bnden cekecegi var
Veririm vermem miiiİnşallah hamilesindir de olmazsın sabırsızlıkla bekliyoruz haber ver bize de mutlaka
Ben Çarşamba günü gittim 5 haftalıktı bebek ama sadece kese gördüm 7 haftada görürürz dedi kan testleri falan yaptı progesteron hormonu düşük çıktı ilaç ve iğneye başladım yine korkuttu beni ama inşallah ilk hamilelik gibi olmaz yaAhh o hormonlar ahhh. 12+4 oldum ve hala ilacımı içmezsem mide bulantısı beni mahvediyor. Benim baş dönmem çok nadir oluyor. Ama mide bulantısı ve kusma çok fena. İlaç içmezsem günde en az 5-6 defa kusuyorum ve baygınlık geçiriyorum
Doktorum aslında bu iyi bir şey demek ki bebeğin gelişiyor demişti. O yüzden kötü bir şey var mı diye korkma kuzum. Bebek gelişir hormonlar yükselirse bunlar olurmuş. Doktorum olmaması iyi değil aslında demişti.
Bende de yok kuzum çok nadir oluyor bulantı kusma korkmuyor da değilim ya ama bu hafta gittim rahatsızlandığım için iyiydi şükür büyümüşte haftaya Cuma yine gidicem ama hep bi korkuyorum yaAhh o hormonlar ahhh. 12+4 oldum ve hala ilacımı içmezsem mide bulantısı beni mahvediyor. Benim baş dönmem çok nadir oluyor. Ama mide bulantısı ve kusma çok fena. İlaç içmezsem günde en az 5-6 defa kusuyorum ve baygınlık geçiriyorum
Doktorum aslında bu iyi bir şey demek ki bebeğin gelişiyor demişti. O yüzden kötü bir şey var mı diye korkma kuzum. Bebek gelişir hormonlar yükselirse bunlar olurmuş. Doktorum olmaması iyi değil aslında demişti.
Valla kuzum telefondaki programa göre regli olmam lazımdı fakat hala gelen giden yok geç ay 22 de olmuştum neyse hafif akintimda açık pembe leke vardı ama devamı gelir mi bilmiyorum uzun zamandır kabızlık sorunum yoktu ve dün çok hareketliydim ip atladım yakar top oynadım bugün evde bir sürü temizlik yaptim ama kabiz olmuşum çok şaşırdım b aşırı gaz yukluyum merakla bekliyorum bakım yarın gelen giden olacak mi diye akinti geliyor her yerim tutulmuş gibi ınş gelmiştir melegimAnladım kuzum ama erken daha bence Rabbim en doğru zamanda sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah
Korkma kuzum güzelce büyüyecek annesiBende de yok kuzum çok nadir oluyor bulantı kusma korkmuyor da değilim ya ama bu hafta gittim rahatsızlandığım için iyiydi şükür büyümüşte haftaya Cuma yine gidicem ama hep bi korkuyorum ya
canım bugun ıtibariyle bırakıyorum içmicem ogrenene kadar...bu mesajini simdi gordum..
sigarayi hemen acilen birakman lazim. hamile olmayi bekleme cunku yumurtalik kalitesini ve hamileligide etkileyen bir faktor sigara. bence ilk is onu birakmakla basla ki hazir tiksinmissinde ne guzel firsat.
Yok kuzum korkma içini ferah tut. İlk gebeliğini unut. Rabbim istedikten sonra annesine sıkıca tutunur bebişin. Dua et. Ağır bir iş yapma bol bol dinlen. Bol su iç. İçini ferahlat.Ben Çarşamba günü gittim 5 haftalıktı bebek ama sadece kese gördüm 7 haftada görürürz dedi kan testleri falan yaptı progesteron hormonu düşük çıktı ilaç ve iğneye başladım yine korkuttu beni ama inşallah ilk hamilelik gibi olmaz ya
Benim hiçbir gebe arkadaşımda veya akrabamda bulantı ve kusma olmamış şaka gibi ama ben ilaç içmezsem çok kötü oluyorum. 3.ay bitecek hala bulanıyor hala kusuyorum. Geçen gün bayıldım ama çok şükür eşim evdeydi. Çok istifra etmiştim o gün. İlaç içtim şimdi iyiyim şükür. Ben de doktora gideceğim zaman aşırı heyecanlanıyorum. Doktor odaya girince direk ekrana bakıyorum bebek hala yerinde mi diye Sağlıklı olsunlar da bunlar güzel anılar ❤Bende de yok kuzum çok nadir oluyor bulantı kusma korkmuyor da değilim ya ama bu hafta gittim rahatsızlandığım için iyiydi şükür büyümüşte haftaya Cuma yine gidicem ama hep bi korkuyorum ya
İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız
Eskisi gibi kimsecikler yazmıyor
Bende çok giremedim bu ara
Adetime 10 gün kaldı bu ay tam anlamıyla değerlendiremedik o günleri ama olsun Allahım bilir tabi
Napıyosunuz kızçeler yokmu test yapan
Ben bu ay 4 kala başlıcam teste
Tatile gidicez önceden bileyimki ona göre hareket edeyim